asetelma

yleinenTags:

Moi! Oon innostunut tekemään pieni asetelmia ympäri kotia. Nää on just näitä juttuja mitä voi tehdä vaan äippälomalla. 😀 Miten voikaan olla aikaa pähkäillä tällästä. Nooh anyway, nää asetelmat on musta ihania ja tuovat kivaa vaihtelua tutuille kulmille. Viime viikon sunnuntaina postasin viherkasveista jotka ovat tavallaan myös asetelmana hyllyn nurkassa.

Eteisen pöytä oli mulle ihan must juttu kun muutettiin tähän kotiin. Mielestäni eteisessä pitää olla joku hyvä laskutila mihin saa laitettua avaimet ja kaiken sälän mitä taskut kantaa. Meidän eteispöydässä on molemmille lokerot missä voi säilyttää kalenterin, lompakon jne. Haastavaksi säilytyspaikaksi se on tehnyt 2.vuotiaan vikkelät sormet, jotka käy kurkkimassa tavaroita läpi aina kun silmä välttää. Miksi kaikki kielletty on niin mielenkiintoista?

Eteispöytä on välillä ollut tyhjillään, mutta tuntuu että se toimii paremmin jos sen päällä on joku pieni ruukku tms johon voi laittaa koruja, ponnareita, pinnejä tai jotakin mikä vielä matkaa siitä omalle paikalleen. 😀 Niinpä tämä betoniasetelma on tuntunut toistaiseksi hyvin toimivalta. Pienet betonituikut toimivat nyt lokeroina koruille, kun kesällä kynttilöitä tulee tuskin poltettua.

Leppoisaa sunnuntaita! <3Sara

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

5 kommenttia

 1. Huisku 22.05.2016

  Heei!
  Kaunis asetelma – ja käytännöllinenkin. Välillä tuntuu että jokaisessa huoneessa saisi olla joku kippo tavaroille jotka ovat MENOSSA omille paikoilleen :p

  Siitäpä tuli mieleen postaustoive. Siivous! Millaiset viikkorutiinit teidän perheessänne on, onko jotakin luottotuotteita tai vannotko jonkun niksin nimeen?
  Pidän siitä että on siistiä ja puhdasta mutta välillä on päiviä että pitää laskea rimaa jotta selviää mukavemmin esim. hektisestä viikosta. Eilen meillä siivottu ja ah kuinka ihanaa viettää tänään vapaapäivää. 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 24.05.2016

   Nimenomaan 🙂 meillä voisi toimia tollanen kuppo jokaisessa huoneessa 😀
   Hei laitan ylös postaustoiveen :), KIITOS!
   Ihanaa päivää <3

   Vastaa
 2. Jenna 22.05.2016

  Voi että miten tuttua toi kaikki kieletty on mielenkiintoista 😀 mä tykkään kasveista,kynttilöistä ja kaikesta mahdollisesta mihin en haluaisi lapsen koskevan 😀 kun odotin esikoistani niin isoäitini sanoi että mites meinaat kohta tehdä kun lapsi syntyy ja sinulla on kynttilöitä ja kaikkea muuta mitä lapsi ei anna pitää pöydällä. Vastasin suoraan että voi kuule, kyllä aion pitää kaikkea mistä tykkään edelleen pöydällä,tv tasolla sekä lipastoiden päällä lapsesta huolimatta. Jos sanon että ei koske niin silloin ei kosketa niihin. Meillä on toiminut tosi hyvin eikä ongelmia ole koskaan ollut, muutaman kerran on yritetty virne naamassa koskea kaikkeen kielettyyn ja ilme on just semmonen että kai sä äiti näät mitä mä meinaan ? Nyt Maryam on 1v 8 kk ja uhma alkaa tulemaan esille vaikka kova tahto neidillä on valmiiksi, aina kun silmä välttää ollaan kynttilöitä siirtelemässä paikasta toiseen ja tullaan kädestä vetämään ja näyttämään mitä pahaa ollaan taas tehty & tämäkin juttu tapahtuu vain sillon jos on loukkaantunut jostain mutta kasvi joka on hänen huoneen pöydällä ei ole koskaan kiinnostanut ? Kyllä saan aina vatsa kippurassa nauraa ton hömppä ilmeille kun yrittää nimenomaa jotain ”pahaa” tehdä 😀 käsi suun edessä nauraa teko naurua! Ton pikkusen kanssa tulee hyvät vatsalihakset 😀

  Vastaa
  • Sara Parikka 25.05.2016

   hehee, kuulostaa ihan multa toi mitä kerroit 🙂 Mäkin aina toitottelin ihmisille että ei kodin tarvia muuttua kun lapsia tulee. 😀 Ja kyllä mä vielä taistelenkin sitä vastaan!
   Voi ihanalta kuulostaa teidän Maryam <3 2vee on niin uskomaton ikä!

   Vastaa
 3. ester 25.05.2016

  Sara onko sulla välillä sellasta että joku asia pyörii väkisin päässä ja et haluais ajatella edes sitä. 🙂

  Vastaa