pientä kivaa

yleinenTags:

Moikka! Miten muutama pieni juttu voikaan piristää.. Sain nimittäin anopiltani turvalonkeroita muutama viikko sitten ja toinen niistä menikin pian syntyvän kummipojan perheeseen. En malta odottaa, että saadaan lisää vauvoja porukkaan. Korut sain ByPinjalta ja ne ovat tulleet kovaan käyttöön Mimosan kanssa. Viime viikon torstaina huomattiin, että Mimosalla on pienen pieni valkoinen pilkku ala ikenissä. Voi apua!! Nyt se on jo niin iso, että kasvattaa hampaita. 🙂

Toinen juttu mikä piristää ja ilahduttaa mieltä on S Ä Ä ! Meillä on sisällä viileämpi kuin ulkona ja ollaan siirretty lelut+ruokailut ulos. Voisin tehdä teille pian postausta puhelimeen kertyneistä kuvista, mitkä on niin kesäisiä. Eilen oltiin Leppävaaran uudessa maauimalassa ja tänään lähdetään Helsinkiin puistoilemaan. Mukavaa päivää! <3Sara

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

13 kommenttia

 1. Mimmi 24.05.2016

  No mä kattelinkin et eilisten kuvien tausta näytti jotenkin tutulta. Viime kesänä oli vielä ihan rakennusvaiheessa kun siinä angry birds puistossa käytiin 🙂 millainen se maauimala oli? Mun ystävä asuu suvelassa ja tulee aina jokusen kuukauden välein käytyä siellä suunnalla. Vois meinaan joku kerta käydä tuolla maauimalassakin 🙂 ja apua, joko teillä mimosa meinaa alkaa hampaita tekemään?? Missä iässä matildalle tuli eka hammas? 🙂 kivaa puistopäivää teille! Me tultiin välissä sisälle lepäileen että jaksaa taas ulkona juosta lumin perässä 😀 täällä päätettiin ennen kuutta jo alkaa tää päivä ja tuntuu et nyt jo on veto ihan pois, vaikka tuolla ulkona auringossa ei siltä tuntunukaan! Kummasti iskee se väsymys heti sisälle tultua 😀

  Vastaa
  • Sara Parikka 25.05.2016

   Se oli ihan kiva.. ehkä vielä vähän selkiytyy kun on ollut hetken auki ja henkilökuntakin osaa ehkä paremmin opastaa 🙂
   Joo niinpä, olin ihan ihmeissään Mimosan hampaasta! Matildalla tuli vasta 6kk ensimmäinen 🙂
   Ihanaa päivää sinne <3

   Vastaa
 2. ester 24.05.2016

  Tuli muuten mieleen vaan kysyä että ootko kova syömään epäterveellisiä herkkuja esimerkiks suklaata karkkia ja kakkua siihen elämän tapaan tottuu aika pian ja helposti.:)❤️ Oot aina tosi laittautunut näriks!

  Vastaa
  • Sara Parikka 25.05.2016

   Kyllä mä oon ajoittain tosi kova herkuttelemaan 😀 yritän kuitenkin pitää kohtuuden 🙂
   Kiitos <3

   Vastaa
 3. ester 24.05.2016

  Siis nätiks!

  Vastaa
 4. Henriikka 24.05.2016

  mäki oon tehny noita turvalonkeroita 🙂 se on vaan niin hienoo et noinki pienellä asialla voi auttaa keskosia 🙂 aattelin antaa kans yhen turvalonkeron mun 1kk ikäselle serkkutytölle 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 25.05.2016

   Niinpä <3 huippua että osaat tehdä niitä!!
   Serkkutyttö olisi turvalonkerosta varmasti mielissään <3

   Vastaa
 5. Heidi 24.05.2016

  Moikka Sara. Ensiksi kiitos ihanasta blogistasi! En enää muista, mitä kautta aikanaan tänne eksyin, mutta nykyään tämä on ihan lemppariblogini. Kirjoitat hyvin ja selkeästi ja postauksesi ovat persoonallisia, menemättä kuitenkaan liian yksityisiksi. Jotkut ihmiset kirjoittavat blogeissaan lähes kaikesta suodattamatta ja kuvia laitetaan heti jo ultrakuvista lähtien, mikä saa itseni hieman vaivaantuneeksi. Tulee sellainen tunne, että kuulukohan mun nyt ihan kaikki tietää..Sinun blogisi ei ole ollenkaan sellainen, vaan hyväntuulinen ja leppoisa. Niinkuin sinäkin. 🙂

  Itselläni on myös kaksi lasta, poika täytti juuri 4 vuotta ja tyttö on kohta 10kk. Olen saanut blogistasi paljon vertaistukea! Tykkään paljon ruokapostauksistasi, itsellä on välillä niin mielikuvitus hukassa ja tuntuu, että syödään vaan aina siskonmakkarakeittoa tai lasagnea. 🙂 (eikä niissäkään siis mitään vikaa, mutta vaihtelu virkistää). Teimme tänään lohilastuja ja jopa nirso, pieni tyttäreni availi suutaan kuin linnunpoika, oli siis tosi mieleistä!
  Kaikkea hyvää teidän koko perheelle, jatka yhtä leppoisella meiningillä blogiasi kuin tähänkin asti!

  Vastaa
  • Sara Parikka 25.05.2016

   IHANA KUULLA! KIITOS <3
   ja hei mahtia että lohilastut maistui, mullakin on toisinaan arkiruokien kanssa inspis hakusessa ja helposti tulee tehtyä niitä "vakkari" ruokia, mutta tosiaan mikäs siinä 🙂
   Kaikkea hyvää myös teidän perheelle ja ihanaa kesää <3

   Vastaa
 6. Tiina 24.05.2016

  Nuo turvalonkerot on ihan parhaita! Sisko sai kaksoset pari viikkoa sitte ja molemmilla on omat! 🙂

  Vastaa
 7. Anni 25.05.2016

  Miten teillä oli Mimosa tuolla maauimalassa? Joku oma varjo mukana vai löytyikö varjoisa paikka? Asutaan leppävaaran urheilupuiston alueella ja käydään uimahallissa vauvauinnissa ja ollaan mietitty maauimalaan menoa, mutta kun siellä näyttää olevan huonosti varjoisia paikkoja, niin mietin miten kohta 6 kk Alissa voisi parhaiten olla siellä ettei tule liian kuuma ja aurinko polta.

  Vastaa
  • Sara Parikka 25.05.2016

   Meillä oli vaunut mukana ja hän istuskeli siellä katselemassa menoa 🙂 siirretään usein Mimosa Matildan istuimeen sen ajaksi kun ollaan esim puistossa. Mimosa viihtyy niin paljon paremmin jos saa katsella menoa ja asennon saa laitettua samaksi kuin sitterissä/autonistuimessa 🙂 Mutta joo, ei taida hirveästi olla varjosia paikkoja, että jos pidemmän ajan olisi, niin olishan kiva että vois mennä viltille varjoon!

   Vastaa