diy hommaa

yleinenTags:

Moikka! Täällä odottaa muutama diy-juttu tekijää. Meillä on keittiönpöytä ulkona (mikä muuten olikin aika vaikea saada ulos, kun se ei mahtunut terassin ovesta vaan piti kantaa etukautta ja kiertää piha :D, siihen yhdistettynä tytöt ja Lila hääräämässä, jes) ja siitä pitäisi saada pöytälevyn pinta hiottua. Uuden öljyn oon jo hankkinut ja sen täytyy antaa kuivua 12h levityksen jälkeen, joten muutaman päivän pöytä on nyt pois pelistä. Uudet tuolit tulee tänään ja täytyisi käydä hommaamassa Matildalle lasten tuoli, jotta Mimosa pääsee treenailemaan istumista syöttötuoliin.

Pöydän öljyä ostaessa nappasin mukaan myös terassiöljyä ja täytyisi päästä jossain välissä maalaamaan koko terassi. Hmmm, se ei ehkä oo niin helposti tehty kuin sanottu. Öljy on väriltään mustaa, joten innolla odotetaan miltä terassi näyttää valmiina.

Tänään pääsen mitä luultavimmin tapaamaan juuri syntynyttä kummipoikaani (<3!!!!) ja onneksi meidän porukka on nyt parantunut räkätaudista. Etsin tänään myös ajan ja vastailen kaikkiin kommentteihin, joita on tulvinut ”kuka sinä olet postaukseen” ja sen jälkeen muidenkin postausten vastaukset ovat viipyneet. Pahoittelut siitä.. korjataan asia tänään. 🙂

Kivaa päivää! <3Sara

ps. nää boyfriend kollarit ovat viime aikoijen vakkarit. Niin mukavat päällä! Lupaan, että seuraavissa asukuvissa on jotain muuta 😀

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

//

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

5 kommenttia

 1. Niinu 25.05.2016

  Ihana asu sulla! 🙂 Ja myös tuo Matildan asu kans niin söpö! 😀 <3

  Vastaa
 2. ester 25.05.2016

  Oot taas tosi nättinä ja tuo paita on aika kiva!☀️?

  Vastaa
 3. 2 28.05.2016

  Nyt on pakko kysyä, noi rappuset näkyy joka kuvassa, onko jossain teidän vieressä ?

  Vastaa