kesäkauden avaus ja lemppari drinkki

yleinenTags:

Moikka! Meillä ei ollut eilen mitään valmistujaisia (O N N E A kaikille valmistuneille <3) ja vietettiinkin päivää siskon perheen sekä äitini kanssa. Aamupäivällä käytiin lounaalla ja pyörittiin kaupoilla. Iltapäivästä grillattiin meillä ja startattiin kesäkausi yhdessä. 🙂 Kokeiltiin mm. pekonia parsan ympärillä ja se oli kyllä todella toimiva kombo! Yritän pian saada koottua teiltä saamanne vinkit grillaukseen ja tehdä niistä postausta. Ainakin itse sain tosi paljon uusia vinkkejä. Jotenki se vaan menee niin, että itse aina jumittuu niihin samoihin kaavoihin ruuanlaitossa. Tästä syystä on ihanaa jos saa uusia ja helppoja reseptejä kokeiltavaksi.

Kuvissa näkyy mun tämän hetken lemppari kesäjuoma, minkä valmistin meille eilen sekä alkoholillisena että alkoholittomana versiona. Suurin osa lukijoistani taitaa olla täysi-ikäisiä, joten on varmasti ihan soveliasta esitellä tämä juoma.

Valkoviiniä, kolmasosa lasillinen, käytän aina luomua ja valkkasin jonkun hedelmäisen / mehua viinin sijaan, esim ananas tai appelssiini

Sitruunavichyä maun mukaan / sprite toimii myös jos haluaa makeampaa

limenpaloja

sitruunamelissan lehtiä

jääpaloja

Simppeliä ja todella hyvää! Meillä starttaa pian virallisesti kesäloma, kun Mikko jää lomalle ja sen myötä ollaan koko poppoo kotona. Kaikkia kivoja suunnitelmia on jo ehtinyt muodostua, mutta sopivasti kalenteri näyttää myös tyhjää. Tänään syödään eilisen jämiä ja leikitään ulkona. Leppoisaa sunnuntaita! <3Sara

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

9 kommenttia

 1. ester 05.06.2016

  Hei hyvää kesää sulle Sara ja muillekkin!❤️ Nyt viihtyy ulkonakin kun on lämmintä:)

  Vastaa
 2. Äippä88 05.06.2016

  Moikka ja kiitos kivasta blogista! Meillä on kaksi poikaa, 5- ja 1-vuotiaat. Nyt kun pienempi on lähtenyt liikkeelle, niin tuntuu että ei kyllä ehdi tekemään mitään kotihommia ja tiskit, pyykit yms vaan kasaantuu! Puhumattakaan imuroinnista 😀 miten te handlaatte kotihommat pienten lasten kans? Onko hyviä vinkkejä?

  Teillä näyttää kuvissa aina niin siistiltä :)))

  Vastaa
  • Sara Parikka 06.06.2016

   tuttu tunne 😀 heei kirjoittelen aiheesta huomenna postauksen 🙂 on tullut muutamia kyselyitä juuri tähän ”ajankäyttöön” liittyen 🙂

   ps. kuviin on helppo lavastaa putipuhdasta 😀

   Vastaa
 3. jezzu 05.06.2016

  Hei!

  Olemme juuri itse remontoimassa asuntoa ja olen kuolannut tota kuvassa näkyvää tummaa seinää. Olen kaivanut blogia ympäri, mutta en ole löytänyt vielä postausta aiheesta. Mitä kyseisessä seinässä on käytetty ja miten se on tehty? Kiitos posiivisesta ja ihanasta blogista. Paljon kivoja ideoita on löytynyt.

  Vastaa
 4. 2x 05.06.2016

  Siivousnatsina pakko kommentoida tuota aiemmin kommentoitua siisteysasiaa 😀 Meillä kaks alle neljävuotiasta ja oikeestaan koko ajan teen jotain pientä: astiat ja ruoanlaittovälineet heti pöydiltä vähintäänkin tiskialtaaseen, mielellään koneeseen mutta viimestään heti ruokailun päätyttyä. Pesen samalla kattilat ja pannut sun muut mitä ei voi koneeseen laittaa. Murut rikkaimurilla lattialta ja pöytien pyyhkiminen. Pyykit suoraan koriin ja pyykkikone päällä joka päivä. Kuivat pyykit suoraan viikattuna kaappiin. Lapset kerää ite lelunsa. Kun ite imuroin 3-4 kertaa viikossa niin lapset heiluu pölyhuiskien tai rättien kanssa apuna. Nostelen ohikulkiessani sohvatyynyjä lattialta, oion mattoja, pyyhkäsen tahroja, vessassa käydessä pyyhin vessapaperilla roiskeita hanasta ym.. 😀 Aina on kämppä siinä kunnossa että voi tulla vieraita tai lyhyelläkin varotusajalla saa vähän fiksattua siistimmäks kun perusasiat on hanskassa. Juoksutan myös isompaa lasta että nosta tuo ja vie tuo sinne.. pienempi ei vielä tajua tälläsiä ohjeita mutta isomman mallista kyllä reilu 1v osaa leluja kerätä 🙂 Taitaa olla äidiltä opittua kun sekin on varsinainen siivousintoilja, silittää tyynyliinansakin mutta siihen mä en viitti aikaani tuhlata 😀 Inhoon ikkunoiden pesua ja roskien vientiä. En oo kummonen kokki ja kaikki kukat mulla kuolee ennätysnopeasti, mut siivoushommat multa sujuu 😉

  Vastaa
  • Sara Parikka 06.06.2016

   Oi miten ihanan ahkeralta kuulostat, wau! Mutta kyllä mullakin mieli lepää ihan erilailla jos paikat on siistinä, eikä tarvitse miettiä pyykkivuoria tms..
   Kirjoittelen aiheesta huomenna laajemmin!
   Ihanaa viikkoa teidän perheelle <3

   Vastaa
 5. joni 06.06.2016

  Moi Sara !
  Voisitko Kesän aloituksen kunniaksi vihdoin toteutaa toiveeni, kun käytät kelloa niin tehdä siitä myös blogi merkinnän, siinä olisi kuvat myös kellosta (kellotaulu,kellon kiinnike, rannekeesta), sitten vielä tekstiä missä mainitset mistä olet kellon saanut mainitse myös kellon valmistaja, Ja vielä mitä materiaalia siinä on käytetty

  Toteuta jossain vaiheessa, blogi postausta odoteellaan

  Vastaa