keittiön uudet tuolit

yleinenTags:

Moikka! 🙂 Voi, että meitä nyt hellitään. Ollaan nimittäin nukuttu ensimmäinen yö uudella patjalla ja toissa päivänä saatiin meidän uudet keittiöntuolit kotiin. Toimituksen piti saapua alun perin vasta heinäkuun alussa, mutta siinä kävikin niin ihanasti että tuolit saapuivat jo aijemmin. Tuolit tilattiin rakastamastani Room21 ja täytyy kyllä sanoa, että tilaus ei olisi voinut mennä enempää nappiin. Etsin tuoleiksi jotain siroa, kevyttä ja valkoisen väristä. Raudan ja tammen yhdistelmä sai minut täysin ihsatumaan ja uskalsin tilata tuolit vaikka en ollut niitä koeistunut. Sinäänsä aika rohkea veto, mutta luotin intuitiooni. Hyvä niin sillä istumaasento on juuri passeli. Tykkään siitä, että ruokapöydän ääressä on ryhdikäs olo, eikä asento mene liian rennoksi. Näissä tuoleissa on mukava sekä tukeva istua. Ei ollut kyllä helppoa löytää silmää miellyttäviä keittiöntuoleja varsinkin kun haluasin että fiilis keittiössä olisi mahdollisimman ilmava, eikä täyteen ängetty.

Tuolit ovat siis House Doctorin Ace mallia. Niitä löytyy monissa väreissä ja meille valikoitui valkoinen. Tuolia löytyy myös käsinojallisessa mallissa, mikä näyttää muuten myös todella kivalta. Tuoleissa on aivan ihania säröjä ja sellaisia luonnollisia epätäydellisyyksiä. Rakastan sellaisia huonekaluja joissa saa näkyä elämisen jäljet ja joissa sellaisia pieniä säröjä on jo alunperin olemassa. Voin hyvin kuvitella että nämä tuolit eivät kärsi kulutuksessa ja niistä saattaa tulla vain entistä hienommat kun aikaa kuluu.

Mitäs mieltä olette? Näissä kuvissa näkyy myös tuo meidän keittiönpöytä minkä päällyslevy on hiottu ja vahattu. Tykkään uudesta pinnasta todella paljon. Nyt kun järjestimme ruokapöydän uudestaan ja laitoimme kaikki tuolit paikoilleen niin tuli jotenkin semmonen ihana perhe fiilis. Ruokapöytä näyttää mielestäni nyt ensimmäistä kertaa siltä, että sen ympärillä on perhe ja hulinaa. Ehkä se johtuu siitä, että pöydän ympäri menee tuoleja, eikä pöytä rajoitu ikkunaan/seinään.. Tämä luo jollain tavalla lämpimän tunnelman.

House Doctorilla on aivan ihania tuotteita ja kävinkin jo ihastelemassa mm. lasipulloja, lastentuoleja ja kaiken maailman piensisustusta. Kirjoittelen muuten pian teille noista lasten tuoleista. Tarkkasilmäiset ehkä huomasivat, että myös ne ovat muuttuneet/uudistuneet. Pian suuntaamme perheen kanssa TOOOSI kivaan paikkaan, hih. Kerron tästä huomenna lisää! <3Sara

*tuolit saatu Room21

*sisältää kaupallisia linkkejä

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

4 kommenttia

 1. Noi kyllä toimii munkin mielestä todella hyvin! Ihana muotoilu ja tuolit näyttävät tosi kevyiltä. Mä tykkään myös tosi paljon kun tietyissä huonekaluissa kuten just tuoleissa tai hyllyissä näkyy elämisen jäljet, ja yleensä ne pienet kolhut ja naarmut vaan kaunistavat niitä 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 12.06.2016

   Jep, sama homma 🙂 Varmaan monet saattavat haluta ”virheetöntä” ilmettä huonekalussa, mutta tietyissä jutuissa ne säröt toimii. Kiva kuulla, jos sunkin mielestä näyttää hyvältä 🙂 Leppoisaa sunnuntaita!

   Vastaa
 2. ester 13.06.2016

  Hienoa!✌?️?❤️

  Vastaa
 3. Mimmi 14.06.2016

  Tosi kivan näköset! 🙂 ja lapsiperheessä todella paljon plussaa kalusteet jotka jo vähän kulutetun näköiset, näin ollen lisäkolhutkaan ei oo yhtään pahitteeks 🙂

  Vastaa