lintsi ootd & kysymyksiä

yleinenTags:

Moi! Olin tosi iloinen kun tein kuka sinä olet postauksen ja huomasin kuinka paljon ihmisiä on samassa elämäntilanteessa. Kommenteissa on myös aina vallinnut kiva, kannustava ja positiivinen fiilis mikä on ollut niin mahtavaa. Vertaistuki ja ymmärrys on tuntunut tänne asti! 🙂 Super iloiseksi mut teki myös se, että moni siellä lueskelee mun juttuja vaikka elämäntilanne on aivan eri. Musta on ihanaa, että tällä blogilla on jotain annettavaa myös heille kenellä ei ole lapsia, perhettä tms.. Ehkä tässä hommassa on tärkeässä osassa aaltopituus ja se ajatteleeko asioista samalla tavalla. On jotenkin kiva ajatella, että ne ihan perusjutut riittää ja voin olla täysin oma itseni täällä blogissa.

Voisin toteuttaa pitkästä aikaa kysymys postauksen, eli laittakaa tulemaan askarruttavia asioita ja vastailen niihin parhaan mukaan. Edelliskerroilla oon saattanut nostaa jotain kysymyksiä erillisiksi postauksiksi, jos vastaus/aihepiiri tuntuu olevan laajanpuoleinen. 🙂

Kysymyksiä voi kirjoittaa tämän postauksen alle!

Ihanaa tiistaipäivää! Näissä kuteissa olin sunnuntaina lintsillä, rentoa ja mukavaa. <3Sara

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

//

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

23 kommenttia

 1. Pauliina 14.06.2016

  Miten ylläpidät painoasi? Urheiletko monta kertaa viikossa ja millaista ruokavaliota suosit? Esim salaatteja? 🙂

  Vastaa
 2. A 14.06.2016

  Missä sovelluksessa tai mikä filtteri käytät instagrami kuvissa?
  Sinulla on siellä niin ihanan näköisiä kuvia! Kiitos ihanasta blogista.

  Vastaa
 3. Paukku 14.06.2016

  Kun oot näytellyt salkareissa nii onko siinä Pepin hahmossa joku piirre ärsyttänyt? Huomaatko roolihahmossa ja itsessäsi samoja piirteitä 🙂 ? Onko sinun vaikea luottaa uusiin ihmisiin / kun solmit uusia ystävyyssuhteita?

  Onko äitiys muuttanut sinua ihmisenä ja jos niin miten..

  Olisi kiva kuulla pieni elämänkerta mistä olet kotoisin,minkälainen perhe sinulla on ollut Pienenä,miten päädyit amaattiisi jne..

  Olisi kiva nähdä enemmän kuvia kotoasi vaikka ymmärrän,että varmasti haluat yksityisyyttä elämääsi.

  Miten rakastuit Mikkoon? Minkälaiset häät teillä oli jne. Kuvakin olisi kiva..

  Vastaa
 4. H 14.06.2016

  Millä kameralla kuvailet? Sun ottamat kuvat on hurjan kauniita 🙂

  Vastaa
 5. Mimmi 14.06.2016

  Mua on mietityttänyt hetken jo sun pituus 😀 eli kuinka pitkä oot? 🙂

  Vastaa
 6. Iidas 14.06.2016

  Mitkä on yleisimpiä kysymyksiä, joita sulta aina kysytään (tällaisissa postauksissa tai ylipäätään), mutta joihin et halua vastata?

  Vastaa
 7. T 14.06.2016

  Olisi kiva kuulla Lilasta enemmän. Minkä luonteinen koiruus on ja vaatiiko paljon lenkkeilyä ja aktivointia? 🙂
  Kiitos ihanasta blogista! 🙂

  Vastaa
 8. niina 14.06.2016

  Moikka! Tietysti mieleen tulee parisuhde kun on pieniä lapsia. Miten ”hoidatte” parisuhdettanne yms. Meillä aina ollut vaikea löytää yhteistä aikaa kun molemmat vuorotöissä ja muu aika menee aika lailla arjen pyörityksessä.

  Vastaa
 9. Kaisu 14.06.2016

  Moi 🙂 Miten sä huolehdit omasta jaksamisesta ja mitä teet niinä päivinä kun mikään ei tunnu onnistuvan ja arjen haasteet kaatuu niskaan?

  Vastaa
 10. Ellen 14.06.2016

  Kiitos ihanasta ja piristävästä blogistasi ensiksi. Olen monissa kuvissa ihaillut teidän lautasia, niitä valkoisia. Mistä semmoisia saisi meidänkin asiakaappiin?

  Vastaa
 11. Sanna 14.06.2016

  Hei ja kiitos kivasta blogista! 🙂

  Toivottavasti ei ole liian henkilökohtaista, mutta onko teillä suunnitelmissa hankkia vielä lisää lapsia? Lähitulevaisuudessa vai myöhemmin? 🙂

  Vastaa
 12. Saara-Maria 14.06.2016

  Varmasti mielipiteitä herättävä kysymys, mutta olis kiva kuulla sun ajatuksia imetyksestä/imettämättömyydestä yleisesti 🙂 Ja kuinka teillä hoidetaan uhma”kohtaukset”? 🙂

  Vastaa
 13. Frida 14.06.2016

  Ooks te naimisissa? Vielä lapsia? Sun musamaku? Mitä teijän koira syö? Miten meikkaat? Miten rakastuitte? Kenen blogeja luet? Suhteesi alkoholii? Näytteleks vielä? Haluisiks joskus tatskan? Mistä lasten vaatteet? Lempi: juoma jäätelö grilliherkku drinkki ruoka väri vaate julkkis artisti. Mitä kadut? Missä asutte? Mistä sun vaatteet entä lasten? Kui usein käyt viihteellä? Laitaks ripsii? Kasvohoito? Mitä tulevaisuus tuo tullessaan?

  Vastaa
 14. ester 14.06.2016

  Herkutteletko joka päivä Sara tai ainakin kuvasta päätellen oot hyvin hehkeä ja hyvä kuntoisen näköinen. 🙂 samoin hyvää tiistaita!

  Vastaa
 15. Sanna 14.06.2016

  Kun näit Mikon ensimmäisen kerran, mitä ajattelit hänestä? Oliko rakkautta ensisilmäyksellä, vai milloin huomasit olevasi ihastunut/rakastunut?

  Vastaa
 16. anni 14.06.2016

  Mikset värjää ikinä hiuksia?

  Vastaa
 17. ttaa 14.06.2016

  Kuvitellaan et saat olla viikonlopun lapsettomana (ne katoo johonkin kuplaan pariksi päiväks niin sun ei tarvii huolehtii niistä mtn eikä ne vaikuta mihinkää :D) niin mitä tekisit? Ei tarvi olla 100% realistinen vastaus Mut ei mielellään ihan kohtuuttomuuksiakaan.

  Eläisitkö päivän mielummin prinsessana vai astronauttina + pikku perustelu?

  Missä maassa haluaisit asua muualla kun Suomessa?

  Joku unelma mihin sie ja sun lapsetkin liittyy?

  Vastaa
 18. ttaa 14.06.2016

  Kuvitellaan et saat olla viikonlopun lapsettomana (ne katoo johonkin kuplaan pariksi päiväks niin sun ei tarvii huolehtii niistä mtn eikä ne vaikuta mihinkää :D) niin mitä tekisit? Ei tarvi olla 100% realistinen vastaus Mut ei mielellään ihan kohtuuttomuuksiakaan.

  Eläisitkö päivän mielummin prinsessana vai astronauttina + pikku perustelu?

  Missä maassa haluaisit asua muualla kun Suomessa?

  Joku unelma mihin sie ja sun lapsetkin liittyy?

  Vastaa
 19. Janika 15.06.2016

  Moi! Minkälaisia soseita valmistat Mimosalle? Mulla 5kk tyttö ja soseet ovat tällä hetkellä ajankohtaisia ja vinkkejä otetaan vastaan ??

  Vastaa
 20. taskuapinat 15.06.2016

  Ootko ajatellut että haluidit tavata sun ”faneja” eli siis tarkemmin ihmisiä jotka seuraa sun blogia vai haluatko pitää nämä ns.kasvottomina?
  Eräässä blogissa oli jonkinlainen kilpailu jossa 7 lukijaa voitti tapaamisen bloggaajan kanssa 🙂
  He kävivät syömässä jossain jne.. itse luin ohimennen tästä ja oli omasta mielestäni hauskasti tehty 🙂

  Vastaa
 21. Johanna 15.06.2016

  Moi!
  Täällä taisi jo muutama muukin haikailla samaa 😉 Rakkaustarina-niitä ei kuule koskaan liikaa! Minusta on aina yhtä ihanaa ja mielenkiintoista kuulla, miten parit ovat tavanneet toisensa ja rakastuneet ja kuulisin mielelläni tarinaa myös teidän kipinästä ja roihusta <3

  Vastaa
 22. Taika 15.06.2016

  Miten järjestätte yhteistä aikaa ja molemmille omaa aikaa? Mitä harrastatte? Oliko Matilda vauvana samanlainen, kuin Mimosa esim. yösyöttöjen poisjättämisessä? Miten opetitte Matildan nukahtamaan itekseen? Minkälaiset on tyttöjen ilta-rutiinit? Miten laitat yksin molemmat päiväunille? 🙂

  Vastaa
 23. Taika 16.06.2016

  Vielä piti kysyä, miten blogiyhteistyöt toimii? 🙂

  Mukavaa torstaita!

  Vastaa