kysymyksiä – vastauksia vol.1

yleinenTags:

Heippa! Kiitos kaikista kysymyksistä 🙂 Jaottelen ne muutamaan postaukseen, ettei tule ähkyä kerralla. Saatan myös tehdä jostain kysymyksestä erillisen postauksen pian. Kuvissa näkyy Matildan poimima kukkakimppu meidän omalta pihalta.. Sinäänsä kiva, että kukat ilahduttaa täällä sisällä kun ulkona on kurja ilma. Kivaa torstaita sinne! <3Sara

————————–

Moi!
Täällä taisi jo muutama muukin haikailla samaa 😉 Rakkaustarina-niitä ei kuule koskaan liikaa! Minusta on aina yhtä ihanaa ja mielenkiintoista kuulla, miten parit ovat tavanneet toisensa ja rakastuneet ja kuulisin mielelläni tarinaa myös teidän kipinästä ja roihusta <3

Ollaan oltu aina aika vaitonaisia siitä miten päädyimme yhteen.. Mutta lyhyesti kerrottakoon, että oltiin aluksi kavereita ja Mikko taisi tietää vähän aijemmin mitä tuleman pitää. Onneksi hän piti päänsä ja pian multa menikin jalat alta. Emme tutustuneet ”pihlajakadun kulisseissa” kuten moni luulee 😀 ollaan oikeestaan tehty töitä yhdessä todella vähän. Siihen aikaan vietettiin paljon aikaa nuorten näyttelijöiden kanssa vapaa-aikana, reissattiin jne.. joten kaveruus&rakkaus syntyi muualla kuin töissä.

Ootko ajatellut että haluisit tavata sun “faneja” eli siis tarkemmin ihmisiä jotka seuraa sun blogia vai haluatko pitää nämä ns.kasvottomina? Eräässä blogissa oli jonkinlainen kilpailu jossa 7 lukijaa voitti tapaamisen bloggaajan kanssa 🙂 He kävivät syömässä jossain jne.. itse luin ohimennen tästä ja oli omasta mielestäni hauskasti tehty 🙂

Joo, hei itseasiassa oon!! Mietin, että jokin piknik homma voisi olla aika hauska ja silleen että vois olla lapset mukana, jos niitä kotoa löytyy 🙂 Täytyy kyllä pohtia tämmöstä, jos lukijoilta kiinnostusta löytyy! Välillä ihmiset myös nykäisevät hihasta kaupungilla ja silloin tulee tavattua lukijoita/seuraajia.. Aina saa tulla tervehtimään 🙂

Moi! Minkälaisia soseita valmistat Mimosalle? Mulla 5kk tyttö ja soseet ovat tällä hetkellä ajankohtaisia ja vinkkejä otetaan vastaan ??

Aika monenlaisia! Perus vihanneksia, lihoja, kalaa.. En kyllä oikeastaan mitään sen ihmeellisempää. 🙂 Bataatti maistuu erityisen hyvin tytölle, joten sitä on löytynyt monesti hänen lautaselta. Teen aina kerralla ison satsin jonka sitten pakastan pusseihin.

Kuvitellaan et saat olla viikonlopun lapsettomana (ne katoo johonkin kuplaan pariksi päiväks niin sun ei tarvii huolehtii niistä mtn eikä ne vaikuta mihinkää :D) niin mitä tekisit? Ei tarvi olla 100% realistinen vastaus Mut ei mielellään ihan kohtuuttomuuksiakaan.

Haha, aika hauskaa! Hmmm, mä varmaankin nukkuisin pitkään, söisin rauhassa, menisin johonkin hiljaiseen kylpylään rentoutumaan ja lillumaan, käsivin kauneushoidoissa, meikkaisin kaikessa rauhassa, menisin shoppailemaan ja näkisin kavereita.. kerkeisköhän noi kaikki 😀 Aaah, toihan voisi olla aika toimiva päivä 🙂

Eläisitkö päivän mielummin prinsessana vai astronauttina + pikku perustelu?

Prinsessana 🙂 Avaruus ei niin kiinnosta mua.

Missä maassa haluaisit asua muualla kun Suomessa?

Ruotsissa. En haluaisi kauas Suomesta..

Joku unelma mihin sie ja sun lapsetkin liittyy?

Löytää se koti missä lapset kasvavat, käyvät koulut jne. 🙂

Mikset värjää ikinä hiuksia?

Mulla on aina värjätty suht paljon/säännöllisesti hiuksia ja nyt olen ajatellut pitävän hiukan taukoa..

Kun näit Mikon ensimmäisen kerran, mitä ajattelit hänestä? 

Vaikutti olevan hauska tyyppi jolla on jalat tukevasti maassa.

Herkutteletko joka päivä Sara tai ainakin kuvasta päätellen oot hyvin hehkeä ja hyvä kuntoisen näköinen. 🙂 

Voi kiitos! Kyllä mä melkeinpä joka päivä herkuttelen jotakin.. 😀 heh, ehkä tässä pitäisi vähän skarpata. Tällä hetkellä jäätelö maistuu erityisen hyvältä 🙂

Ooks te naimisissa? Jep

Vielä lapsia? En tiedä.. Koskaan ei saisi vissiin sanoa ei koskaan.. 😀

Sun musamaku? suht kotimainen

Mitä teijän koira syö? kuivanappeja+ruuanjämiä

Suhteesi alkoholii? Joskus nautin lasin viiniä

Haluisiks joskus tatskan? En usko..

Mistä lasten vaatteet? kirppareilta+kaupoilta+lahjana

Lempi: juoma– vesi, jäätelö-marianne ja kismet, grilliherkku-kesäkurpitsa ja lohi, ruoka-ruokaisa salaatti, väri-mustavalkoinen, vaate-boyfriend farkut, julkkis-Blake Lively

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

//

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

18 kommenttia

 1. ester 16.06.2016

  Hienoja kukkia näyttää kuvassa olevan ja kiva kuulla. 🙂

  Vastaa
 2. Mimmi 16.06.2016

  Hei toi piknik idea tms järkätty tapaaminen ois ihan loistava! 🙂 varmana olisin mukana! 😀

  Vastaa
 3. Sarkkukai 16.06.2016

  Heti kiinnostuin minäkin tuosta piknik ideasta! Kun tarpeeksi hyvissä ajoin tietäisi niin kyllä täältä Keski-Suomen suunniltakin tulisi lähdettyä. 🙂 Ihana idea että olisi lapsetkin mukana heillä keltä lapsia löytyy, varmasti olisi huippu päivä kaikille!

  Vastaa
 4. Heidi 16.06.2016

  Aivan ihana tuo piknik idea! 🙂 varmasti tultaisi 2-vuotiaan pojan kanssa tampereelta 🙂

  Vastaa
 5. 2 17.06.2016

  Mekin varmasti lasten kanssa tultais ! 🙂

  Vastaa
 6. taskuapinat 17.06.2016

  Kivalta kuulostaa toi piknik 🙂
  Ite oisin ehdottanut hoploppia tai muuta vastaavaa jossa lapset pääsevät leikkimään ja vanhemmat saisivat höpötellä 😀

  Vastaa
 7. Hunaja 07.07.2016

  Hei Sara!
  Mites sulla muuten meni Teini ikäisenä Elämä?
  Mulla on elämä menee muuten ihan hyvin mutta on myös hankalaa koska muutama ihmistä tekee siitä niin ikävää koska mua on kiusattu aika paljon(monta vuotta) ja tehty kaikkee ikävää :/ Sen takia en oikee voi puhelintakaa lainkaa käyttää enää rauhassa ja kouluunkaa ei tee mieli enää mennä… Sitten rupeen miettimään että mikä vika minussa on koska oon tosi ystävällinen,mukava ja sosiaalinen (ainakin moni ihminen sanoo noin).. ootko sie koskaan kokenut kiusaamista? ja nykyään opettajat ei puutu yhtään kiusaamiseen koska niiden mielestä aina kiusattu on syyllinen ja kiusaaja saa rauhassa jatkaa samasssa koulussa ja ei enää jää vaihtoehtoja kun kiusattu joutuu vaihtaa koulua? Oot varmasti myös erimieltä? Sori tälläne avautuminen :/ Ja tuntuu vaa siltä etten enää jaksa ja en tiiä enää kenelle voin puhua koska en oikee luota kaikkiin…:( aattelin varmaa siks kirjottaa koska sun blogi parantaa paljon oloani ja se parantaisi viellä paremmin jos mun suosikkinäyttelijä vastaisi tähän :3
  Mutta oon nyt paljon lukenut sun blogia ja katsellut sun kuvia ne on tehnyt mun olosta paljon paremman ja piristää paljon! <3
  Oon sun suurifani ja mietin sua melkeinmpä joka pv ja sun blogin lukeminen on niin ihanaa tee kupin kanssa!
  Tollainen vauva miitti kuullostaa hyvältä muttei oo vauvaa oon vaa niin nuori ja oon niin kateellinen ketkä tulee sun kanssa vauvamiittiin:D Mutta toivottavasti nähtäisiin joskus oon fanittanu sua jo monen monta vuotta ja salkkareissa suosikkini on Peppi!

  Vastaa
  • Sara Parikka 07.07.2016

   Kiitos viestistäsi <3
   Tosi rohkeeta kun kirjotit mulle aiheesta ja kerrot mitä käyt läpi.
   Voin kyllä helposti samaistua siihen fiilikseen kun kokee syrjintää ja kiusaamista 🙁 ei ole todellakaan mun elämä ollut ruusilla tanssimista teininä.
   Ehkä voin vain tsempata ja sanoa että ne kiusaajat eivät tule seuraamaan sua läpi elämän. Oot nyt kiinni heissä (koska samassa koulussa) mutta muutaman vuoden päästä tajuat että he eivät kuulu elämääsi.
   Uskon että pääset paaaaaljon pidemmälle ihastuttavalla luonteellasi ja hyvä sydämmisyydellä. Kiusaajilla saattaa olla kurjempi kohtalo. Ilkeydellä ei pitkälle pötki.
   Käsittämätöntä ettei opettajat/aikuiset pysty puuttumaan tarpeeksi asiaan, todella surullista.
   Toivon vain että jaksat hakea apua kerta toisensa jälkeen jos olo tuntuu pahalta. Älä mieti yksi asioita vaan yritä löytää joku jonka kanssa voit jutella <3<3
   Toivon kaikkea hyvää sinulle ja V O I M I A !
   Olet täydellinen sellaisena kuin olet.

   Vastaa
 8. Hunaja 07.07.2016

  Juu kiitos paljon ja teit olostani paremman kuin vastasit ja piristit KIITOS VIELLÄ PALJON! <3
  Yritän tsempata viellä onneksi enää 9luokka niin pääsee opiskelemaan jo pois sieltä 🙂
  Ai voi ei ootko sieki kokenu 🙁 toivottavast selvisit hyvin ja uskon että oli rankkaa mutta hyvin oot selvinnyt kun susta on tullut tuollainen upea ihana Sara! <3

  Kaikkea hyvää sulleki ja halauksia sinne! <3

  Vastaa
  • Sara Parikka 10.07.2016

   ihana kuulla että enää 9luokka jäljellä! pystyt siihe!!! Kiitos sanoistasi <3
   Ihanaa kesälomaaaaaa 🙂

   Vastaa
 9. Hunaja 10.07.2016

  Juu enköhän pysty ja kiitos kannustuksesta viellä! <3

  Kiitos samoin ihanaa kesälomaa sulle myös!:) <3

  Vastaa