kysymyksiä – vastauksia vol.2

yleinenTags:

Moi! Postaussarja jatkukoon. 🙂 Kuvat eiliseltä, kun iski makeannälkä. Kaurakeksit dipattuna valkosuklaaseen toimi vähän liiankin hyvin. Onneksi mulla oli jäljellä vain 3palaa valkosuklaata (varmaan jäänyt yli jostain kakunleivonnasta, koska en oikein edes välitä valkosuklaasta.. keksien päällä tosin bueno)! <3Sara

Varmasti mielipiteitä herättävä kysymys, mutta olis kiva kuulla sun ajatuksia imetyksestä/imettämättömyydestä yleisesti 🙂 Ja kuinka teillä hoidetaan uhma”kohtaukset”? 🙂

Mulla ajatuksena imetyksestä on, että kukin tavallaan ja siten mikä itselle/perheelle sopii. Mielestäni perheitä pitäisi tukea ja kannustaa luottamaan omiin vaistoihin ja fiiliksiin. Kaikenlainen painostaminen suuntaan tai toiseen on latistavaa… Hmmm.. nooh, tuo uhma 😀 Yritetään ignorata Matildan pahimmat purkaukset, koska silloin hän yleensä rauhottuu nopeiten. Ehkä kaikkein tärkeimpänä pidän sitä, että en ite hermostu ja olen valmis jättämään uhmakohtauksen heti kun se on mennyt ohi. Sylittely uhman päätteeksi on neidille tärkeää.

Toivottavasti ei ole liian henkilökohtaista, mutta onko teillä suunnitelmissa hankkia vielä lisää lapsia? Lähitulevaisuudessa vai myöhemmin? 🙂

Nyt kyllä tuntuu siltä että perheemme olisi valmis, mutta ollaan vielä suht nuoria joten eihän sitä voi tietää.. Ainakin nyt tuntuu siltä että 4v,2v,0v ikäeroa meillä ei tulla näkemään..

Olen monissa kuvissa ihaillut teidän lautasia, niitä valkoisia. Mistä semmoisia saisi meidänkin asiakaappiin?

Astiasarja on Johnson Bros Heritage White, en oikein osaa sanoa mistä niitä voisi ostaa..

Moi 🙂 Miten sä huolehdit omasta jaksamisesta ja mitä teet niinä päivinä kun mikään ei tunnu onnistuvan ja arjen haasteet kaatuu niskaan?

Sellaisina päivinä karsin kaiken mahdollisen ylimääräisen tekemisen pois, tai vaihtoehtoisesti pyrin saamaan seuraa ja sitä kautta parantamaan fiilistä. Välillä tarviin kotipäiviä ja välillä taas tuntuu ihanalta päästä kotoa pois. 😀 Yritän olla vaikeina päivinä itselleni armollinen ja ajatella, että huomenna kaikki varmasti taas luistaa.. 

Mitkä on yleisimpiä kysymyksiä, joita sulta aina kysytään (tällaisissa postauksissa tai ylipäätään), mutta joihin et halua vastata?

Varmaankin nuo parisuhdejutut… sinäänsä olisi tosi kiva joskus kirjoittaa enemmänkin tai lähinnä pohtia vanhemmuutta, rooleja, vanhempien omaa- ja yhteistä aikaa, tms, mutta en halua nähdä asiasta lööppiä tai lukea kontekstista irrotettuja sitaatteja mistään. Ymmärrätte varmaan.. 🙂

Mua on mietityttänyt hetken jo sun pituus 😀 eli kuinka pitkä oot? 🙂

169 cm. 🙂 Lapsena veikattiin 173, mutta sen alle jäin. Olen perheeni lyhyin. 🙂

Millä kameralla kuvailet? Sun ottamat kuvat on hurjan kauniita 🙂

Kiitos :)! Kuvaan Olympuksen pen mini e-pm2 minijärkkärillä.

Onko sinun vaikea luottaa uusiin ihmisiin / kun solmit uusia ystävyyssuhteita?

Luotan omaan vaistooni ihmisten suhteen ja mielestäni olen aika herkkä tunnistamaan ihmisten samankaltaisuutta/lähtöperiä. Jos mulla tulee ihmisestä hyvä olo, niin pystyn päästämään hyvinkin nopeasti lähelle ja osaksi elämää. Toisinaan taas saattaa kestää aikaa..

Onko äitiys muuttanut sinua ihmisenä ja jos niin miten..

No eipä oikeastaan. Ehkä olen entistä herkempi ja toisaaltaan taas rationaalisempi. Elämä ei ole enää mustavalkoista..

Olisi kiva kuulla pieni elämänkerta mistä olet kotoisin,minkälainen perhe sinulla on ollut Pienenä,miten päädyit amaattiisi jne..

Olen Kirkkonummelta, kuusi henkisestä perheestä, kaksi isosiskoa ja yksi pikkuveli. Aloitin teatteri harrastuksen 5-luokalla ja päädyin sitä kautta Salkkareihin 16-vuotiaana. 

Vielä piti kysyä, miten blogiyhteistyöt toimii? 🙂

Riippuu vähän yhteistyöstä.. mutta aika harvakseltaan olen tehnyt yhteistöitä ja todella monet niistä ovat lähteneet omasta halustani. Se että kirjoitan omilla kotisivuillani on mahdollistanut juuri sen, että pystyn itse päättämään kaikki yhteistyöt mihin lähden/en lähde mukaan. Halaun säilyttää helppouden bloggaamisessa ja voin vaan kuvitella kuinka vaikeaa olisi blogata jostain vain sen takia että siitä saisi rahaa/tuotteita.. :/ not for me!

Miten järjestätte yhteistä aikaa ja molemmille omaa aikaa?

Katsotaan kalenteria ja sumplitaan. Aika paljon myös teemme extempore juttuja ja asiat+menot lutviutuu yhteen.

Oliko Matilda vauvana samanlainen, kuin Mimosa esim. yösyöttöjen poisjättämisessä?

Yösyötöt ollaan molempien tyttöjen kohdalla jätetty noin 5kk iässä pois. Se on tuntunut luontevalta ja mennyt todella hyvin. Muuten Matilda oli kyllä paljon sähäkämpi kuin Mimosa. Mimo on meidän kiltti-herkkis tyttö <3.

Miten opetitte Matildan nukahtamaan itekseen?

Hän meni vauvasta asti nukkumaan itse. Kumpaakaan tyttöä ei olla nukutettu vaan he ovat tuhisseet itsensä uneen..he oppivat jo pienestä yksin nukahtamisen. Mutta sanottakoon, että molemmat ovat kyllä olleet ylipäätään todella hyvä unisia.

Minkälaiset on tyttöjen ilta-rutiinit? Miten laitat yksin molemmat päiväunille? 🙂

Ilta menee perussetillä, pesu-puuro-hampaat-iltasatu. Päiväunille laitan ensin Mimosan ja sitten Matildan. Usein Mimosa on nukahtanut jo siinä vaiheessa kun tulen Matildan huoneesta. Joskus ramppaan huoneiden välillä, mutta ei sekään koskaan kauaa kestä. Sen jälkeen nautin hetken hiljaisuudesta 🙂

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

7 kommenttia

 1. ester 18.06.2016

  Ite ainakin tykkään valkosuklaasta. ❤️ Sara oot niin ihanan ilonen! ?

  Vastaa
 2. Jeni 19.06.2016

  Tykkään tosi paljon lukea blogiasi. Tietää sivua avatessa, että etusivu ei pursuile yhteistyö postauksia. Niitä ei tosiaan ole kiva lukea kuinka yltiömäisesti jotkut ylistää tuotetta, just sen oman etunsa takia :/ hyvää kesää teille! ❤️

  Vastaa
 3. Johanna 21.06.2016

  Ymmärrän täysin syysi, ettei kaikesta voi median vuoksi kirjoittaa. En asiaa kysyessäni älynnyt edes ajatella, mutta hämmennyin kyllä, kun kysymyksen vastaus löytyi alta aikayksikön myös iltapäivälehden sivuilta! Sitten tajusin vaitonaisuutesi 😀 Minulle olet juuri sitä, miltä blogissasi näyttäydyt, oma aito itsesi, eikä sen vuoksi aina muista ajatella asian toista puolta 🙂 <3

  Vastaa
  • Sara Parikka 21.06.2016

   Jep 😀 on kyllä välillä vähän hassua mistä kaikista tehdään uutisia 😀
   kiitos ymmärryksestä <3

   Vastaa
 4. Sanna 21.06.2016

  Moi Sara,
  Kiitos loistavasta blogista!
  Olet niin positiivinen ja energinen persoona, postauksiasi on mukava lueskella.
  Itselläni on super ihana tyttö 7,5 kk kotona piristimässä päiviämme. <3

  Vastaa
  • Sara Parikka 21.06.2016

   K I I T O S <3 Oi ihanaa, mitä parhainta kesää teille 🙂 <3

   Vastaa