I N S T A G R A M

yleinenTags:

Heippa! Multa on muutamia kertoja kysytty Instagramista ja siitä kuinka käsittelen kuvani siellä. En käytä kuvien kanssa mitään erillistä ohjelmaa vaan ihan niitä instagramin omia filttereitä. Musta filtterit on ihania ja mua ei yhtään haittaa vaikka ne hiukan ”muokkaa” kuvia tiettyyn suuntaan. Mielestäni filtterit tekee usein kuvista ripauksen kauniimpia ja tuo ne parhaat puolet esille. Monestihan on niin, että jos luonnossa näkee jotain ihanaa (esim kauniin värisen taivaan, tähti taivaan tms), se ei näytä yhtään samalta puhelimen kuvassa. Puhelimeen ei saa millään taltioitua tiettyjä kauneuksia.. ehkä pitäisi olla ammattivalokuvaaja niitä hetkiä varten. 😀 Filttereiden avulla saa usein kaivettua kuvasta ne kauneimmat puolet esiin.

Mulla on aina joku tietty filtteri-ihastus meneillään ja tällä hetkellä se on kohdistunut näihin kahteen: Aden ja Gingham. Adenistä tulee mieleen ilta-aurinko ja kesäilta, kun taas Ginghamista 90-luku ja freshi kesämeininki. Vakkari suosikit ovat Amaro ja Hudson, sekä luonnollisuutta haettaessa Valencia&Sierra. En käytä läheskään aina 100% filtterin tehosta, vaan kuvasta riippuen katson mikä sopii parhaiten. Huomaan myös että vuodenajat vaikuttavat suuresti siihen mitä filttereitä käytän ja minkä sävyisiä kuvia tulee postattua.

Tykkään instagramista tosi paljon ja sehän on oikeastaan ainoa sosiaalinen media mistä mut löytää. Pyrin postailemaan täysin fiiliksen mukaan ja suht rennosti. En laskelmoi postauksia tai suunnitele niitä sen suuremmin. Mitä te tykkäätte filttereistä ja entä instasta noin ylipäätään?

Mua voi seurata täällä jos insta-tilini ei ole entuudesta tuttu. 🙂

Kivaa päivää ja mitä parhainta J U H A N N U S T A! Mä lähden käymään kaupassa ja alan pakkailemaan kamppeita viikonloppua varten. Tuun kirjoittelemaan teille pian tarkemmin missä me juhannus vietetään jne. Aurinkoa! <3Sara

Collage_Fotor2 Collage_Fotor22 Collage_Fotor44

Collage_Fotor77 //

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

18 kommenttia

 1. Sarkkukai 23.06.2016

  Mielestäni instagram on tosi positiivinen ympäristö. Ihmiset lataavat kuvia niistä elämän kohokohdista ja hauskoista, päivää piristävistä asioista. Semmoiseen turhaan negatiivisuuteen ei instassa törmää. Siksi varmaan instaa tulee käytettyä nykyisin enemmän kuin facebookia. Ja kertoohan yksi kuva enemmän kuin tuhat sanaa…

  Hyvää juhannusta teidän perheelle!<3

  Vastaa
  • Sara Parikka 23.06.2016

   Olitpas osuvasti summannu instagramin käyttöön liittyvät jutut 🙂 ajattelen juuri samalla tavalla!
   KIITOS ja ihanaa juhannusta myös sinne <3

   Vastaa
 2. taskuapinat 23.06.2016

  Ite käytän instagramia ja facebookkia.
  Instagramiin lisäilen sillontällön kuvia, enimmäkseen lapsista siksi profiilini onkin ”salainen” ja vaatii hyväksynnän seurata.
  Facebookissa pidän yhteyttä vanhempiin kavereihin.
  Siellä myös kavereita vain ihmiset ketä tunnen, en ajattele että mulla on vaan 86 fb kaveria ja toisilla 200. jaan fbssä samallalailla itselle tärkeitä asioita ja kömmähdyksiä kuten instagramissa.
  Ihanaa juhannusta koko perheelle ♡

  Vastaa
  • Sara Parikka 26.06.2016

   Kuulostaa kivalta someilulta 🙂
   Ihanaa jussia myös sinne <3

   Vastaa
 3. Niina 23.06.2016

  Hei Sara (:

  onpa hienoa ja nättejä kuvia instagramissa ja täällä myöskin. ihmettelen sitä miten kaunis oletkaan (: kyselisin sitä millä puhdistusaineella puhdistat kasvot? Ja mitä meikkejä käytät? kun sulla on niin kaunis iho.

  Hyvää juhannusta teidän perheelle (:

  Vastaa
  • Sara Parikka 26.06.2016

   Voi apua, kiitos sanoistasi <3<3

   Jollain ihan perus kasvogeelillä pesen kasvot joka ilta.. Meikeistä oon tehnyt postauksia, mm täällä https://saraparikka.com/me/arkimeikki/
   Voisinkin pian tehdä uuden postauksen meikeistä, koska edellisestä niin kovin aikaa 🙂

   Vastaa
 4. Sara Launiala 23.06.2016

  Olen itse vasta 12v tyttö mutta olen silti lukenut blogiasi. Peppi on minun lempi hahmo salkkareissa! Palaatko koskaan enään salkkareihin? Voisitko tehdä joskus postauksen vaikka Matildan huoneesta? Se olisi kiva! Olet aivan ihanan tuntuinen ihminen! Saisimpa nähdä sinut livenä! Se on yksi minun suurimmista unelmista!

  Vastaa
  • Sara Parikka 26.06.2016

   Ihana kuulla 🙂 se jää nähtäväksi 😉
   Toivotaan että törmätään joskus <3

   Vastaa
 5. Sara Launiala 23.06.2016

  Ja hyvää juhannus sinne!! <3

  Vastaa
 6. ester 23.06.2016

  Hyvää tulevaa Viikonloppua Sara ja toivotaan tietysti että ilmat pysyy sopivan lämpöisinä. ??

  Vastaa
 7. 2 24.06.2016

  Pakko sanoa taas 😀 musta on niin ihanaa ja ajattelevaista, kun et laita lapsista kasvokuvia !

  Vastaa
  • Sara Parikka 26.06.2016

   Hei ihana kuulla että ajattelet noin 🙂 Mahtavaa että ymmärrät syyn <3 Tietty tyttöjä saa tulla katsomaan ja tervehtimään jos meihin törmää, mutta somessa ei ole kiva levitellä 🙂

   Vastaa
 8. taskuapinat 25.06.2016

  Moikka!
  Tuli viel lisäys mieleen 😀
  Oot sanonu et Mikko ei niinkään ota kuvia vaan elää siinä tilanteessa, niin tuleeko sun ”asu kuvat” mikolta luonnostaan ” hei, oota otan pari kuvaa” vai joudutko sanomaan Mikolle että nappaa kuvat? 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 26.06.2016

   Joo, kyllä mä aina sanon koska olis hyvä että kuvat napataan 😀

   Vastaa
 9. KesäMuija 15.07.2016

  Hei Sara!
  Muistankohan oikein että susta valmistuu sisustussuunnittelija?
  Koska oma unelma-ammattini on sisustussuunnittelija niin jos siis valmistuu sellainen niin osaisitko sanoa että pitääkö käydä amis vai lukio ja miten helposti yleensä sisustus suunnittelijaksi pääsee? 🙂
  Oisin kiitollinen jos vastaisit!

  Vastaa
  • Sara Parikka 17.07.2016

   Joo mä oon opiskellut sisustussuunnittelijaksi aikuisopistossa.. Itse oon käynyt lukion 🙂 Ainakin Aalto yliopistossa voi lukea sisustusarkkitehdiksi 🙂 se on aika hienon kuuloinen tutkinto 🙂

   Vastaa
 10. Marina 10.08.2016

  Oi sulle sopii tummat hiukset tosi hyvin! 🙂 Itsekin värjäsin vihdoin joitain vuosia sitten, olin koko ikäni ollu blondi ja salaa haavelillu brunetin elämästä 😀 enkä hevillä kyllä ole takasin vaihtamassakaan.

  Vastaa