keskikesä

yleinenTags:

Moikka! Tässä muutamia kuvia juhannukselta.. Oli kyllä kivaa! Matilda oli totaalisen innoissaan Muumimaailmassa ja siellä vierähtikin koko päivä. Täytyy kyllä myöntää, että tykkäsin myös itse tosi paljon käydä siellä. Aivan ihana paikka ja hieno toteutus. Puuhaa olisi riittänyt vaikka kuinka paljon. Luulen, että tullaan vierailemaan monet kerrat Muumimaailmassa tulevien vuosien aikana. Meidän porukan aikuisista kukaan ei ollut aikasemmin käynyt Muumimaailmassa, joten se oli kyllä kaikinpuolin positiivinen yllätys. Onko teillä hyviä kokemuksia Muumimaailmasta, vai onko siellä tullut vielä käytyä? Ja hei vielä se huomio, että Matilda ei ole mikään Muumien superfani (ainakaan vielä), vaan luetaan lähinnä Muumikirjoja ja muutama pehmolelu löytyy. Silti hahmot nähdessään hän ryntäsi halailemaan.

Tänään juhlitaan Mimosaa joka täyttää 6kk ja saadaankin iso kasa porukkaa kylään. Harmi, että on huono sää, niin ei voi olla terassilla/ulkona, mutta eiköhän me mahduta täällä sisälläkin. Suunnitelmissa on tehdä mokkapaloja, britakakkua ja jotakin suolaista. Ajattelin, että on kiva pitää puol-vuotis juhlat myös Mimosalle, koska aikoinaan juhlittiin samoin Matildan kohdalla. Koskaan ei oo liikaa kakkukestejä, jos multa kysytään. 🙂

Nyt kauppaan ja leivonta hommiin! <3Sara

IMG_1977

IMG_2259

IMG_2293

IMG_2297

IMG_2302

IMG_1721

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

8 kommenttia

 1. Mimmi 27.06.2016

  Oi vitsit, teillä ollut kans ihanan kuuloinen juhannus 🙂 meillä myös muumimaailma suuntana ens kuussa ja ikinä en oo itse käynyt jote mielenkiinnolla odotan reissua 🙂 meillä myöskään ei olla muumifaneja, kirjoja ollaan kyllä luettu ja youtubesta muutaa jakso katottu, mutta siihen se sit jääkin.. saas nähdä mitä mieltä noi lapsoset muumimaailmasta on 🙂 ja kakkukesteistä oon ihan samaa mieltä, niitä ei voi koskaan olla liikaa! 😀 Mimosalla muuten aivan ihana vaatetus kuvassa 🙂 <3 onnea puol vuotiaalle Mimosalle ja ihania juhlia teille<3

  Vastaa
  • Sara Parikka 27.06.2016

   Teidänkin Juhannus on näyttänyt niiiiiin ihanalta instan perusteella 🙂 Mahtavaa! Nyt on varmaan ihan uutta puhtia arkeen 🙂
   Kivaa että pääsette pian muumimaailmaan, uskon että tulee olemaan huippupäivä!!
   KIitos <3

   Vastaa
 2. camilla 27.06.2016

  Mistä tuo sun ihana neule on? 🙂

  Vastaa
 3. Mari 27.06.2016

  Mekin vietettiin ihana juhannus Naantalissa ja Muumimaailmassa 🙂 (tuolla yhdessä kuvassa näytäänkin taustalla :D) Kaksivuotias tyttö pääsi Muumimaailmaan nyt toista kertaa ja ihan innoissaan juoksi halailemaan Muumeja, vaikka viime vuonna lähinnä pelkäsi. Muumimaailma on perinne jo mun omasta lapsuudesta ja ihan varmasti kannattaa jatkaa samaa perinnettä omalle lapselle, kun Muumimaailmassa on joka kesä jotain uutta nähtävää 🙂

  Mukavaa kesän jatkoa teidän perheelle! 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 27.06.2016

   Eikä!!!!! 🙂 voi miten hauska sattuma!
   Kuulostaa aivan ihanalta perinteeltä.. mäki haluan! Oli meinaan niin kiva paikka 🙂 Kiva kuulla myös että joka kesä on jotakin uutta nähtävää 🙂

   Ihanaa kesän jatkoa myös teidän perheelle <3

   Vastaa
 4. ester 28.06.2016

  Tosi kauniita kuvia. ❤️?

  Vastaa