pale pink

yleinenTags:

Moi! Kävin viime viikolla pyörimässä kaupoilla muutaman tunnin itsekseni ja mukaan tarttui vain tämä a-linjainen vaaleanpunainen neule.. (ehkä saatoin ostaa tytöille muutamat jutut :D) Vitsit se on niin perus, että silloin kun olisi kiva löytää itselleen jotain niin ei sitten millään tule vastaan mitään sopivaa ja päin vastoin. Käykö teille koskaan näin? Onneksi kävin sovittamassa tätä neuletta Mangossa ja kasan muitakin vaatteita, koska kaikki muut kuteet eivät istuneet kuten olisin toivonut. Nykyään vaadin vaatteelta istuvuuden ja mukavuuden suhteen todella paljon. En jaksa pitää mitään epämukavaa päällä, joten mielummin kasvatan vaatevarastoani sellaisilla kuteilla jotka tulee todella käyttöön.

Tänään meillä on Mimosan 6kk neuvola ja illalla ajateltiin meikkailla siskoni kanssa. Tarkoituksena olisi käydä läpi meikkejä ja miettiä miten saa kivan meikin tehtyä itselleen. Mähän rakastan höpöttää näistä jutuista, joten mieluusti opastan jos musta on vain hyötyä. Asutaan lähellä toisiamme, joten voidaan helposti treffata vaikka vasta kun lapset ovat menneet nukkumaan.. Voi nimittäin meikit mennä pikku sormissa äkkiä minne sattuu. Toisilta muuten saa aina kivoja vinkkejä omiin pinttyneihin meikkaustapohin ja välillä on kiva nähdä miten läheiset ratkaisevat meikkihaasteita.

 Kesässä on parasta just se, että päivät ja illat pitenee. Talvella kello kuus tuntuu jo siltä, että ”tänään ei voi enää mitään tehdä”, kun taas kesällä on ihan eri meininki. Aah kesä! <3Sara

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

24 kommenttia

 1. maria 28.06.2016

  Moikka, laitoin tuossa jonkin aikaa sitten sulle Instagramin Directissä viestiä, onkohan tullut perille? 🙂

  Vastaa
 2. ester 28.06.2016

  Ootpas nättinä taas Sara.❤️☀️

  Vastaa
 3. Sanna 28.06.2016

  Hei!

  Käytkö suihkurusketuksessa, kun ihosi on ihanan päivettynyt? Neuleen väri sopii sinulle. ☺

  Vastaa
  • Sara Parikka 29.06.2016

   en käy! Kerran oon tänä kesänä koittanut st tropezin itseruskettavaa, ihania tuotteita! Varmasti kirjoittelen tänne blogiin piakkoin niistä 🙂

   Vastaa
 4. Rosa 28.06.2016

  Kaunis asu, ihana neule! Tuo on niin tuttua, että lähdet kerrankin shoppailemaan ja tuskastelet kun mitään ei löydy. Sitten kun piipahdat kiireellä pikkuasioilla niin jo näkyy näyteikkunoissa vaikka mitä ihanaa! Täällä pikkukylällä varsinkin, kun ainoat vaatekaupat on H&M, Jim&Jill, Seppälä ja Lindex. 😀 Onneksi kesällä päästään kahdeksi viikoksi Helsinkiin, toivottavasti sentään sieltä tarttuu jotain itselle! Lapsen myötä itsekin on kyllä tullut tarkemmaksi, mitä sitä itselle ostaa. Jos on vähänkin epäkäytännöllinen niin ei tule käytettyä. 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 29.06.2016

   JEP!!! Miten siinä käykään niin 😀
   oi hauskaa, että matkaatte Helsinkiin, varmasti kiva reissu tiedossa 🙂 Toivottavasti löydät itsellesi jotain kivaa 😉

   Vastaa
 5. Heidi 28.06.2016

  Tuo neule on aivan ihana ♥

  Vastaa
 6. Pia päivi 28.06.2016

  Moikka. Ihana neule. Niin kesä on ihana. ?.

  Vastaa
 7. Petra 28.06.2016

  Vitsit kuin ihania kuvia, pakko tulla oikein kehumaan vaikken usein mitään kommentoikaan:). Oot jotenki niin fresh!

  Vastaa
 8. Kaisu 28.06.2016

  Sulla on yleensäkkin tosi kivoja vaatteita, ja ne sopii sun tyyliin ja persoonaan. ☺ Mä tykkään kaiken muun shoppailusta, paitsi vaatteiden.. ?On haastavaa löytää sopivia ja istuvia vaatteita, ja sitten vielä kun oon ehkä liian kriittinen siitä miltä jotkut vaatteet mun päällä näyttää. Laukkujen ja kenkien shoppailu sen sijaan sujuu joskus vähän liiankin hyvin ? Postaa ihmeessä joskus meikkijutuista, itellä ainakin on meikkaaminen jämähtäny tällä hetkellä pelkkään ripsari/puuteri osastoon ☺

  Vastaa
  • Sara Parikka 29.06.2016

   mä taas oon niiiin surkee ostamaan kenkiä.. aina ”kulutan” ne loppuun 😀 sulla on siis kenkä+laukku puoli hanskassa 😉 Hei joo, voisin hyvinkin postailla meikkijuttuja nyt kun kesällä on kuitenkin tärkeää ettei näytä ”likaiselta”/”tukkoiselta” kun meikkaa 🙂
   Ihanaa päivää <3

   Vastaa
 9. m.J. 28.06.2016

  Ihana asu, sävyt sopivat sinulle todella hyvin. Pakko tiedustella, mitä huulituotetta olet kuvissa käyttänyt?

  Vastaa
  • Sara Parikka 29.06.2016

   Kiitos! Huulissa on NYX Lingerien Istanbul sävyä, saa Anttiloista tai Bangerheadin sivuilta tilattua. Ihanan matta ja kevyt huulimeikki! 🙂

   Vastaa
 10. Tiina 28.06.2016

  Mulle käy aina noin! Lähdettiin sunnuntaina käymään Ideaparkissa ja vaikka se on täynnä erilaisia ihania vaatemyymäliä joissa muuten alkas just alet niin löysin itelleni yhden ainoan kesämekon 😀 mutta sitten kun ei varta vasten kattele mitään niin varmasti löytyy jotain ostettavaa 😀

  Vastaa
  • Sara Parikka 29.06.2016

   Hehee, miten se voikaan aina mennä noin?? 😀 Nooh säästypähän ainakin rahaa 😉

   Vastaa
 11. Hanna 29.06.2016

  Heips! Toi neule istuu ja sopii sulle kuin ”nakutettu”! ❤️

  Olis kiva tietää, että mitä kaikkia meikkejä sä käytät ”arkimeikkinä”? 🙂 Oot aina kuvissa tosi kaunis! ?

  Vastaa
  • Sara Parikka 29.06.2016

   KIITOS <3
   Hei teen piakkoin teille arkimeikki postauksen 🙂 Kiva kesälläkin miettiä vähän meikkijuttuja vaikka paljon tulee mentyä myös natskuna 🙂

   Vastaa
 12. Milli 29.06.2016

  Heippa, mulle on tullut kauhee hinku päivittää kasvorasvat ym. Olisko sulla jotain vinkkejä tai mitä ite käytät ja oot kokenut hyviksi? 🙂 niin ja olis kiva myös kuulla jos on jotain ideoita meikkaamiseen, kun kerran siitä tykkäät puhua 🙂 nyt kun on koti äitinä niin näihin asioihin on tosi ihana käyttää aikaa, sillon kun sitä on 😀

  Vastaa
  • Sara Parikka 30.06.2016

   hmmm.. oon ite tykkänny Lumenen artic aqua 24h balancing moisture face cream.. hitsi mikä nimi 😀 mut joo toi on musta tosi kiva! tietty riippuu paljon ihotyypistä.. mulla sekaiho 🙂
   Ja hei postaan meikkailusta pian! On kyllä kiva aina käyttää siihen ajatusta, jos vaan hieman aikaa löytää 😀

   Vastaa