DW – coffee break

yleinenTags:

Moooi! Mulla oli eilen harvinaisen mukavaa kahviseuraa, kun postista saapui Daniel Wellingtonin kellot. Olin saanut valita yhden itselleni ja yhden siskolleni syntymäpäivälahjaksi. Ruusukulta&ruskea kello jäi pakettiin odottamaan siskoani ja hopea&musta tuli heti käyttöön. Multa löytyy ennestään ruskea remminen ja ruusukultainen kello, joten nyt pakotin itseni valitsemaan mustan. Hopea valikoitui väriksi sen takia, että se mätsää nätisti sormuksieni kanssa. Tilausta tehdessä mun teki mieli valita sama kello kuin siskollani, mutta onneksi päädyin hopea&mustaan. Luulen, että se on super helppo yhdistää kaiken kanssa ja sellaista tosiaan ei kotoa vielä löydy. Valkkasin kellotauluksi myös vähän erilaisen DW:n sillä taulussa näkyy päivämäärä ja roomalaiset numerot koristavat ympyrää plankkojen viivojen sijaan.

Kahvin seuraksi nautin vielä viimesen palan britakakkua, jonka leivoin muuten ensimmäistä kertaa Mimosan 6kk juhlille. Voin kertoa että  leivontaprosessi ei mennyt ihan mutkitta, mutta kakku saatiin lopulta pöytään. Mä en tosiaankaan ole mikä superleipuri, mutta silti kerta toisensa jälkeen löydän itseni leipomasta kaikki sapuskat itse ja vielä usein auttamassa perheen/kaverien juhlien leivonnoissa. Ehkä se keittiössä puuhailu menisi jo osittain harrastuksesta.

Me ajateltiin lähteä uimareissulle tutulle järvelle, missä itse uin koko lapsuuden. Ihana katsoa Matildaa kahlaamassa ja leikkimässä vedessä. Lapsen riemu! Ihanaa päivää! <3Sara

Heei teille on alekoodi Daniel Wellingtonille 🙂 -15% kaikista Daniel Wellingtonin tuotteista koodilla saraparikka ja se on voimassa heinäkuun 15.päivään saakka. Heillä on ilmainen ja maailmanlaajuinen kotiinkuljetus. Kaikki heidän kellot ovat mielestäni siroja, klassisia ja helposti yhdistettävissä. Monesti kelloja on ehkä vaikea ostaa lahjaksi, mutta ei tässä tapauksessa. Hintakin jää alle kahden sadan, joten budjettikaan ei veny ihan järjettömäksi.

*Kellot saatu Daniel Wellingtonilta

*Postaus sisältää kaupallisen linkin

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 //

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

12 kommenttia

 1. ester 30.06.2016

  On hienoja kelloja:) tuollainen rannekello onkin kätevä ihan missä vain Menee niin voi katsoa helposti kelloa. Hyvää päivää myös sinne!❤️?

  Vastaa
 2. Kaisu 30.06.2016

  Moi ☺ Kellot on niin mun juttu, ja jotenkin oon pystyny selittämään itelleni että ”tarvitsen” useita kelloja eri tarkoituksiin. ? Mutta onhan se totta, että vähintään arkikello ja juhlakello täytyy olla, eikö? ? Mut mulla se ei oo jääny siihen, vaan sitten on urheilukello, työkello ja ns. vintage kello.. Nooh, ehkä niitä on huonompiakin paheita kun kellot ? Hauskaa päivää ♡

  Vastaa
  • Sara Parikka 30.06.2016

   Ei vitsit!! Mun pitäisi ottaa mallia susta! 🙂 kuulostaa ihan mahtavalta sun kello kavalkaadi 🙂
   Ihanaa iltaa sinne <3

   Vastaa
 3. Pia päivi 30.06.2016

  Moi. Ihanat.kellot sulla ja siskollasi. ?

  Vastaa
 4. Pauliina 01.07.2016

  Osaatko sanoa minkä niminen tuo vaaleanpunainen Kukka on? Veljeni sai sellaisen valmistujaislahjaksi ja ihastuin, kuinka upea se on! Nimeä en vaan ole vielä saanut selville 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 01.07.2016

   Joo, se on pioni! 🙂 ihan mun lemppari kukka, niin kaunis! Tähän aikaa vuodesta sitä on saatavilla 🙂

   Vastaa
 5. Laura 01.07.2016

  Ihanat kellot! Sain oman DW:n kelloni pari vuotta sitten mieheltäni synttärilahjaksi. Sain itse päättää minkä tyylisen DW:n kellon valitsen. Päädyin ruusukultaiseen kellotauluun ja ihastuin silloin sini/pinkki/valkoiseen kangasrannekkeeseen. Omistan tällä hetkellä myös konjakinruskean nahkarannekkeen ja sini/puna/valkoisen kangasrannekkeen. Tykkään vaihdella rannekkeita kelloon yleensä vuodenaikojen mukaan, mutta monesti vaihdan myös asun tai ihan fiiliksen pohjalta! Kaverini ovat ihastuneet kellooni niin, että haluavat nyt itsekin oman DW:n kellon. Töissä en voi käyttää kelloa tai koruja, mutta vapaa-ajalla kello keikkuu aina ranteessa. Ehdottomasti yksi parhaimmista lahjoista ikinä ♡

  Vastaa
  • Sara Parikka 01.07.2016

   Kuulostaa todella ihanilta sun kellot 🙂 Varmasti nappivalinta 🙂
   Tossa kellossa on kyllä niin hyvä puoli juuri tuo rannekkeen vaihto!
   Kiva kuulla että oot ollu tyytyväinen DW:n kelloon, luulen että mustakin tulee tyytyväinen omistaja 🙂
   Ihanaa viikonloppua <3

   Vastaa
 6. Lukija 04.08.2016

  Moi Sara! Tiedäthän varmaan, että sinun tulisi ilmoittaa blogiyhteistyön merkeissä saamiesi tuotteiden arvo verotuksessasi? 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 05.08.2016

   totta kai! 🙂 Kaikki merkataan tarkasti ja en ikinä uskaltaisi pelleillä verotuksen kanssa, sen verran tunnollinen kyllä olen 😀

   Vastaa