ihana eilinen

yleinenTags:

Heippa! Päätin eilen lähteä illaksi Matildan kanssa Helsinkiin samalla kun Mikko&Mimosa meni tapaamaan Mimon ystävää+neidin kummisetää. Onneksi päätin lähteä Matildan kanssa, koska meillä oli superkivaa! Oli niin ihanaa viettää aikaa kahdestaa, aurinkoisessa Helsingissä. Höpöteltiin, käytiin syömässä, kaupoilla, jädellä ja käppäiltiin ympäriinsä. Kaiken kruunasi se, että illalla tyttö tokaisi ”Kiitos äiti kivasta päivästä”. <3 Sydän suli! Vaikka me vietetään tosi paljon aikaa yhdessä ja tehdään porukalla kivoja juttuja, niin oli ihanaa rullailla kahdestaan kaupungilla. Jo pelkästään se, että työntelin bee matkarattaita donkey duon sijaan oli luksusta. Täytyy olla vain iloinen siitä, että Mimosa on ollut niin hyvinvoiva, kiltti ja iloinen vauva että hän ei ole vienyt Matildaa enempää huomiotamme. En edes osaa sanoa kumman tarpeet menevät edelle, koska sen arvioin aina tapauskohtaisesti. Yritän pyrkiä siihen ettei toinen aina vain odottaisi omaa vuoroaan. Miten te muut vanhemmat olette ratkaisseet nämä hommat? Varsinkin pienellä ikäerolla olevat lapset ovat molemmat niin pieniä ja tarvitsevia. Pienenä myöskään se kärsivällisyys ja odottaminen eivät ole ehkä ne suurimmat vahvuudet.

Viikonloppu lähenee ja samalla meidän Tukholman reissu. Vitsit, että päivät ja viikot menee nopeesti näiden minien kanssa. Tuntuu, että juuri mietin Tukholman matkaa ja nyt se on jo edessä. Aah, kyllä kelpaa! 🙂 Mitä parhainta viikonloppua kaikille! <3Sara

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA //

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

6 kommenttia

 1. Mimmi 01.07.2016

  Oi, teillä ollut ihana päivä 🙂 musta myös aivan ihanaa välillä tehdä jirin kanssa jotain ihan vaan kahdestaan ja poika myös nauttii siitä kiireettömästä ja täysin omasta ajasta äidin kanssa, samoin kuin myös lumikin (sillon kun pojat tekee jotain keskenään) 🙂 vaikka touhuankin jirin kanssa kahdestaan päivittäin kun lumi on päikkäreillä, on se ihan eri asia lähteä kahdestaan johonkin. Ja huomaa kuinka helppoa onkaan 4-vuotiaan kanssa käydä jossain, verrattuna tuon 1,5-vuotiaan kanssa liikkumiseen 🙂 meillä yritetään huomiota jakaa myös sen mukaan kuka sitä sillä hetkellä tarvii ja laittaa yksilöllisesti tarpeet edelle, eikä niin että toinen kun on isompi niin hän automaattisesti joutaa odottamaan.. ai vitsit teillä alkaa reissu häämöttää!! 🙂 on kyllä varmaan ihana reissu tulossa. Ja piristää kyllä niin paljon kun saa viettää aikaa aikuisten kanssa ja välillä lomaa siitä kaikesta lapsiin liityvästä. Täällä vedetään ainakin viikonlopun jäljiltä ihan uudella puhdilla (paitsi pieni kesäflunssa meinannut pukata, jonka oon äkkiä yrittänyt vaan selättää vitamiineilla ja lepäilyllä) 🙂 Oikein ihanaa viikonloppua sinnne <3

  Vastaa
  • Sara Parikka 01.07.2016

   Ihanaa, että puuhaat Jirin kanssa kahdestaan 🙂 Aika spessua! Voin vaan kuvitella miten paljon 4-vuotiaan kanssa voi jo tehdä, ihan mahtia!
   Voin kuvitella että teilläkin viime viikonloppu antoi voimia 🙂 toivotaan että meillä menee samoin 🙂
   OIh.. toivottavasti et/ette tuu kipeiksi <3
   Kiitos paljon ja ihanaa viikonloppua myös sinne!!

   Vastaa
 2. ester 01.07.2016

  Kuulostaa kivalta☀️ On susta taas niin hienoja kuvia Sara.?

  Vastaa
 3. Rosa 01.07.2016

  Pienessä ikäerossa on varmasti sekä hyvät että huonotkin puolensa. Toisaalta heistä on varmasti paljon seuraa toisilleen ja kasvavat yhdessä, mutta äidillä varmasti kädet täynnä kun molemmat pieniä. 🙂 Itselläni on siskoni kanssa kahdeksan vuotta ikäeroa ja välillä miettii, että entä jos olisi vain pari vuotta? Aina ollaan niin eri elämäntilanteissa oltu. Nyt se ikäero ei enää niin haittaa, on ollut hyvä kysellä vinkkejä ja apua häneltä vauva-asioissa, kun siskolla kolme lasta. ;D Ihanalta kuulosti teidän laatuaika, vielä kun sai noin ihanan palautteen!

  Vastaa
  • Sara Parikka 01.07.2016

   Joo niinhän se on että jokaisessa ikäerossa on ne hyvät ja ”huonommat” puolet, mutta niinhän se taitaa olla kaikessa elämässä.. 🙂 ehkä enemmän kyse asenteesta ja suhtautumisesta miten asioista selviää 🙂
   Mulla myös 6 ja 8 vanhemmat siskot joiden kanssa ollaan etenkin nykyään tosi läheisiä 🙂
   Ihana että sieltäkin löytyy läheiset siskokset <3 lapset kyllä aina myös yhdistää!

   Vastaa