s t o c k h o l m

yleinenTags:

Moip! Yllä pakkaussaldoa ja alla viikon sekalaisia kuvia. Nyt ollaan juuri lähtökuopissa Tukholmaan ja on kyllä mahtava fiilis. Tytöillä on kaikki paremmin kuin hyvin ja mehän tullaan jo huomenna illansuussa takaisin. Onnistuin pakkaamaan todella vähän vaatteita/tavaraa, joten mukaan mahtuisi muutama uusi hankinta. Kaupoista odotan ehkä erityisesti urban outfitterssiä. Mukavaa sunnuntaita!

ps. Ne eiliset grillipizzat oli muuten törkeen hyviä.. Laitan reseptiä teille heti ensi viikolla! 🙂

<3Sara

IMG_2364 IMG_2373 IMG_2402 IMG_2419 IMG_2451 IMG_2520 IMG_2522

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

20 kommenttia

 1. Pia päivi 03.07.2016

  Moikkis. Ihania tavaroita reissuun ja kivoja kesäkuvia. Hyvää sunnuntaita ja reissua. ?

  Vastaa
 2. Mimmi 03.07.2016

  Omnom, pizza näyttää kyllä ihan tajuttoman hyvältä! 😛 ei vitsit, nyt ootte lähössä! oikein ihanaa reissua! Ja NAUTTIKAA! <3 ps. yritätkö ittees vai meitä vakuutella et tytöillä on kaikki paremmin kun hyvin? 😀 hienosti ne pärjää ja varmasti nauttii spesiaaliajasta mitä saa tädin ja mumman (eikös sun äiti ollut mumma? :D) kanssa 🙂 pitäkää hauskaa! <3

  Vastaa
  • Sara Parikka 05.07.2016

   Pizza oli kyllä niin nappi 🙂 Haha, osuit naulan kantaan 😀 taisin vakuutella itseäni, heh.
   Kiitos, oli kyllä kivaa! 🙂

   Vastaa
 3. Paukku 03.07.2016

  Oi ihanaa. Nauttikaa ja arvostakaa sitä, että teillä joku joka hoitaa yönkin yli. Me juuri kysyttiin isovanhempia hoitamaan 1,5v.yön yli, mutta eivät halua.. Ja vaikka vaan yksi lapsi..Kylässä kyllä käyvät, mutta turha edes kysyä paria tuntia hoitamaan.. Toiset isovanhemmat on nii vähän tekemisissä,että emme ”vieraille” halua jättää. No ei siinä mitään,kuhan asennoituu asiaan.. Kavereita ei oikein ole jolta voi kysyä..Mut kadehdituttaa välillä muut joilla apua on kysymättäkin edes. Nauttikaa 🙂 ..

  Vastaa
  • Sara Parikka 05.07.2016

   Kiitos viestistäsi <3 jätti todella ajattelimisen aihetta. Ei ole nämäkään asiat itsestäänselvyyksiä.. Voi, kyllä jää isovanhemmat paljosta paitsi jos lastenlasten kanssa vietetty aika jää lyhyeen.. Mä en itse ehtinyt kunnolla tutustua isovanhempiini kun menehtyivät/sairastuivat…että onneksi lapset osaa arvostaa kaikenlaista läsnäoloa 🙂 ja tietysti varmasti tekin.. Ymmärrät toivottavasti mitä tarkoitan 🙂 vanhemmat tekee niin paljon töitä lasten ja perheen eteen että luotettava apu+tuki on korvaamatonta..Voikaa hyvin <3

   Vastaa
   • Paukku 05.07.2016

    Kyllä mä arvostankin kun jaksavat tulla käymään,parin viikon välein, tunniksi pariksi.. Se vaan, että itse on tällä hetkellä aikalailla tosi loppu. Mulle on pelko ottaa mihinkään yhteys et sais lastenhoito apua..Sillä en halua mihinkään syyniin tai lastensuojeluun tms. kun siihen ei oo tarve,vaan lastenhoitoon.. Sukulaisia ei edes viitsi pyytää, niillä on vaa sit raha mielessä, eikä mulla oo antaa paljoa edes kun muutenkin tiukkaa..
    Tunne et tarvis kahdenkeskistä aikaa tai aikaa yksin..Tai et pääsis piha hommiin, et olis joku jota pyytää ja vois hetken katsoa.. Mut tilanne on tämä,ei voi mitään.. Mut nuinkun sanoit ei oo itsestäänselvyys kaikille.. Samoin voikaa hyvin! ?

    Vastaa
    • Sara Parikka 05.07.2016

     Rohkeaa että kerrot väsymyksestäsi ja tunnistat että tarvitsisitte aikaa sekä apua.. Mielstäni on todella rohkeaa hakea apua esim neuvolan kautta.. voisiko sitä kautta saada jonkun käymään vaikka kerran viikossa hetkeksi.. Älä missään nimessä mieti että joutuisitte johonkin syyniin, koska itse kuitenkin tiedät mikä tarve lastenhoidolle on ja mikä on todellinen tilanne.. Varmasti ymmärtävät että kyse on väsymyksestä ja avun tarpeesta, eikä mistään lastensuojeluasiasta. Lähipiirissäni on ollut vastaavanlaisia tilanteita ja neuvolan kautta on päässyt keskustelemaan sekä saanut hoitoapua. Ei pidä missään nimessä hävetä omaa väsymystä.. En voi edes kuvitella millaista olisi ilman kunnon tukiverkkoa..
     Ihan muutama tunti ja muutama hoitokerta voivat tehdä jo ihmeitä <3 jos voitte hyvin, niin se on perheellenne sekä lapsille myös parempi. Toivon että saisitte apua väsymykseen ja tukea hoitoasioissa.. Voimia <3

     Vastaa
 4. ester 03.07.2016

  On teillä kyllä kivaa:) toivottavasti koirallekkin on aina aikaa on hän niin sulonen.❤️?

  Vastaa
  • Sara Parikka 05.07.2016

   <3 Juu, kyllä Lilaa pitää muistaa myös huomioida 🙂

   Vastaa
 5. Niina 03.07.2016

  Eikö ketään muuta jo ärsytä jatkuva yhteistyötahoilta saatujen lahjojen esittely/mainonta? Tää blogihan on niitä pullollaan. Rattaat, patja, kellot, sänky…

  Vastaa
  • Sarkkukai 03.07.2016

   Bloggaaminen on tekijöilleen työtä, jonka eteen he näkee paljon vaivaa mm. tekstien muokkauksen sekä kuvien ottamisen kanssa. Lisäksi bloggaajat voivat myös itse etsiä kiinnostavia yhteistyötahoja. Ihan hyvä, että he saavat jotain korvausta, kuten mistä tahansa muustakin työstä maksetaan palkkaa. 🙂 Onhan blogi toki monelle se oma tosi mieluinen juttu, jonka avulla saa toteuttaa itseään, mutta tämä bloggaamiseen käytetty aika on sitten muusta ajankäytöstä joka tapauksessa pois. Ja onhan tämänkin blogin kautta tullut hyviä alekoodeja ja tarjouksia yhteistyöpostausten kautta. Eikun ostoksille! 🙂

   Vastaa
   • Sara Parikka 05.07.2016

    K I I T O S ymmärryksestä 🙂 juurikin näin.. olen itse ollut yhteydessä valtaosaan yhteistyökumppaneisa ja tämä on mielestäni tärkeä pointti. Ei täällä näitä kirjoituksia tehdä ilmaisten tuotteiden kiilto silmissä 😀
    Tuli hyvä mieli kommentistasi 🙂

    Vastaa
  • Sara Parikka 05.07.2016

   Heei kurjaa, että koet asian noin. Valitsen todella tarkkaan kaikki yhteistyökumppanit ja noihin mitä luettelit olen ollut valtaosaan itse yhteydessä..eli anyway kirjotuksia aiheista ja merkeistä olisi tullut. Koskaan en ole yhtäkään lausetta kirjottanut blogiini kenenkään toisen osapuolen ”suulla”. Mutta eipä siinä.. Onneksi löytyy paljon blogeja missä yhteistöitä ei ole ☺️ ihanaa kesää sinulle!

   Vastaa
 6. Pauski 03.07.2016

  Mahtavaa! Nauttikaa! 🙂 mun mielestä tässä blogissa on suht vähän yhteistöitä ja nekin mitä on ollut ovat kaikki olleet sellaisia ”uskottavia”.. Ja onneksi mitään blogia ei tarvitse lukea jos ärsyttää. Hyvää keikkaa :)<3

  Vastaa
  • Sara Parikka 05.07.2016

   Kiitos 🙂 Mukava kuulla, että koet yhteistyöt luontevina, koska sitä ne ovat myös olleet 🙂
   Ihanaa päivää <3

   Vastaa
 7. Kaisu 03.07.2016

  Välillä oma aika/omat menot ilman lapsia on tärkeitä juttuja, eikä mielestäni ole mitenkään lapsilta pois. Se on osa elämää, myös perhe-elämää ? Ihailen ihmisiä, ketkä pystyvät luomaan toimivan tasapainon, silloin kun on useampi pieni lapsi perheessä. Toivottavasti Tukholmassa on hyvä sää ja nautitte kovasti reissusta ☺

  Vastaa
  • Sara Parikka 05.07.2016

   Kiiitos Kaisu 🙂 yritän järkeillä ja löytää tasapainoa.. Ei se tietysti ihan mutkatonta ole 😀 mutta oon kyllä täysin samaa mieltä kanssasi 🙂 hyvää viikonloppua sinne <3

   Vastaa
 8. janni 04.07.2016

  Moi. Eka komentti sun blogiin vaikka oon jo jonkun aikaa seurannut sun blogia. Kirjoitat kivoista asioista ja itselle ajankohtaisista asioista. Meillä taitaa olla saman ikäiset vauvat, tyttö 6kk minulla ja miehelläni 🙂 Syntyi joulukuun lopulla. Eikös Mimosakin ole joulukuun vauvoja?

  Tästä kirjoituksesta tuli mieleen, että jääkö Mimosakin hoitoon? Syökö tuttipullosta maitoa? Meidän tyttö ei syö joten en voi lähteä ilman tyttöä oikein minnekään. Kiinteitäkin vasta maistelee eli tyttö on täysin rintaruokinnalla vielä ja haluaisin ainakin vuoden ikään imettää. Meillä koitetaan opetella nokkamukin avulla juomaan maitoa pullosta. Oisko vinkkejä miten vauvan saa juomaan tuttipullosta? 😉 on kokeiltu eri pulloja ja eri syöttäjiä, mutta ei kelpaa ku tissi! Välillä aika rankkaa , kun ei pääse oikeestaan edes harrastuksiin. Mutta silti ihanaa olla äiti ja kohta tämä pikkuprinsessa on jo iso tyttö. Pitää nauttia joka hetkestä <3

  miten ihmiset on suhtautunut siihen, että Minosa jää yöksi hoitoon? Monet suhtautuu niin jyrkästi alle vuoden ikäisen yökyläilyyyn. Itse tunnen yhden äidin, joka lähtee kolmeksi viikoksi ulkomaille ja 9kk ikäinen vauva jää hoitoon. Se on mielestäni liian pitkä aika. Hui.

  Toivoisin postausta siitä, kuinka teillä on opeteltu syömään kiinteitä ja kuinka se on sujunut. Syökö Mimosa jo kunnolla kiinteitä ruokia? Ja imetyksestä postaus, kuinka sen lopetus on sujunut ja miten yösyöttöjen lopetus tapahtui? 🙂

  Oho tulipa pitkä teksti.. Mutta,mukavaa lomaa teille!

  Terkuin meidän perhe 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 05.07.2016

   Moikka Janni! <3 Kiitos viestistä 🙂
   Juu kyllä meidän neiti on myös syntynyt joulukuun lopulla! Aika hauskaa että ihan samanikäiset tytöt!

   Mimosa oli myös yhden yön hoidossa. tai siis tytöt olivat kotona ja äitini+siskoni tuli tänne meille hoitamaan tyttöjä.. Luulen että tämä on todella pehmeä hoitomuoto, koska tytöillä pysyi kaikki "samanlaisena". Mimosa ei ollut moksiskaan 🙂

   Meillä myös Mimosa on vielä rinnalla, mutta pullonkin on hyväksynyt alusta saakka.. En oikein tiedä miten sitä pulloa saisi opetettua :/ tuntuu että kaikki vauvat on niin omanlaisia ja se mikä toimii toisilla ei vältäämättä toimi toisilla.. Matilda söi melkeinpä vain pullosta ja hänen kanssaan taas imetys tuotti tuskaa.
   Varsinkin nyt toisen lapsen kohdalla, en välitä yhtään siitä mitä muut ajattelevat (hah, tai ainakin yritän olla välittämättä), tunnetaan itse meidän lapset parhaiten ja uskon että löydetään se oikean tapa toimia eri tilanteissa. Elämässä on myös niiiin paljon vakavia ja surullisia asioita sekä monet perheet kamppailee sairauksien tms kanssa, joten yökyläilyt tai pullomaidot eivät ole niin vakava asia. Ehkä näillä asioilla vakuuttelen itselleni että asioilla on tapana järjestyä meni ne mitä kautta tahansa 🙂 ymmärrät ehkä mitä haen takaa 🙂

   Mutta toi on todella totta, että vauvat ovat pieniä niin hetken aikaa, joten jos teidän neiti viihtyy nyt rinnalla niin ihana juttu <3 pian hän on höpöttelevä 2vee 😀 Ehkä sinuna tarjoisin pulloa säännöllisesti ja jos mies vaikka tarjoaisi silloin kun pikkuisella on pieni nälkä ja menisit vaikka viemään roskat, niin ettet olisi näköpiirissä. Meillä Mimosa syö pullosta paremmin jos en ole kotona. 🙂 Ja voithan kokeilla syöttää pullosta rintamaitoa, jos se maistuu paremmin 🙂
   Mimosa syö jo "kunnolla" kiinteitä ja jos olen ymmärtänyt oikein niin tässä iässä niitä annoksia voi lähteä suht reippaalla tahdilla suurentamaan. Mimosasta ainakin näkee aika selkeästi koska ruoka ei enää maistu 🙂 Bataatti, kukkakaali, porkkana sose maistuu aika hyvin 🙂

   Kaikkea tsemppiä tulevaan ja muista mitä ikinä teettekään niin se on varmasti oikein teidän perheelle. <3 Nauttikaa teidän ihanasta puoli vuotiaasta!! <3

   ps. niin ihanaa kuulla, että tykkäät blogistani ja olet löytänyt sen!

   Voisin katsoa jos saisin pian toteutettua laajemman postauksen näistä aiheista mistä kyselit 🙂

   Vastaa