green silk dress/shirt

yleinenTags:

Moikka! Täällä ollaan kotiuduttu Tukholmasta ja vitsit miten muutama päivä voikaan tuntua viikolta. Oli kyllä kivaa! Konsertti oli uskomaton, ilma aurinkoinen, shoppailu piristävää ja hotellin yöunet maittavat. Nyt taas jaksaa kotiaskareita uudella virralla.

Ostoskeltiin yllättävän vähän, vaikka aleja ja kauppoja riitti pilvin pimein. Muutaman kivan hankinnan kuitenkin tein ja voisin kuvailla teille ne piakkoin. 🙂 Tämä kuvissa näkyvä vihreä mekko oli hm:stä alelöytö ja pääsi heti käyttöön. Täytyi myös hankkia filflopit, kun jalat eivät tykänneet 10km kävelystä uusissa kengissä. Onnistuin hankkimaan aika pahat rakot.. :/ Onneksi löytyi kevyet varvastossut loppumatkaksi.

Huomasin muuten, että tuli kuvattua PAAALJON vähemmän kun tytöt eivät olleet matkassa mukana. Heidän kanssaan tulee ikuistettua about kaikki hetket, mutta nyt puhelimessani on vain muutama kuva. Aijon kyllä skarpata tässä asiassa jatkossa ja jättää kasan kuvia ottamatta. Liika on liikaa.. 😀 Nyt yritetään muutama päivä rauhoittua kotosalla, koska loppuviikosta on ihania juhlia tulossa. Kivaa päivää! <3Sara

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA //

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

16 kommenttia

 1. Pia päivi 05.07.2016

  Moi. Ihania kesäkuvia tukholmasta ja kiva kesä asu. ?

  Vastaa
 2. ester 05.07.2016

  Hei Sara juotko sää kahvia vai tykkäätkö siitä? Oot taas niin nättinä:) Hyvää tiistaipäivää ja koko loppuviikkoa!

  Vastaa
 3. Mimmi 05.07.2016

  Ihana että osasit nauttia reissusta ;D ja kiva että siellä oli kelitkin kohillaan! 🙂 muistan kyllä kun lapset oli vielä pienempiä, kuinka se yökyläily tuntu olevan itelle (henkisesti) paljon raskaampaa kun lapsille. Lapsethan ei melkein edes eroa huomannut, kun mun äiti tuli aina meille niitä hoitamaan 🙂 nykyään sit pystyykin ihan huoletta oleen parikin yötä erossa lapsista ja nauttimaan siitä vapaa-ajasta ilman että koko aikaa miettis lapsia tai kyselis niiden kuulumisia 😀 mulle aika hyvä opetus tähän oli tyttöjen reissu espanjaan viime syksynä. Pidennetty viikonloppu jolloin lapset oli isin kanssa kotona. Mun mies on sellanen että se ei kauheesti mitään kuulumisia ilmottele sillon kun meen johonkin, etten suotta ikävöis vaan tai olis huolissani. Kyllä siis soiteltiin ja laiteltiin muutamat viestit päivässä, mutta ei kaikesta informoinut. Mikä oli hyväkin koska lapset oli tullut kipeeks heti mun lähdettyä ja mähän oisin ollu huolesta soikeena koko loman ajan. anyway pointtina tässä oli se että sillon tosissani tajusin että kyllä ne lapset pärjää useammankin päivän jonkun muunkin (vaikka nyt olikin isin kanssa) kun vain äidin kanssa, eikä maailma siihen kaadu tai lapset mee sekasin 😀 vähän nyt ehkä meni tän postauksen vierestä, mut jatkoin edellisen postauksen keskustelua kun en osaa (ainakaan puhelimella) vastata siihen oman kommenttini vastaukseen 😀 ja muuten tosta kuvailusta! Mäkin harrastin sitä joskus ihan älyttömästi ja lapsista oli aina melkonen määrä kuvia päivän jälkeen, nyt oon osannu vähän höllätä sen suhteen. Ehkä osittain sen takia että noi kaks ei pysy paikallaan niin kauaa et saisin puhelimen haettua ja räpsästyä kuvia 😀

  Vastaa
  • Sara Parikka 06.07.2016

   Joo niin se kyllä menee meilläkin, että itelle ne on paljon raskaampia kuin lapsille 😀
   Kuulostaapas ihanalta tuo sun Espanjan matka! Mahtavaa että lähdit rohkeasti reissuun, koska kyllä äitin pitää huoltaa myös itseään 🙂
   Hei meillä Mikko on myös sellainen ettei koko ajan päivittele tilannetta tai saatikaan mitään pitkiä sepustuksia 😀 Mutta sinäänsä ihan hyvä.. ja onneksi ei tarvitse yhtään miettiä silloin kun lapset ovat isän kanssa.. 🙂 Uskon että miehillekkin on korvaamatonta että he saavat kasvattaa tasavertaisesti ja olla ihan yhtä tärkeitä kuin ”Äiti”.
   Haha, joo meilläkin tuo liikkuminen jo karsii kuvailua, kun aina ovat epätarkkoja 😀
   Monesti nämä sun kommentit on kuin suoraan mun suusta! 🙂 *hali

   Vastaa
 4. Paprika 05.07.2016

  Hei oon katsellut tota mekkoa tosi tosi monta kertaa, mutta oon miettinyt, että onkohan noi taskut sitten ihan pöljän näköiset. Ei näköjään! Oliskohan noita vielä miun kokoa, hmm. 🙂 Täytyy katsoa, hyvältä näyttää!

  Vastaa
  • Sara Parikka 06.07.2016

   Joo hei tämä on kyllä kiva päällä! kannattaa koklaa 🙂

   Vastaa
 5. SalkkariFani 05.07.2016

  Wow uskon että oli mukava reissu! Oi ompas Upee mekko sulla aloin heti ihailee sitä muistatko paljon suunnilleen maksoi? 🙂 Helsingin kaupoista kyllä löytää paljon ihania vaatteita

  Vastaa
  • Sara Parikka 06.07.2016

   hmmm.. maksoi 15e ja hm. Onneksi voi tilata netistä myös jos ei asu keskustan lähellä 🙂

   Vastaa
 6. Taika 06.07.2016

  Varmasti kiva reissu oli 🙂 Me lähetään ehkä syskyllä Tukholmaan tosin koko perheen voimin, mut ehkä mukaan lähtee muutamat apukädetkin niin saa hieman vapaa-aikaakin samalla 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 06.07.2016

   Ihanaa <3 me kin just mietittiin reissussa, että varmasti käydään vielä koko perheen voimin Tukholmassa tämän vuoden puolella.. Sen verran kiva kaupunki. Mahtia jos saatte apujoukkoja mukaan, se jos mikä helpottaa 🙂

   Vastaa
 7. Laura 06.07.2016

  Oi! Ihana asu, ihana sinä ♡

  Vastaa
 8. Johanna 06.07.2016

  Moi! Toi valokuvaaminen kuulosti tutulta 😀
  Just sanoin miehelle taannoin kuvien räpsimisestä (kun siirtelin niitä koneelle), että ihanaa, kun on paljon kuvia muistona, mutta on se ”harrastus” vaan aika stressaavaakin! Siirrellä niitä aina puhelimesta talteen ja yrittää pitää jonkinlainen tolkku, että olis pakattu järkeviin tiedostoihin, joista ne löytyy helposti. Ja se kuvien teettäminen! Kun haluisin oikeasti ne kuvat albumiin saakka. No, edelliskerralla ehti vierähtää vuosi ja teetin sitten koko vuoden kuvat kerralla. Postinkantajaa ei melkein näkynyt niiden ifolor-laatikoiden takaa 😀 Ja vieläkin ne kaikki kuvat odottaa albumeihin pääsyä, kun siihen nyt ei varmana oo seuraavaan viiteen vuoteen aikaa (phuuuh)! Mutta eipä oo ainakaan kuvista pulaa! Ja meillä niitä kuvia kyllä katsellaan tosi paljon esikoisen kanssa. Oon huomannut, että valokuva auttaa lasta muistamaan jonkin tapahtuman tai reissun tosi pitkän aikaa 🙂
  Oon kyllä koittanut hillitä kuvaamista, kun sekään ei varmaan oo kivaa, että aina kun jotain tapahtuu, täytyy äidin räpsiä kuvia. Tyttö on tosin alkanut jo itekin sanoa, että ota meistä äiti kuva 😀 Yritän kuitenki aina kuvata ”siinä sivussa”, ettei siitä tule mitään numeroa, vaan keskityttäis ennemminki siihen, mitä sillä hetkellä tapahtuu 🙂
  Ja luulen kyllä, että lapsista valokuvaaminen tulee joka tapauksessa vähentymään vuosi vuodelta. Nyt on pakko saada kuva ihan kaikesta, mikä tapahtuu ensimmäistä kertaa!
  Ja ehkä toista ja vielä kolmattakin… :DD

  Vastaa
  • Sara Parikka 06.07.2016

   Joo siis voi apua.. ihan sama rumba menossa täällä 😀 kuvia on ihan liikaa ja miten niistä voisi muka valita 😀
   Mutta hei ihana kuulla, että esikoisen kanssa katselette kuvia.. oon kuullut tuosta muiltakin.. Täytyy kyllä nyt ottaa tämä asia ”to do” listalle ja hoitaa meille kuvat kansioihin asti.
   Heh, toivotaan että mäkin onnistun hillitsemään kuvailua.. kun välillä tuntuu että jotain asiaa ei olisi tyyliin tapahtunut jos siitä ei ole kuvaa :/ tosiaan ei ehkä kiva että äiti napsii jatkuvasti. mutta mäkin oon pyrkinyt siihen salakuvaamiseen 😀
   Luotan tuohon sun ajatukseen siitä että kuvailu vähenee vuosien saatossa 😉

   Vastaa