gigi ootd

yleinenTags:

Moip! Muutama asukuva Tukholmasta mitkä napsattiin juuri ennen kun oltiin lähdössä Coldplayn keikalle. Tänään vietetään kotipäivää, kun eilinen piknik venyi iltaan saakka. Extempore jutut on kyllä parhaita! Huomenna on ystäviemme häät ja tänään pitää katsoa kaikki valmiiksi niitä varten. On kyllä ihanaa päästä mukaan juhlimaan ystävien naimisiinmenoa. Sunnuntaina sen sijaan kummipoikamme saa kasteen<3 ja lauantaina puolestaan tulee sukulaisia kauempaa käymään. Ei lopu ainakaan tekeminen kesken, heh. Mukavaa torstaita!<3Sara

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

15 kommenttia

 1. Mimmi 07.07.2016

  Oi ihanaa, häät! 🙂 ja kaikkee kivaa teillä viikonloppuna muutenkin edessä 🙂 meidänkin viikonloppuun tuli just suunnitelmia ja lähdetäänkin lauantaina meijän isän veneelle koko porukka. Vähän jänskätän miten lapset nukkuu/pysyy veneessä, mutta veneessä mäkin oon suurimman osan lapsuuteni kesäviikonlopuista viettänyt ja ihan hengissä pysynyt, joten eiköhän se ihan kivasti mee 😀 toi toppi on muuten tosi kiva! Onks se mistä? 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 07.07.2016

   Veneelle <3 ihanaa! voi miten meri ilma tekee hyvää 🙂 voin vain kuvitella kuinka lapset ovat innoissaan ja miten hieno kokemus se on. Pitäkää kivaa 🙂 <3
   toppi on zarasta 🙂

   Vastaa
 2. ester 07.07.2016

  Oot niin ihanan positiivinen
  Iloinen nainen. ❤️ Samoin mukavaa torstaita! Kuulen aika paljon jokapaikassa tuosta Coldplay laulajasta tuntuu nykyään olevan aika suosittu. Oot taas tosi nättinä kuvassa.

  Vastaa
 3. :) 07.07.2016

  Sara oot niin ihana ja kaunis joka kuvassa! Saanko kysyä kuinka pitkä oot? koska sulla on täydellinen kroppa! <3
  Mistä yleensä hankit vaatteita ja tykkäätkö ostella kirppiksiltä vaatteita/tavaroita?
  Mulla ois hyvä postausidea että kerrot lapsuudestasi ja laitat muutama lapsuus kuvaa jne tossa ois joku idea 🙂
  Minkä ikäisenä aloit meikkaamaan/mikä on sun mielest yleensä sopivin ikä alkaa meikkaamaan? kun nykyään ala-astelaiset laittaa hirveest meikkiä naamaan ja yrittää näyttää paljon vanhemmilta mitä todellisuudessa on.. mitä mieltä oot siitä?
  Ite oon 15 vuotias enkä meikkaa melkeimpä ikinä paitsi joskus saatan kokeilla jotai tai juhliin vähän laitan mut yleensä harvoin sitäkää koska kyllä ilman meikkiä hyvin pärjään..Sitten oman ikäiset valittaa siitä jossen käytä meikkiä minkä sille voi jos itse tykkää olla luonnollinen ja tavallaan aattelen että oon viellä aika nuori meikkaamaan kun en oikeestaan nää mitää järkee viel laittaa meikkiä toivottavast ymmärrät ja jaksat kuunnella 😀 Sori tälläinen pitkä stoori oli paljo asiaa 😀

  Onko sulla ask.fm/onko koskaan ollut? 🙂

  Hyvää viikonjatkoa! <3

  Vastaa
 4. :) 07.07.2016

  *viellä tuohon yleempää että oot aiemminkin kertonu mistä hankit vaatteita mutta sitä aattelin kun sulla on joka kuvassa niin upeen näkösiä vaatteita enkä oo ees kaikis vaatekaupois nähnykää noin hienoja vaatteita 🙂

  Vastaa
 5. Mustikka 07.07.2016

  Sara taas kauniina kun enkeli :* <3

  Vastaa
 6. M.a.r.j.a 07.07.2016

  anteeksi tämä ei liity aiheesee mutta itsekin olen samaa kysymässä että oletko askissa? http://ask.fm/saraparikka
  koska tollaisen olen löytäny ja vaikuittaisi että oisi sun mutta en tiiä oletko sie 😀

  Vastaa
  • Sara Parikka 07.07.2016

   ei oo minä :/
   kurjaa että joku feikkaa tommosta.
   Mulla ei ole mitään muuta tiliä kuin instagram ja tämä blogi 🙂

   Vastaa
 7. Kaisu 07.07.2016

  Moi! Onpa kiva ja kesäinen asu sulla? Oon ensi viikolla lähössä Tukholmaan, oisko sulla jotain hyviä shoppailu tai kahvila vinkkejä? ? Siitä on meinaan vuosia aikaa kun oon viimeksi käyny Tukholmassa.. Kesällä kaikenlaiset juhlat ja ihan vaan illanvietot ystävien ja perheen kanssa on ihan parasta, toivon teille oikein ihania juhlia viikonloppuna <3

  Vastaa
  • Sara Parikka 07.07.2016

   Oiiii ihanaa, juuri mietittiin miten kivaa Tukholmassa oli 🙂 me käytiin keikan yhteydessä ”mal of scandinavia” kauppakeskuksessa ja vitsit sinne pitää kyllä päästä uusiksi.. Sinne pääse ihan muutamalla eurolla junalla (solna-asema), ja kestää ehkä 10min. Ihan mieletön paikka missä on KAIKKI saman katon alla. Jos on huono sää niin kannattaa pistäytyä.. 🙂
   Kahviloita siellä on kyllä joka kulmassa ja etenkin se vanha kaupunki on ihana. Tykkään myös siitä östermalmista mikä on aika hienoa aluetta ja sitten tykkään södermalmista mikä on taas rennompi kaupunginosa 🙂 molemmat kävelymatkan päästä keskustasta! Voi, että huippua reissua teille <3 ja iso kiitos!

   Vastaa
 8. Kaisa 08.07.2016

  Moikka!
  Täällä yksi kärsimätön odottaa innolla pizzan ohjetta. Näyttää niissä kuvissa erittäin herkullisilta ?? tarvii joku kerta testata kun reseptiä tulee ?
  Mä lähden mun kahen kaverin kanssa Madeiralla maanantaina sadetta pakoon ? Niin innolla ollaan reissua odotettu ja vihdoin se päivä koittaa! :))
  Mukavaa kesän jatkoa sinne! Tätä blogia on mukava lukea, päivittäin tuun katsomaan onko tullu uutta tekstiä ?☀️

  Vastaa
  • Sara Parikka 10.07.2016

   Joo ehdottomasti kandee testaa sitä 🙂 postaan tänään!
   Voi a p u a miten ihanaaaaaa, voin vaan kuvitella miten huippu reissu tulossa.. ja tosiaan noi suomen sää ennusteet ei kovin aurinkoa näytä :/
   Onpas mahtia että pääset lämpimään ja ulkomaille nauttimaan kesästä! 🙂

   Vastaa
 9. Kukka 08.07.2016

  Heippa!
  Onkos sulla tulossa kysymyspostausta mulla on mielessä monta kysymystä sulle ja aattelin sellasen postauksen missä voi ehottaa myös postausehotuksia nii siitä on helpompi sit kattoo mistä tekee postauksen 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 10.07.2016

   niitä kysymys postauksia teen aina silloin tällöin 🙂

   Vastaa