make up

yleinenTags:

Moooi! Hupsista keikkaa, tämä postaus oli päässyt julkiseksi jo aamusta vaikka se oli jäänyt ihan keskeneräiseksi. Nukuin aamulla pitkään ja lähdettin heti aamupalalle+rannalle, niin en yhtään muistanut että pitäisi vielä kirjoittaakin jotain. 😀 Kuvat oli ladattuna vain valmiiksi..

Tässä kuitenkin nyt näkyy tämän hetken meikkejä ja tosiaan monet purkit vetelevät viimeisiään.. Yritän kuitenkin käyttää tuotteet loppuun ennen kuin siirryn seuraavaan. Uusimpana ihastuksena on NYXin matta huulivoide mitä on pakko saada muissakin sävyissä. Mä oon muuten myös huomannut sen kuinka meikkejä kuluu ihan eri tahdilla nyt kun olen kotosalla. Oon ollut monen monta vuotta työssä mihin kuuluu meikki ja hiustenlaitto ja ehkä siksi nämä tuotteet ovat olleet omalla kohdalla välillä retuperällä. Kivaa panostaa välillä omaan meikkipussiin. Kuvailen teille heti uusia hankintoja kun niitä teen. Ainakin uusi meikkipussi on jo tsekattuna.. 🙂

Ehkä kesämeikissä on mielestäni kaikkein tärkeintä se että ilme pysyy freesinä ja mielummin liian vähän kuin liikaa. Raikkaat huulet yhdistettynä vähäiseen silmämeikkiin näyttää mielestäni tosi kivalta. Mitä mieltä te ootte? Onko kesävakkareita?

Nyt siirryttiin aamupalan, rantailun ja lounaan jälkeen kotiin. Asuntokuume nostaa päätään. Huhhei. Kivaa päivää! <3Sara
Collage_Fotor

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

23 kommenttia

 1. Jossu 11.07.2016

  Onpa ihanan heleä meikki 🙂 Käytätkö tosiaan noita kaikkia arkimeikissä? Meikkipohjasi on niin kuultava, että sen teko nyt etenkin alkoi kiinnostaa heti 😀 Mulla on ollut tuo sama Blur-meikkivoide talvella mutta nyt kesällä se on turhan paksuhko normaali/pintakuivalle iholleni ja olen käyttänyt Glow-versiota Lumenelta.
  Ripsari-vinkkinä voisin suositellla Lumenen uutta Tru Mysticiä vedenkestävänä versiona (etenkin kun se on hieman ehtinyt kuivahtaa). Normiversio on jotenkin suttuinen ja mulla ainakin valuu päivänmittaan alaluomille, mutta tämä vedenkestävä on aivan täydellinen: erottelee ripsiä, pidentää ja on muutenkin aivan täydellinen – hinta-laatu-suhde on paras mun kokemuksieni mukaan 🙂
  Kiitos kivasta blogista 🙂 Elämäntilanteesi on se, jota itse kovin toivon ja ihailen – toivottavasti se minullekin pian koittaisi 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 11.07.2016

   Moikka Jossu! Pahoittelut että kävit läpi täysin vajaan postauksen 🙁 toivotaan etten mokaile jatkossa näin 😀
   Okei hei tuo glow kuulostaa kivalta.. Mä käytän tuota blur voidetta vähän meikkivoiteen pohjalla, niin meikkivoide pysyy paremmin eikä lähde kiiltämään. Mulla seka/pintakuiva iho.
   Hei kiiiitos ripsari vinkistä 🙂 mahtia! Pitääkin kokeilla, nimittäin kohta ripsarini vetelee viimeisiään.

   ps. tsemppiä kovasti, kyllä se <3 pian koittaa 🙂 hali!

   Vastaa
 2. S 11.07.2016

  Mikä sävy sulla on tossa Nyxin mattapunassa? Näyttää hyvältä! 🙂

  Vastaa
 3. ester 11.07.2016

  Sää osaat hymyillä tosi nätisti❤️ Muutenkin oot tosi nätti meikin kanssa. ?☀️

  Vastaa
 4. Jenna 11.07.2016

  Hei mulla on juuri toi sama nyxin huuli voide 🙂 sopii mun mielestä just kesämeikkiin, ja oon alkanut himoitsemaan jo eri sävyissä. Mulla tulee niin hyvä fiilis kun meikit on lopussa ja pääsee uudistamaan meikkipussista lähtien kaiken 🙂 Mä oon nyt kesän aikana tykästynyt tohon lumenen CC puuteriin sekä meikkivoiteeseen jotenkin löysin niistä sen oman sävyn kasvoilleni koska harvoin rusketus tarttuu suomessa kasvoilleni joten sen suhteen oon luovuttanut jo monta vuotta sitten 😀 sulla on tosi kaunis toi meikki! Saat tosi heleän ja aika luonnollisen tuloksen 😉 kaunis hymy sinulla <3 kiitos ihanasta blogistasi !

  Vastaa
  • Sara Parikka 11.07.2016

   Joo sama homma, mä niin haluun tota erilaisissa sävyissä 🙂
   Oi ihana kuulla että oot löytänyt sopivan kombon itsellesi, koska se on a ja o.. ei oikeen kukaan voi loppupeleissä sanoa mikä toimii kenelläkin.. se on niin monien asioiden summa. 🙂
   Ihanaa jos tykkäät blogistani <3 ja kiitos sanoistasi <3

   Vastaa
 5. Wilma 11.07.2016

  Moikka! Meikkivinkkejä on aina kiva saada, joten kiva jos teet postauksia uusista hankinnoista. Toi sensain ripsiväri on mulle ehdoton luottotuote, johon haluaa panostaa, vaikka muuten suosin mieluummin edullisempia meikkejä. Ja samaa mieltä kesämeikkauksesta vähemmän on enemmän. Talvella on taas kivempi piristää naamaa vähän enemmällä meikillä. Pitääkin kokeilla tota mattahuulivoidetta, osaatko sanoa mistä sitä voisi saada?

  Kiva postaus! Myös ruokajutut on aina superkivoja ja päivä mun kanssa -postaukset 🙂

  Mukavaa viikkoa koko teidän perheelle!!

  <3Wilma

  Vastaa
  • Sara Parikka 11.07.2016

   Sama homma, mä rakastan kanebon 38 tuotteita 🙂
   Nyxin huulivoiteita saa tilattua bangerheadilta ja ainaski anttilasta.. maksaa ehkäpä noin 8e.
   Kiva juttu jos tykkäsit 🙂 <3

   Vastaa
 6. Mandariini 11.07.2016

  Heippa Sara!
  Kuinka pitkään sulla yleensä kestää puuteri? , koska joillain menee 1 puuteri kuukaudes tai joillain taas menee puolessa vuodessa 1.
  Muuten käytätkö kasvoihin miten usein kuorintavoiteita? tai ootko itse koskaan tehnyt kuorintaa kasvoillesi?
  suosittelen ehdottomasti tehdä itse oon tehny ihanan raikastavan kuorintavoiteen johon sisältyy mm.(leivinjauhetta,vettä ja hammastahnaa) ei tarvii ees vaan n.teelusikalinen kaikkia noita jos tekee yhden annoksen kerralla. Helppoa tehdä suosittelen!:) mulla auttaa ainaki kasvojen hoitoon oon huomannu että finnit lähtee sen jälkeen.. mutta saattaa hieman kirvellä se aine mutta suosittelen sen jälkeen laittaa jotain perusrasvaa kasvoihin esim.Nivean perusvoidetta:)
  Minkä ikäisenä aloitit meikkaamisen ja paljonko sulla yleensä menee meikkeihin rahaa?
  Onko sulla useemmi sellaisia päiviä että laitat vaa esim. pelkkää ripsarii tai pelkkää huulipunaa?

  Vastaa
 7. Niinu 11.07.2016

  Sä oot aina yhtä upeana <3 Et tarvii yhtään/juurikaan meikkiä ja oot niin kaunis! Mä itse oon ihastunut myös noihin NYXin lip cremeihin, pakko saada eri sävyissä niitä 🙂

  Vastaa
 8. Henna 11.07.2016

  Heippa ! Suosittelen tilaamaan cocopandan sivuilta noita Nyxin huulituotteita. Tarjoushinta taisi olla n.6e ja ilmaiset toimituskulut ? Kyseinen sivu on kyllä muutenkin mun ehdoton lemppari meikkipussin sisältöä päivittäessä !
  Ihanaa kesää <3

  Vastaa
  • Sara Parikka 13.07.2016

   Okei, mahtavaa!! täytyykin käydä tsekkaamassa! Kiitos vinkistä 🙂
   Ihanaa kesää myös sinne <3

   Vastaa
 9. :) 11.07.2016

  Oisi tosi kiva jos alkaisit vloggaajaksikin ootko koskaan ollu kiinnostunut siitä tai miettinyt että alat tekemään blogin lisäksi videoita?:) sit jos alkaisit vloggaajaksi voisit laittaa tänne kysymykpostauksen ja saat sanoo niitä videoissa ja voisit niissäkin enemmä kertoo kaikkia.. ei oo pakko aattelin vaa ehottaa toivottavasti tykkäät!:)

  Vastaa
 10. SaranFani 11.07.2016

  Iltaa! :3
  Oot mun suosikki näyttelijä ja olit paras salkkareista! oon miettinyt että voiko sulle lähettää missään fanipostia?:)
  Jos kaipaat postaus ideoita niin mulla olisi niitä mielettömästi 😀
  Ootko tulossa minnekään tapahtumaan jossa suhun voisi törmätä onko tietoa?:)
  toivottavasti vastaat tähän olisi tosi ihanaa <33
  Hyvää alkavaa viikkoa tein koko poppoolle <3

  Vastaa
  • Sara Parikka 13.07.2016

   Oi ihana kuulla, kiitos <3
   ei taida olla mitään "tapaamista" lähiaikoina koska olen äippälomalla.
   Ihanaa kesää 🙂 <3

   Vastaa
 11. R.a.k.s.u 12.07.2016

  Tää ei oo ihan aiheesee liittyvä asia mutta tiesitkö että huomenna (13.7) taitaa olla lintsillä ilmainen vuoristorata pv ainakin niin kuulin.. käyttekö te lintsillä? ja tykkäätkö itse käydä laitteissa/tykkäätkö yleensä käydä kaikissa hurjemmissakin vai? mitkä ovat sun suosikki laitteita sieltä? 🙂 oletteko muuten tänä kesällä viellä käyneet missään huvipuistoissa?

  Vastaa
  • Sara Parikka 13.07.2016

   aijaa vau! Ollaan käyty tänä kesänä jo 2 kertaa lintsillä 🙂 kiva jos pääsee ilmaseksi. Ite tykkään siitä vuoristoradasta mikä menee siellä ympyrätalon sisällä 🙂

   Vastaa
 12. Hantzu 13.07.2016

  Lintsiin liittyen mun äiti,sisko ja sen 2 kaveria oli ollut siellä tänään ja kuulemma vuoristoradalla oli ollut kauheen pitkät jonot ja lintsi oli ihan täynnä ja siinä vuoristoradalta sai salmiakkiakin ja siellä oli myös ollut pukeutunut ryngeby apina joka jako mehua 🙂 Oli niillä kyllä ollut tosi kiva pv siellä!:)
  Ootko sie käynyt tykkimäessä?

  Vastaa
 13. Jessu 16.07.2016

  Ois kiva jos kirjoittaisit jonneki postaukseen miten susta tuli näyttelijä ja kuinka pääsit salkkareihin. En oo vielläkään lukenut kirjaa ”teinitytöstä tähdeksi” pitäisi lukea joku kerta! Oliko salkkareihin pääseminen hankalaa ja jos haluu näyttelijäksi salkkareihin niin pitääkö yleensä olla harrastanu lapsesta asti esim jotain teattteria vai eikö ole pakollista?

  Vastaa