hulmuava mekko / NA-KD

yleinenTags:

Moooi, täältä koodien ja sivustoasetusten alta! 🙂 Lupasin kuvata teille uuden lempparimekkoni joka on löytynyt päältäni tällä viikolla monena päivänä. Nämä kuvat on otettu rannalla käynnin yhteydessä. Mekossa on ihanaa se, että jos/kun lasten kanssa mekko sottaantuu, niin se kuivuu myös super nopeasti. Vesi, maito ja ruoka tahrat eivät pääse siis harmittamaan.

Mekko on NA-KD:n johon oon muuten täysin rakastunut. Tilailin sieltä vaatteita ensimmäistä kertaa ja k a i k k i istuivat täydellisesti. Voiko olla mahdollista? Säästyypä aikaa jatkossa, kun tiedän heti mihin suunnata vaateostoksille.

Teille on kahden päivän ajan -20% NA-KD sivuilla koodilla Parikka20, joten ei muuta kun shoppailemaan.. 😉 ja paljon mun juttuja lukeneet tietävät, että osaan arvostaa ilmaista, nopeaa ja maailmanlaajuista toimitusta. Paketti kannettiin kotiin muutamassa päivässä. 🙂 Halaus! <3Sara

*mekko saatu NA-KD

*sisältää kaupallisia linkkejä

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

10 kommenttia

 1. Piapaivi 22.07.2016

  Moi. Ihanat uudet blogisivut ja hulmuava upea mekko. ?

  Vastaa
 2. Sm 22.07.2016

  Kiva uudistus! Onko tuo bannerin lifestyle kirjoitettu tarkoituksella väärin?

  Vastaa
  • Sara Parikka 22.07.2016

   Kiiiitos 🙂
   heheee just itseasiassa säädän logon kanssa, hätähousuna iskin päivällä siihen jotain ja kämmihän sinne lipsahti 😀 nooh onneksi ei kerinnyt olla kauaa. Kiitos myös sulle huomiosta 🙂 Ihanaa viikonloppua!!

   Vastaa
 3. ester 23.07.2016

  On hei muuten nätti mekko. ❤️??

  Vastaa
 4. Muija123 24.07.2016

  Hei !
  Ompas upea mekko! On jäänyt muutama kirjoitus lukematta menojen takia mutta nyt pääsen lukemaan!:)
  Tein äske juuri sellaisen mustikka rahkan kun kävimme eilen kerää mustikoita suosittelen tehdä! oot tehnyki kirjoituksen ananasrahkasta josta laitoit ohjeen.mutta teimme mustikoilla sen x) Aattelin sulle kertoo ku tykkäät kaikista semmosista
  Muuten minkälainen kaupunki sun mielestä helsinki on? mitä itse pidät siitä? minkälaisia ihmisiä yleensä siellä on? Koska itse ois unelma muuttaa joskus helsinkii ku en oikee omassa kaupungissa viihdy koska täällä on aika inhottavia ihmisiä etenkin saman ikäiset kun mie ja ei oikeestaan mitään… ootko sie koskaan unelmoinut muuttaa ulkomaille?

  Vastaa
  • Sara Parikka 24.07.2016

   Kiitos <3
   OI mustikkarahka on ihan parasta ja vielä itse poimitut marjat 🙂 nam!

   Helsinki on ihana kaupunki.. varmasti joskus pääset muuttamaan sinne jos haluat <3
   mä en oo ikinä haaveillut ulkomaista, Helsingissä oli kyllä kiva asua 🙂

   Vastaa
   • Muija123 24.07.2016

    Jep! 🙂 Noni sepä kiva kuulla ja kiitos vaan kannustuksesta! <3 Missäs siis nykyään asutte?:) ja ootko kotoisin helsingistä?

    Vastaa
    • Sara Parikka 25.07.2016

     🙂 Oon kotoisin Kirkkonummelta ja asustellaan Espoossa 🙂

     Vastaa