Aamiaista

yleinen

Heippa! Parasta kesälomassa ja äippälomassa on ehdottomasti piiitkät aamut. Lasten kanssa tulee herättyä usein jo varhain ja jollain tapaa olen oppinut tykkäämään aikaisista aamuista. Nykyään jos nukkuisin 10-11 tuntuu, että olen myöhästynyt päivästä pahemman kerran. Totta kai joskus on ihanaa nukkua puoleen päivään saakka, mutta enää en osaa nauttia siitä samalla tavalla kuin ennen. Aamuista on tullut niin iso osa päivää ja oikeastaan yksi parhaimmista päivän hetkistä. Mites teillä, oletteko aamuihmisiä? 🙂

Aamuisin keittelen kahvia, katsotaan lastenohjelmia, luetaan kirjaa ja syödään aamupalaa. Lapset ovat useimmiten aamuisin pirteitä ja hyväntuulisia. Joskus aamu menee siivoillessa ja pakkaushommissa, jos ollaan lähdössä viettämään päivää jonnekkin.

Muutama viime yö on mennyt meillä sirkustunnelmissa, kun molemmat tytöt ovat olleet enemmän ja vähemmän kipeinä. Nyt tuntuu, että ollaan vihdoin selättämässä flunssaa. Tänä aamuna olisin kyllä mieluusti nukkunut 11 🙂 heh.

Ihanaa viikonloppua! <3Sara

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

19 kommenttia

 1. Taikawiitta 23.07.2016

  Mä oon kanssa nykyisin aamuihiminen. Jos nukkuu liian pitkään, niin tuntuu, että on menettänyt päivästä ainakin puolet. Silloin joskus nuorena oli aina kiva nukkua pitkään!

  P.s. On muuten tosi hieno tämä uusi blogipohja 🙂

  Vastaa
 2. Jennu 23.07.2016

  Aamut lähtee yleensä tahmeasti liikenteeseen mutta piristyn pian kun pikku-mimmi herää ja oon laulanut ”aamulorun” (joka saa hänen naamallee aina valtavan hymyn☺️)

  Aamulla vaan ollaan, syödään ja leikitään rauhassa. Kun neiti menee päiväunille niin itse juon teen, luen facebookin, instan, uutiset ja blogisi ☺️ Olen jo pari vuotta lukenut tätä ja nyt vasta osaan kommentoida tänne ?

  Tänään on sadepäivä ja mietitään mitä tehdään kun isi pääsee töistä, ehkäpä uimaan johkin kylpylään jotta vauvauinnin taidot pysyy tallessa ☺️

  Vastaa
  • Sara Parikka 23.07.2016

   Aamuloru 🙂 voi miten ihanalta kuulostaa! <3 Onnekas pikku mimmi siellä 🙂
   Hei ihan parasta kuulla että luet blogiani ja kiva kun tulit kommentoimaan 🙂
   Kuulostaa kivalta teidän puuhat 🙂 Mitä parhainta viikonloppua teille <3

   Vastaa
 3. Juuli 23.07.2016

  Hieno on uusi blogi, mutta ainakin puhelimella latautuu todella hitaasti. Entisen kanssa ei ollut mitään latausongelmia puhelimella. En tarkoita loukata, mutta ajattelin, että haluat tietää. Aion jatkossakin seurata sun blogia, koska tämä nyt vaan on niin hyvän mielen blogi! 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 23.07.2016

   Oi kökköä! Toivotaan että saadaan muutosta latausongelmaan 🙂 kiitti viestistä <3 älä yhtään pelkää että loukkais!
   Ihana kuulla että tykkäät blogistani! Aurinkoa sinne 🙂

   Vastaa
 4. Sohvi 23.07.2016

  Moi!

  Mistä onnistut löytämään aina noin hyvän näköisiä avokadoja 😀 ?
  Itse rakastan avokadoja mutta valitettavasti kaikki ostamani ovat olleet enemmän tai vähemmän huonolaatuisia
  nyt viime viikkoina/ kuukausina 🙁 ja ihan täällä Espoossa olen ostokseni tehnyt…. ?

  Mukavaa kesää :)!

  Vastaa
  • Sara Parikka 23.07.2016

   Moooi! 🙂
   Joo kaupasta ostin, taisi olla pirkan avokadoja 🙂
   Nyt muuten kun sanoit, niin tajusin että hyviä avokadoja on ollut huonommin tarjolla viime aikoina..

   Ihanaa kesää sinne myös <3

   Vastaa
   • Tirpustiira 23.07.2016

    Lidlin avocadot on harvemmin pettäny mua, se sellainen verkkopussillinen, joku yksittäinen huono saattaa olla joskus joukossa mut yleisesti ottaen on musta parhaimpia 🙂

    Vastaa
    • Sara Parikka 23.07.2016

     OKEI! 🙂 kiitos vinkistä! katsastan ens kerralla Lidlin avokadot 😉

     Vastaa
 5. Jasmine 23.07.2016

  Sulla on niin ihana blogi! Haaveilen itsekin äidiksi tulemisesta. Miehen kanssa juuri puhuimme, että toivoisimme vauvaa ensi vuodeksi syntyväksi. Voi, kun toive toteutuisi!

  Vastaa
  • Sara Parikka 23.07.2016

   oi ihanaa <3 muistan ton fiiliksen kun eilisen. Ajattele että sulla on kaikki vielä edessä. Nauttikaa toisistanne vielä kahdestaan ja koko siitä maktkasta mikä teille koittaa 🙂 Onnea tulevaan! Ihan parasta jos tykkäät blogistani!

   Vastaa
 6. Tirpustiira 23.07.2016

  Periaatteessa on enempi iltavirkku ja aamusta nukkuisin, luontainen rytmi menis noin päin mutta pään sisäisesti oon kyllä aamuihminen. Juurikin niin että kymmeneen nukkuminenkin on katastrofi koska tuntuu että päivä on jo puolillaan vaikka eihän kyse oo kuin muutamasta tunnista. En oo kuin muutaman kerran elämässäni nukkunut puoleen päivään tai pidempään ja kyllä siinä on melki päivä pilalla sitte jo 😀

  Lapsi herää nykyään kasin pintaan, mikä on ihan ok, toisinaan tuntuu että sekin on liian myöhään mut toisinaan nautin myös siitä että iltavirkkukin ehtii nukkua riittävät yöunet 🙂 Nautin suunnattomasti siitä jos päästään yheksältä jo liikkeelle ja on aikaa tehdä asiat verkkaisesti ennen kuin tulee taas nälkä ja väsy.

  Hidas amupala, päivän lehti ja sekä omat että lapsen aamutoimet, ne ois mahduttava hyvään aamuun niin että ehditään vielä muutakin ennen päivän seuraavaa ohjelmanumeroa eli lounasta ja päikkäreitä 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 23.07.2016

   Joo vitsit se on kyllä hassua että tuntuu pitkään nukutun aamun jälkeen tyyliin siltä että päivä on pilalla 😀

   Kasilta! wau 🙂 aika ihanaa! kelpais tännekki 😉 meillä nukutaan parhaimmillaan kasiin 😀

   Vastaa
 7. Matsku 23.07.2016

  Kerrankin päätin kommentoida ja samalla kiitän ihanasta hyvänmielen blogista!
  Nautin myös aamuista, mutta en aikaisista aamuista. Poika 4kk vetelee unia lähes poikkeuksetta vähintään kymppiin ja sehän minulle sopii. Heräillään rauhassa, tehdään aamuhommat ja lähdetään jonnekin tai vain ollaan kotona. Äippälomailu on ihanaa vaikkakin välillä kovin yksinäistä, koska kaveripiirissäni ei ole muita vauvaperheitä.

  Vastaa
  • Sara Parikka 24.07.2016

   Kiitos kun kommentoit <3 Oi miten luksukselta teidän aamuheräilyt kuulostaa 🙂 Olisin niin toivonut että Matilda olisi ollut pikkuvauva aikana pitkään nukkuva, mutta toisin kävi 😀
   Joo kyllähän se tietty vaikuttaa jos ei ole muita vauvaperheitä, mutta onneksi lasten kautta tutustuu yleensä muihin lapsiperheisiin. Me ollaan saatu tuttuja vauvauinnissa, leikkipuistossa ja muskarissa. 🙂

   Vastaa
 8. miia p. 24.07.2016

  Hei Sara! Kiitos ihanasta blogista!<3 tulee niin hyvä mieli AINA kun sun blogia lukee! 🙂 tää on mun toinen kommentti tänne, vaikka melkeinpä alusta saakka olen lukenut sun blogia. Täytyy välillä muistaa kiittää sua tästä blogista, kun sä aina jaksat kiittää meitä lukioita:)
  Mä olen myös aamuihminen. Meillä on kaks kummityttöä, toinen muutaman kuukauden vanhempi kuin Matilda, toinen samassa kuussa samana vuonna siis syntynyt kuin Mimosa, ja molemmat tyttöjä 🙂 aivan ihanaa lukea tätä ja kun huomaa samoja asioita siellä, vaikka ei mun omia lapsia olekaan. Meillä on lapsi suunnitelmissa lähitulevaisuudessa, vauvakuumetta tässä on ollut jo jonkin aikaa noiden pikkuisten myötä:)
  Ihanaa päivää sulle ja sun koko perheelle!<3

  Vastaa
  • Sara Parikka 24.07.2016

   Et uskokkaan miten ihana kuulla, kiitos viestistäsi! <3
   Oi te pääsette nauttimaan pikkutytöistä lähipiirissä.. voin vain kuvitella kuinka tärkeitä ootte niille pikkuisille. 🙂 Matilda aina puhuu perheestään, kummeistaan ja kavereista, niin mahtavaa jos on välittäviä vanhempia ympärillä..

   Vauvakuumeen ja lasten suunnittelun muistan niin hyvin, ihanaa aikaa! Nauttikaa toisistanne <3 ja kaikkea hyvää!

   Vastaa
   • Miia P. 27.07.2016

    Kiitos!<3

    Vastaa