lihapullat

yleinen

Mooi! Jokaisella on varmasti oma tapa tehdä iki suosikkeja nimittäin l i h a p u l l i a 🙂 Näitä meillä syödään vaihtelevan usein ja ne uppoaa kaikille hyvin. Usein pullat maistuu makaroonin ja salaatin kera. Meidän nopea, helppo ja vakkari reseptiin kuuluu: 

400g naudanjauhenlihaa

1 sipulikeittopussi

1prk kermaviili

1 kananmuna

Kaikki sekoitetaan ja taikinasta tehdään pieniä palleroita leivinpaperille. Noin. 15 min paisto 200astetta uunissa. Nami nam! ps. ite tykkään että taikina jää aika löysäksi, koska silloin pullista tulee ihanan pehmeitä ja meheviä. 

Tänään nautitaan kesän varmasti yhdestä lämpimimmistä päivistä. I H A N A A ! Ranta, uimapuvut, aurinkorasva, hiekka, jäätelö, hiekkalelut, perhe, kylmä juotava ja pehmoinen viltti kutsuu. Kyllä nyt meidän kelpaa. <3Sara

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

21 kommenttia

 1. ester 26.07.2016

  Kuulostaa ihan kivalta päiväsi. ❤️

  Vastaa
 2. Anna 26.07.2016

  Anteeksi,mutta etkö käytä mitään mausteita? (sipulikeittopussia lukuunottamatta).

  Vastaa
  • N 26.07.2016

   Sipulikeittopussista tulee sen verran makua, että muita ei tarvita. Ainakin näin olen itse todennut, kun olen sipulikeittopussia käyttänyt lihapulliin. Itse olen laittanut sipulikeittopussista 400g jauhelihaan vain puolet ja silloinkin mausteisuus on ollut sopiva. 🙂

   Vastaa
   • Sara Parikka 26.07.2016

    Niinpä! hei joo mekin voitaisi koklaa puolikkaalla pussilla 🙂

    Vastaa
  • Sara Parikka 26.07.2016

   noup 🙂

   Vastaa
 3. Katrianna 26.07.2016

  Nami, meillä on muuten sama ohje lihapullille, paitsi lisäämme joukkoon vielä 1dl korppujauhoja. Ovat kyllä super hyviä 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 27.07.2016

   Oi nami 🙂 mekin joskus kaadetaan hieman korppujauhoja 🙂

   Vastaa
 4. Marja 26.07.2016

  Meillä myös sipulikeittopussi on yksi lihapullamassan perusmausteista. Välillä käytän myös lihapullamix-sekoitusta. Joskus sekaan laitetaan myös pieneksi pilkottua/murennettua fetaa, valkosipulia ja paprikaa( säilykepaprika on sopivan pehmeä ja antaa hyvää makua). Samalla tavalla myös teen murekkeen, sisälle ed.mainittuja raaka-aineita täytteeksi 🙂

  Vastaa
 5. salla 26.07.2016

  Mä tunnustan, etten oo koskaan tehnyt itse lihapullia. Ehkä nyt olis aika?

  Vastaa
 6. Kirsikka 27.07.2016

  Nam nam :3 <3

  Vastaa
 7. Mimmo 27.07.2016

  Täytyykin varmaa ens viikolla kokeilla lihapullia tällä ohjeella 😉 oon kaivannu jo jonkin aikaa uudistusta meijän lihapullareseptiin, mut en kuitenkaan sit oo päätyny niitä eri reseptejä selailemaan 😀

  Vastaa
 8. Mimmi 27.07.2016

  Oho, Mimmo :D:D eli siis Mimmi, lipsahti pieni kirjotusvirhe 😀 ps. Ennen oli kiva kun toi nimimerkki ja s-postiosote tässä kommentointikentässä pysy tallennettuna (ainakin puhelimella), mutta nyt ei näytä tallentuneen.. jäis nää nimimerkki kirjotusvirheet ainakin pois 😀 vaikka mulla niitä virheitä sit muuhun tekstiin saattaa tullakin, varsinkin jos on paljon asiaa tai kiireessä kirjotan 😀

  Vastaa
  • Mimmi 27.07.2016

   Nyt muuten vasta huomasin että tähänhän on tällänen kommenttiin vastaus kohtakin tullu 😀 ei auttais illalla enää säheltää yhtään mitään kun nääkään enää kunnolla 😀 mutta kiva tää, että nyt mäkin osaan vastata kommenttiin! 🙂

   Vastaa
  • Sara Parikka 29.07.2016

   voi ääk.. en tiennytkään että tommonen oli edellisessä ja tässä ei.. no höh.. 😀 toivotaan että saatais tää vielä paremmin ja nopeemmin toimimaan puhelimella 🙂

   Vastaa
 9. Martta 28.07.2016

  Moi! Itse teen muuten samalla ohjeella, mutta kermaviilin korvaan vedellä ja korppujauholla. Tulee ihan mahtavan makuisia! (tein näitä kun olin lapsenvahtina, ja lapsien isä pyysii seuraavalla kerralla tehdä uudestaan?)

  Vastaa