moi, moi, moi.

yleinenTags:

Moikka! Voi miten nää aurinkoiset kelit ja ulkoilma auttaakaan väsymykseen. Aamulla pääsee hereille niin paljon paremmin kun aloittaa päivän terassilla. Eilen käytiin iltauinnilla ja mä uskaltauduin ensimmäistä kertaa uimaan tänä kesänä.. järvessä tosin. 🙂 Tänään suunnataan Helsinkiin retkelle ja illansuussa näen kaveriani. Miten nämä lomaviikot täyttyykin kaikesta puuhasta..? Tuntuu, että joka päivälle on jotakin ja monesti vielä monta juttua.. Kohta se rauhallinen arki alkaa jo houkuttamaan. 😀 Toisaaltaan on kyllä ihan parasta kun on seuraa ja lapset näkevät paljon perhettä, kavereita jne. Onko teillä ollut touhukas kesä, vai ovatko päivät täyttyneet rentoilusta?

Näissä farkkushortseissa asustelen melkein joka päivä! Niin helpot ja rennot 🙂 Meikkiä ei tule laitettua, kun ilma on niin lämmin ja aurinkolasit koko ajan nassulla. Nyt olen skarpannut myös lippisten/hattujen kanssa ja yrittänyt suojata pään aina kuumimpaan aikaan. Lasten päiden suhteen sitä on paljon tarkempi kuin oman. 😀

Aurinkoa! <3Sara
Collage_Fotor

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

14 kommenttia

 1. Emmi 27.07.2016

  Mistä noi farkkushortsit on? Istuu sulle kuin nenä päähän 🙂

  Vastaa
 2. Kirsikka 27.07.2016

  Moikka!
  On kyllä ihanat vaatteet sopii tosi hyvi sulle! <3
  Kannattaa jossei kuumalla ilmalla laita meikkiä turhaa vaa on koska kun hikoilee niin meikit valuu vaa ja iho saatta mennä huonoon kuntoon 🙁 ja jos arskat on kokoajan päässä niin ei meikkiä tarvii vaikket sie tarviskaan kun näytät niin hyvältä myös ilman meikkiä 🙂

  Aurinkoista viikkoa!<3

  Vastaa
 3. ester 27.07.2016

  Ainakin mää oon nyt ottanu enemmän rennosti näin lomalla.❤️ Kyllä kelpaa:) Oot kyllä myös ilman meikkiäkin aikas nätti. Terkkuja sun Chihu koiralle.

  Vastaa
 4. Saara 27.07.2016

  Ihanat farkkushortsit, mistä ne on? 🙂

  Vastaa
 5. Henna 27.07.2016

  Löytyykö sulta muuten snapchattiä? 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 29.07.2016

   loin sen profiilin pari viikkoa sitten, mutta ei oo ollut aikaa perehtyä 😀 voipi hyvin olla että jää snapchattaily mun osalta! :/

   Vastaa
 6. Niinu 27.07.2016

  Kaunis sinä! <3 Oot aina yhtä upea, meikin kanssa tai ilman! Kiva muuten tää sun uusi ulkoasu, jotenkin tosi selkeä ja miellyttää silmää 🙂

  Vastaa
 7. Mimmi 27.07.2016

  Nyt vasta uskaltauduit ite uimaan?! 🙂 mä käväsin jo toukokuussa ;P tosin oli kyllä sauna lämmitettynä, ei siellä muuten ois pystynyt käymään! 😀 täällä mennään myös ilman meikkiä, varsinkin näin kesällä. Varmaan eri asia ois jos töissä kävis, tällä hetkellä on vaan harvinaisempaa nähdä mut meikattuna kun ilman meikkiä 🙂 asiakkaitten eteen tuskin ihan naturellina menisin, joten täytyy opetella taas meikkaamaan jos ahkera työnhaku alkais kohta tuottaan tulosta 🙂 oot kyllä niin luonnonkaunis ettet meikkiä kaipaakaan <3 kivaa loppuviikkoa teille! <3]

  Vastaa
  • Sara Parikka 29.07.2016

   oi mahtavaa 🙂 joo mäki kaipailisin jotain paikkaa missä vois saunasta suoraan hilpasta, se olis niin ihanaa <3
   joo totta toi että töissä ollessa on kiva käyttää vähän meikkiä 🙂
   noh, voi kiitos 🙂
   Ihanaa viikonloppua <3

   Vastaa
 8. Kirsi 28.07.2016

  Kivan näköinen paita sulla, mistä se on?

  Vastaa