flow pants

yleinen

Moi! Nämä housut ovat kesän ja taatusti syksyn lempparini. Ihanan hulmuavat, mutta kuitenkin vyötäröltä ryhdikkäät. Tämän mallisia housuja näkee muutenkin nyt suht paljon katukuvassa. Oon kyllä just sellanen että miellyn juttuihin vasta kun kaikki muutkin ovat hurahtaneet.. Ei, en oo kyllä yhtään muodin edelläkävijä tai tredien aallonharjalla. Hah, noo kunhan on uskollinen omalle tyylilleen ja päivittää silloin tällöin omaa vaatekaappia. Tyttöjen vaatteita ostelisin niin paljon mielummin kuin omia. Mikähän siinä on? Jos mulla on vaihtis katsoa naisten-lasten vaatteita niin lapset voittaa heittämällä. Ehkä se kertoo myös siitä että omia vaatteita on tullut hamstrattua tarpeeksi.

Shoppailitteko muuten paljon aleissa? Mä löysin muutamia juttuja tytöille mm. cubuksesta ja mangosta. On kyllä ihan parasta kun lastenvaatemerkkejä on rantautunut enemmän tänne Suomeen. Mulla olis aika iso projekti edessä pian, sillä aijon käydä tyttöjen kaikki pieneksi jääneet vaatteet läpi, pestä ja järjestellä kirpparille. Ilmoittelen lisää kun tiedän että mihin kirppikselle suuntaan. Aijon nimittäin myydä kaikki todella kohtuullisella hinnalla, joten jos joku odottaa vauvaa ja erityisesti tyttövauvaa niin kannattaa sitten käydä kurkkaamassa.

Ihanaa päivää! <3Sara

ps. blogin avautumisessa puhelimella/koneella on ongelmia joillakin ja yritetään saada tähän hommaan mahd pian apua.. ettette nyt kerkeä katoamaan sieltä 😀

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

11 kommenttia

 1. ester 03.08.2016

  Oot taas niin nättinä Sara näissä sun kuvissa.❤️ Mää ainakin pääsen helposti kattoon sun blogia ja oon ihan tykännytkin.❤️

  Vastaa
 2. Hunaja 03.08.2016

  Voi ompas sulla taas niin ihana postaus ja ihania kuvia! <3
  joka aamu innolla tuun katsomaan onko tullu uutta postausta sitten huomaankin oon sillee ihanaa päivän piristystä! <3

  Vastaa
 3. Mimmi 03.08.2016

  Meillä on lapsilla nyt niin tajuttomasti vaatteita että oon nyt vuorostani hurahtanut itselleni ostelemaan vaatteita ja uudistamaan vaatekaappia 🙂 mut huomaa kyllä et heti kun itelle löytäny ees muutaman jutun, nin samantien alkaa lasten vaatteita silmäileen 😀 mä oon samanlainen muodin suhteen kun säkin. Pitkän aikaan katon että en varmana pistä tollasia ikinä päälleni ja jonkin aikaa katseltuani kyseisiä vaatteita joka puolella, on itekin sitten jo niitä hankittava 😀 vaikka mullakaan ei mitään tiettyä tyyliä ole vaan pukeudun aika laidasta laitaan, mutta pääpiirteenä kyllä itselläkin on vaatteiden mukavuus 🙂 aleja aika vähän tullut kierrettyä kun mahdollisuuksia lähteä kaupoille ollut melko vähän. Mutta ne kerrat kun alennusmyynteihin päässyt, niin kyllä sieltä ihan mukavasti on mukaan sitten tarttunutkin 🙂 ps. Vaikka tää vähän hitaasti lataileekin puhelimella, niin ainakin mä jaksan kyllä odotella että saan kuulumisia luettua 😉 vaikka nykyään yleensä turhaudunkin tosi helposti jollei laitteet ja netit toimi salamannopeudella 😀

  Vastaa
  • Sara Parikka 03.08.2016

   ooooh mahatvaa kuulla, että hommaat itselles, parasta! <3
   mukavuus on kyllä ehdoton ykkönen!!

   ja hei joo se on hauskaa kun ittellä menee tyylii 2sek hermo jos kone/sivut hetken lataa.. sitä on tottunut niin nopeaan. 🙂 toivotaan että pian nää sivut olis kans nopeet!

   Vastaa
 4. -S- 03.08.2016

  Heippa, en tiedä oletko saanut uudistuksen myötä muilta viestiä, mutta ainakin mun iphonella lukiessa blogiasi, mainoksia on jatkuvasti. Siis ihan joka välissä! Se ehkä hieman vaikuttaa siihen, kuinka miellyttävää blogin lukeminen on. Eniten siis häiritsee sun tekstien välissäkin olevat mainokset ja vaikka niistä klikkailee ”olen nähnyt jo tämän” jne., niin siina niitä vaan on. Blogiasi tykkään kyllä muuten seurata samassa elämäntilanteessa olevana. Ihailen sellaista välittömyyttä ja rentoutta, joka blogissasi on. Aurinkoista elokuuta!

  Vastaa
  • Sara Parikka 03.08.2016

   joo, oon saanut.. yritetään just korjailla asiaa.. itse just tänään nauroin, että herranjestas miten niitä mainoksia tulee 😀 kun kurkkasin mobiilina blogia.. Nämä digi muutot on aina vähän säätöä 😀

   Voi ihana kuulla <3 voikaa hyvin koko perhe!

   Vastaa
 5. Nina 04.08.2016

  Hei ihanat housut, mistä olet ostanut ne?

  Blogisi on ihanan aito ja positiivinen, jatka samaan malliin. Susta huokuu sisäinen ja ulkoinen kauneus.

  Aurinkoa loppukesääsi! ☀️

  Vastaa
  • Sara Parikka 05.08.2016

   Kiitos 🙂 Ne on NA-KD housut!

   Kiitos todella paljon sanoistasi <3

   kaikkea hyvää ja aurinkoa sinne 🙂

   Vastaa
 6. Satu 10.08.2016

  Ihania kuvia ja toi takki! Täytyypä vinkata sitten lastenvaatteista ystävälle, kun kerrot minne viet 🙂

  Vastaa