paluu arkeen

yleinenTags:

Moikka! Mä en oo koskaan ollut sellainen että arki ajatuksena ahdistaisi tai lomaltapaluu menisi tahmeissa merkeissä. Tykkään kovasti perusarjesta ja rutiineista. Meillä ei tosin eletä 8-4 arkea vaan hyvinkin vaihtelevasti ja ilman mitään selkeää rytmiä. Mä oon tottunut tähän epäsäännölliseen työrytmiin jo nuorena kun aloitin Salkkareissa. Nykyään vaalin ja tykkään vuosi vuodelta enemmän siitä että viikot ja päivät koostuvat palasista. Nyt äippärillä ollessa tytöt ovat kotona (paitsi Matilda aloittaa kerhon, siitä lisää myöhemmin) ja mun aika menee päivisin tyttöjen kanssa. Teen freelancerina töitä ja kirjoitan blogia, joten päivän vapaat tunnit täyttyvät niistä hommista. Mulle freelancerina työskentely ja kotona olo sopii todella hyvin.. Tietty välillä sitä toivoisi että vuorokaudessa olisi vielä muutama tunti lisää. Viikkoon mahtuu kuitenkin monta päivää jolloin en vastaile meileihin, enkä koske tietokoneeseen/työjuttuihin, ja sitten on niitä päiviä kun hoidan monta asiaa parissa tunnissa. Mun työskentelyn mahdollistaa tietysti Mikon epäsäännölliset työajat ja se että hän on loppupeleissä tosi paljon kotosalla. Pystytään sumplimaan menot ja tekemiset viikko kerrallaan.

Arki koostuu tyttöjen ruoka- ja nukkumisrytmistä sekä kavereiden näkemisistä ja kaikenlaisista puuhista. Millaisista paloista teidän arki koostuu? Nyt jo vähän odotan että ensi viikolla starttaa arki ja sen mukana kaikkea uutta kivaa. Kirjoittelen teille pian mitä meillä on tiedossa! Nyt lähden hakemaan Matildaa äidiltäni jossa hän on ollut yökylässä. Suuntaamme Tallinnaan päiväksi. <3Sara

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

8 kommenttia

 1. Mimmi 08.08.2016

  Oih tallinnaan päiväksi! Kivaa päivää teille <3 meidän arki koostuu tällä hetkellä lasten ruoka-ajoista ja unista, ulkoiluista ja isin töistä kotiutumisesta. Noiden välissä sitten puuhataan/leikitään kotosalla, siivoillaan tms. Jirin kerho alkaa huomenna, joten se tulee sitten taas kerran viikossa rutiineihin 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 09.08.2016

   kuulostaapas kaikinpuolin kivalta 🙂 joo hei toi kerhon alku on aika jännää!! kivaa että teidän Jiri aloittaa kerhossa <3

   Vastaa
   • Mimmi 09.08.2016

    Jiri ollut jo viime syksystä asti kerhossa, joten kaikki onneks suht tuttua pojalle ennestään. Mutta nyt vaihdettiin toiseen ryhmään kun nykyisen ryhmän ajankohta on parempi nykyisissä rytmeissä 🙂

    Vastaa
    • Sara Parikka 10.08.2016

     kuulostaa kivalta 🙂 Toivotaan että kerho maittaa nyt syksylläkin 🙂

     Vastaa
 2. A 08.08.2016

  Ite odotan kans arkea tosi paljon ja se alkaa kans ens viikolla! Ollaan poikaystävän kanssa kesä oltu kotipaikkakunnalla ja syksyksi taas suunnataan opiskelemaan toiseen kaupunkiin jossa ihana oma koti odottaa ♡ Poikaystävä tulee sinne tosin vasta elokuun lopussa mutta ihanaa päässä jo fiilistelemään syksyä ja omaa kotia 😀 Kesän kun on viettänyt vanhempien nurkissa vaikka oma koti odottaa toisessa kaupungissa niin on mukava palata omaan rauhaan ja rutiineihin. Se että saa valita jääkaapin sisällön on aika tosi jees haha! Tykkään myös tosi paljon kun itellä on illat koulua niin saan aamut ja päivän puuhailla ihan mitä huvittaa 🙂 Aamusin mulla on tapana suunnata salille ja päivisin tehdä kouluhommia,kotitöitä sekä rentoilla. Monesti näen myös kavereita jotka mahdollisesti voi nähdä jo päivällä tai puuhailen poikaystävän kanssa jos hän pääsee aikasin koulusta. Suurena plussana tulee että paras kaveri muuttaa samalle paikkakunnalle! Eli syksy näyttää todella kivalta täälläkin 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 09.08.2016

   aivan ihanan kuuloinen syksy sulla tiedossa 🙂 N A U T I tuosta elämänvaiheesta mikä sinulla on 🙂 kaikinpuolin ainutkertaista <3 Mitä parhainta syksyä sinne <3

   Vastaa
 3. Rosa 09.08.2016

  Mukavaa arkeenpaluuta! 🙂 Vähän jännittää oma työhön paluu syyskuun lopussa, onneksi tytön isä jää vielä pitämään isyyslomansa ettei tarvitse hätäillä heti hoitoon viemistä. Nyt jo tuntuu, että tunteja sais jostain repiä lisää, niin entäpä sitten kun molemmat käy töissä! 😀

  Vastaa
  • Sara Parikka 09.08.2016

   Ihanaa kun isä ja neiti saa laatuaikaa kaksin <3 voin kuvitella miten jännää on töihin paluu. 🙂 tsemppiä kovasti!!

   Vastaa