lounastelua

yleinenTags:

Heippa! Arjen mukana tulee säännöllinen ruokarytmi ja sen mukana toivon että herkut vähenee. Ainakin mulla saattaa helposti käydä niin että tyhjään mahaan uppoaa paljon sokeriherkkuja, kun taas täyden vatsan kanssa herkuttelee paljon maltillisemmin. Arjelle on siis kovat odotukset. 😀

Oltiin eilen päiväristeilyllä Tallinnassa ja matkaan lähti minä+Matilda, Äitini ja Sisko+hänen poika. Mimosalla ei ole vielä passia joten hän jäi viettämään laatuaikaa isin kanssa. Muutenkin Mimosa on niin vikkelässä iässä, että olisi ollut kurjaa istuttaa hänet rattaisiin koko päiväksi. Tallinnassa käytiin syömässä (kiitokset Siskolle joka jaksaa aina miettiä etukäteen mihin menään) aivan ihanassa paikassa ja sitten pyrähdettiin muutamilla kaupoilla. Oli kyllä kiva reissu! 🙂 Laivalla oli edes-takas todella paljon puuhaa ja toimintaa lapsille mikä oli ihan huippu juttu.

Tänään siivoillaan ja järkkäillään kotosalla ja illalla Matilda menee ensimmäistä kertaa satubalettiin. Hän on niin innoissaan !!!! Ballerina Matilda. Kirjoittelen vaikka huomenna enemmän tytön syksytä ja uudesta harrastuksesta. Kivaa päivää! <3Sara

ps. kuva viime viikon lounassalaatista.. Salaattia, pinaattia, kurkkua, tomaattia ja sipulia. Lisukkeena kanaa ja fetaa. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

6 kommenttia

 1. ester 09.08.2016

  Teillä on yleensä kivat jutut ja hyvää viikkoa Sara!:)

  Vastaa
 2. kr 09.08.2016

  Mitä ostit laivalta ja Tallinnasta? Joko Mikolla on Salkkareiden kuvaukset alkaneet?

  Vastaa
 3. OS 09.08.2016

  Tulevia Tallinnan reissuja helpottaakseni kyselisin, että mikä se ihana paikka oli, missä kävitte syömässä? 🙂

  Vastaa
 4. Wilma 09.08.2016

  Herkkuhimo iskee kyllä paljon helpommin nälkäisenä. Myös kauppaan meno on tuskaisaa nälkäisenä, ja tulee ostettua helpommin herkkuja, jotka muuten jäisi hyllylle.
  Ihanan näköistä salaattia, pitäisikin itsekin kokkailla salaatteja useammin ruuaksi, eikä vain lisukkeeksi.

  Toivottavasti satubaletti sujuu hyvin! <3

  Ps. Yritin kommentoida aikaisemmin kesän pakolliset -postaukseen, mutta ilmeisesti kommenttini ei saapunut perille..

  Vastaa
 5. JOnna 10.08.2016

  Moikka!

  En oo aikaisemmin kommentoinut vaikka pitkään oonkin lueskellut blogia. Nyt kuitenkin on pakko kommentoida, koska mainosten määrä on alkanut tosissaan häiritä lukemista. Ne tekevät lukukokemuksesta erittäin ikävän ja rikkovat tekstiä liikaa.
  Kiitos muuten kivasta blogista!

  Vastaa