Syysmekko

yleinenTags:

Moikka! Tämä mekko on löytynyt päältäni monta kertaa tänä kesänä. Mekko on helppo laittaa rannalle, mutta toisaaltaan taas siitä saa helposti juhlavammankin. Väriltään tämä maxi on myös sellainen että sitä voi varmasti käyttää vielä pitkälle syksyyn. Ootteko muuten huomanneet kuinka illat ovat pimentyneet? Eilen illalla poltin ensimmäistä kertaa kynttilöitä. Syksy. <3Sara

Collage_Fotor

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

10 kommenttia

 1. ester 10.08.2016

  No voikun on niin pirteitä kuvia aina sulla Sara.❤️☀️

  Vastaa
 2. 2 10.08.2016

  Me kans haettiin pojalle kerhopaikkaa, viellä ei vaan tiedetä pääseekö, kun vasta elokuun puolessa välissä ilmoittavat, mutta toivotaan että pääsee 🙂

  Vastaa
 3. Taika 10.08.2016

  Ihanan innoissaan Matilda ollut 🙂 Meillä alkaa kanssa isoveljellä kerho pian, jossa käy 2 krt viikossa. Me pikkusiskon kanssa käyään toisena kerho päivänä sillä aikaa taaperojumpassa. Luulen, että tämä pieni vikkelä neiti tykkää siellä viipottaa ja näkee samalla muita lapsiakin 🙂 Käytiin Isoveljen ollessa pieni vauva ja sit myös taaperojumpassa ja muskarissa. Selkeesti jumpasta tykkäs enempi Isovelikin. Vielä mietin sisarus muskaria 🙂

  Vastaa
 4. Mäkinen 10.08.2016

  Ihana mekko :33 Jollekkin kun sopii noi syksyisemmät värit asusteisiin, toisin kun itelläni 😀 Tosin saattaa johtuu siitä, että itte en oikeestaan käytä yleensä ku mustia vaatteita, paitsi sit juhlissa ja töissä jotain vaaleempaa 🙂

  Ja siitä asunnosta, sun asunto postauksessa, niin mietittiin jus Teemun kanssa, että voitas kyllä alkaa kattelee uutta asuntoa syksylläkin, kunhan on vietetty nuorimman lapsen 1v synttärit ja muutenki löydetty sopiva asunto hinta-laatu suhteeltaan ja kun ollaan löydetty ostaja tähän nykyseen asuntoon.. Niin mikä ettei voitas muuttaa aikasemminkin 🙂
  Jos oot vielä kiinnostunut? 🙂

  Vastaa
 5. kaisu 10.08.2016

  Kesä meni liian nopeasti, mutta mun mielestä syksyssäkin on paljo hyviä puolia. Ulkona jaksaa touhuta ja lenkkeillä paremmin kun ei ole liian kuuma, voi polttaa kynttilöitä iltaisin, kaapista tulee kaivettua huiveja ja erilaisia neuleita, kauppoihin ilmestyy kivoja uusia vaatteita ja kenkiä ja mikä parasta niin arjen ihanuus ja kauheus tuo paljon uutta elämään ? Hauskaa viikkoa ?

  Vastaa
 6. mandariini 10.08.2016

  Oi miten ihanaa että Matilda viihtyy hyvin baletissa se on varmasti hyvä harrastus! <3 ite oon miettinyt aloittaa tanssia kun oon itekseen tanssinu loman aikana 😀 Ihania kuvia noi noi sun vaatteesi! <3
  Muuten ootko sie ollu nuorena kova tekemään töitä esim.kotitöitä? itse oon pitänyt puhelimesta lomaa ja siivoillut,imuroinut ja tehnyt paljon kaikkea muuta mukavaa! Jotenkin vaa alan kotona siivoomaan ja siitä tulee hyvä fiilis ja aattelen sitä että vanhempia pitää kunnioittaa kuin he ostavat vaatteita ja kaikkee muuta :33

  Ihanaa alkavaa syksyä teidän kokopoppoolle ja terkut myös :*

  Vastaa
  • mandariini 10.08.2016

   Ainii ja unohin mainita siitä kerhosta että uskon että Matilda viihtyy siellä <3 ite pienenä rakastin olla kerhoissa 🙂

   Vastaa
 7. Mimmi 10.08.2016

  Voi ihanaa, satubaletti!! 🙂 <3 ihana kun siellä on jo "noin pienelle" harrastusmahdollisuuksia ja kerhoja! 🙂 varsinkim pienemmillä paikkakunnilla päiväkerhoissa usein on ikärajana 3vuotta, toki sitten perhekerhot, muskarit yms on erikseen, joihin pääsee sitten jo ihan vauvasta lähtien.. kivalta vaikuttaa neidin syyssuunnitelmat ja varmasti toinen kyllä aivan onnessaan! <3 ja on kyllä alkanut oleen syksyä ilmassa, hyrrr. Todella syksyistä viimaa ja todellakin jo iltaisin pimeää!

  Vastaa
 8. helmiina 10.08.2016

  Hei! Oon lukenut sun blogia aivan alusta asti ja paatin vihdoin kommentoida!
  Sulla on ihana perhe ja ihana elamanasenne, koitan itsekin aina olla positiivinen ja mieluummin vain puhua hyvista asioista.
  Vaikka itse en ole perheellinen niin kirjoitat jotenkin niin kivasti, etta mielellaan lapsetonkin tata lukee, ehdottomasti mun lempiblogini!
  Hauska myos lukea, koska ollaan samanikaisia ja meilla on aivan erilaiset elamat! Ma hoidan tyokseni lapsia (ehka siksikin mielellaan luen sun blogia, valilla saan toihin kivoja vinkkeja. Ja kiva myos lukea aidin nakokulmasta elamaa). Hoidan siis perheiden kotona lapsia ihan taysipaivaisesti. Talla hetkella ainakin teen toita live-in, eli asun perheen kanssa. Mulla alkaa juuri ensi kuussa uusi tyo uudessa perheessa ja uudessa maassa. Tahan asti olen muutaman vuoden asunut Englannissa ja nyt olisi lahto Brysseliin edessa. Jannittavaa, mutta ihana edeta uralla samaan aikaan!
  Meinaapa tulla pitka kommentti 😀
  Tulin vain sanomaan, etta ihana blogi ja kirjoitat tosi kivasti ja juuri niin, etta todella erilaiset ihmiset saa sun blogista paljon irti!

  Vastaa
  • Sara Parikka 12.08.2016

   Kiitos viestistä 🙂 ihanaa kun kommentoit!!
   Kiva kuulla, että jutut kiinnostaa vaikka ei ole omia lapsia.. tietty tulee paljon kirjotettua niistä kun ne on niin iso osa elämää.. Kuitenkaan en halua että tämä olisi ”äitiysblogi” pelkästään. 🙂
   Vitist miten sun työ kuulostaa mielettömältä ja se että näät samalla maailmaa. Voin kuvitella kuinka antoisaa se on 🙂 hienoa että oot rohkeasti mennyt sinne minne elämä kuljettaa!
   Tsemppiä t o d e l l a paljon tulevaan, kaikki menee varmasti hyvin <3 Ihanaa jos jatkossakin käyt kertomassa kuulumisia 🙂 Kaikkea hyvää ja halaus <3

   Vastaa