elämän parasta aikaa

yleinenTags:

Moi! Yksi parhaista asioista äitiyslomalla on mielestäni aamut. Se, että saa lorvailla kotona, juoda kahvia ja leikkiä lasten kanssa. Vaikka aamut ovat aikaisia, niin kiireettömyys, kollarit ja koti tuntuu niin ihanalta. Huomenta suomi pyörii taustalla ja aamupalaa syödään pitkän kaavan mukaan. Näitä hetkiä odotan taas syksyltä ja tuollaisita hetkistä olen nauttinut.

Monesti olen kuullut sanottavan, että se aika kun on lasten kanssa kotona on elämän parhasta aikaa. Kaikki ei varmaankaan yhdy tähän, koska ihmiset kokevat asiat eritavalla ja tietysti monilla on kaikenlaisia haasteita hankaloittamassa arjen sujuvuutta. Kuitenkin ainutlaatuista ja ainutkertaista tämä aika on varmasti jokaisen vanhemman mielestä. Lapset ovat vain kerran pieniä. (ja hei älkää missään nimessä ymmärtäkö, että tuomitsisin töihin paluun..itse aloitin leffankuvaukset Matildan ollessa 2kk, joten olen todellakin sitä mieltä että jokainen perhe osaa miettiä hommat parhain päin)

Vaikka kuinka nautin ja tykkään olla kotona, niin tiedostan että olen super kova touhuamaan. Näen kavereita, sisustan kotia, harrastan tyttöjen kanssa ja teen erilaisia ruokia. Matildan äippärillä löysin taas bloggaamisen ilon ja sain tehtyä tästä hommasta kattavan projektin sekä tärkeän henkireijän. Blogi on mun oma ja vastaan kaikesta itse. Se tuntuu kivalta ja haastavalta. Oon ollut niin kiitollinen ja onnellinen kaikista kohtaamisista ja tuttavuuksista mitä olen tämän touhun kautta saanut kokea. Kiitos siitä kuuluu teille <3. Lukijat ovat todellakin blogin suola ja etenkin tuollaiset ymmärtävät lukijat jotka haluavat jakaa hyvää. Mua ei pistetä täällä selkää seinää vasten, vaan ymmärretään ja annetaan vertaistukea. Luin eilen illalla Strictly Stylen päivityksen ”yritä aina ymmärtää” jossa oli täysin samoja ajatuksia mitä käyn usein läpi.

Elämä on hektistä ja ihan tarpeeksi haastavaa ilman, että ihmiset ovat toisilleen vielä hankalia. Lasten kanssa asioiden merkitys on muuttunut ja monet jutut heittää mieluusti korvasta sisään ja samantien ulos. Jaetaan hyvää. <3Sara

Kuvissa näkyy aamupala jota olen syönyt nyt monta aamua putkeen. Puuro on Fazerin sadonkorjuu puuroa, nam! Kiitos Äitille vinkistä :), vihertävässä soossissa on banaania, jäisiä mangon paloja, jäisiä mansikoita, loraus mantelimaitoa ja muutama pinaatinlehti.. ja sitten tietysti aamujen kuningas k a h v i !

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

6 kommenttia

 1. Nina 11.08.2016

  Moi!
  Vieläkään ei lukeminen onnistu puhelimella 🙁 Siltikin ihanaa syksyn aikaa sulle ja perheellesi :)!

  Vastaa
 2. ester 11.08.2016

  Kuulostaa hyvältä. Sara ihan totta on se että olet tosi nätti. 🙂

  Vastaa
 3. mandariini 12.08.2016

  Nam näyttää herkulliselta! Sä taidat tehdä sun lapsille itse soseita sepä hyvä! Esim teetkö joskus marketin purkkisoseitten sijasta itse hedelmistä sosetta? 🙂 Mitä mieltä olet kuin kesä on ohi syksy ja arki alkaa taas?

  Vastaa
  • Sara Parikka 13.08.2016

   jep, teen! 🙂 Odotan jo arkea ja syksyä vaikka kesä onkin ihan paras vuodenaika!

   Vastaa