viikon parhaat

yleinenTags:

Moikka! Viimenen lomaviikko on melkein vierähtänyt ja loppuviikko ollaankin vain kotosalla. Syksyn viikonloput alkaa pikkuhiljaa täyttymään ja tietty asunnon metsästys tuo arkeen ihan uuden lisän. Jospa sitä oltais asettelemassa joulukuusta uudessa kodissa.. (?) 🙂 On aika hauskaa, että te lukijat ootte olleet mukana tämän kodin matkassa ja nyt siirrytään seuraavaan, toivottavasti pitkäaikaiseen kotiin. Ideoita kaikista sisustusjutuista, uusista pinnoista ja erilaisista ratkasuista vilisee päässä. Malttamattomuus! Yritän vaan vakuutella itselleni, että asioilla on tapana järjestyä ja kaikki loksahtaa varmasti paikalleen. Nämä siirtymät ovat vaan aina niin jänniä.

Syksyn suhteen elättelen vielä toiveita elokuun lämmöstä ja pieni haave elää että kesä ei olisi ihan vielä ohi. Joku ihana lomamatka olisi kyllä talvella parhautta! Onko teillä reissuja tiedossa? Kylläpäs ajatus/teksti nyt risteili ristiin ja rastiin.. Mukavaa viikonloppua! <3Sara

1111 Collage_Fotor3434 Collage_Fotor9887

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

13 kommenttia

 1. ester 13.08.2016

  Nätti Sara ja kuulostaa kivalta. Joo nää sopivan lämpöset säät saisi vielä jatkua. ❤️☀️ Kohta palaa Salatut Elämät sarja kesä tauolta aijon ehkä seurata edelleenkin. Miksi Salatut Elämät sarjasta on tehty niin dramaattinen sarja aina jotain yllättäviä ikäviä käänteitä tapahtuu.?

  Vastaa
  • Sara Parikka 13.08.2016

   Niinpä 🙂
   Salkkarit on draamasarja ja sen luonteeseen kuuluu käänteet. 🙂

   Vastaa
 2. mandariini 13.08.2016

  Wow ihania kuvia! <33
  Mikko on ihan erinnäköinen en meinannu tunnistaa 😀
  Mutta tänää näin salkkarimainoksen oli aika hauska ja jännittäväki 😀 jes sie olit myös siin <3

  Terkkuja ja haleja <3

  Vastaa
 3. Milla Kauppinen 13.08.2016

  Moikka!
  Täällä odottelen myös syksyä jo 🙂
  Kivoja kuvia taas laitoit, uskalsiko Matilda mennä ponin kyytiin? Oliko ensimmäinen kerta?
  Oliko Mikolla kyseessä taas lomaparta, vai pitääkö tuohon koittaa tottua näissä kuvissa? ?
  Kävittekö katsomassa malmin lentokentällä lentonäytöstä?
  Ihanaa vkl koko perheelle ♡

  Vastaa
  • Sara Parikka 14.08.2016

   Moi Milla!!
   Joo kyllä uskalsi 🙂 tänä vuonna ”ratsasti” itse, oli kyllä innoissaan ja ihmeissään.
   Lomaparta kyseessä 😀
   Ei käyty katsomassa, mutta oli kyllä varmasti hieno 🙂 Ihanaa viikonloppua teidän perheelle myös <3

   Vastaa
 4. Pia päivi 14.08.2016

  Moi. Ihania kuvia. ? . jess. Hyvää kesää vielä teille ja alkavaa syksyä.?.

  Vastaa
 5. Mäkinen 14.08.2016

  Sama täällä, kauhea asunto kuume mulla ja miehellä ? Vantaalla olis kyllä yks ihan tosi ihana kämppä tarjolla, mut se tarkottais sitä et lasten pitäis vaihtaa koulua tai että lapset vietäis kouluun, töihin pääsemisen suhteen ei oo ongelmia, kun meillä molemmilla on ajokortti ja perheessä kaks autoa 🙂 Nyt olis kyllä sopivasti vielä tää syyslukukausi aikaa ettiä se asunto, jos tosiaan pitää lasten vaihtaa koulua, niin sit pääsis joululoman aikana muuttamaan asunnosta toiseen asuntoon 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 14.08.2016

   Oi että! 🙂
   meidän perhe muutti kun olin käynyt eka luokan ja siitä ei ole kyllä jäänyt mitään pahaa sanottavaa.. Onneksi lapset usein sopeutuu tosi hyvin.
   Asunnonmetsästys on kyllä kivaa ja samalla stressaavaa kun pitää ottaa niin moni asia huomioon.. varsinkin lasten kanssa 🙂
   Tsemppiä, tsemppiä 🙂

   Vastaa
 6. Sohvi 14.08.2016

  Asunto/ asunnon metsästys postaukset kiinnostaa varmasti 🙂 me etsittiin omaa unelma kämppää KAKSI vuotta… toki samalla säästettiin koko ajan kun kyseessä oli ensi asunnon osto. Lopulta löytyi Nöykkiön suunnalta aivan ihana koti meille ja loistavasti on viihdytty. Ihana koti ja ihana alue asua 🙂 sisustus kuume on ihan loputon ja nyt jo fiilistelen joulusisustuksia :D!

  Vastaa
  • Sara Parikka 14.08.2016

   ooooi, ihana kuulla! äääks, toivottavasti ei mene meillä 2 vuotta!
   Nöykkiö on kyllä kiva 😉
   heei, toivotaan että uusi koti löytyy suht pian niin pääsen tekemään paaaljon sisustusjuttuja! Mäkin jo salaa fiilistelen joulua 😀

   Vastaa
 7. Eki 14.08.2016

  Mitkä nuo ihanat isot aurinkolasit on??

  Vastaa