kaupungilla

yleinenTags:

Heippa! Nyt se arki alkoi täälläkin. Kalenteri täynnä sovittuja menoja, kerhoa, kirppistä, kavereita ja kaikennäköistä. Kivan touhukkaasti viikko siis etenee. Mietittiin, että pidetään vielä kesän päättävä grillijuhla, mutta tämä idea taitaa kyllä jäädä. Siskon rapujuhlat voivat hyvin toimia päätöskekkereinä. Hieman oon jo alkanut katselemaan josko pitäisi hankkia uusia kausivaatteita, mutta aika hyvin taitaa vaatekaappi (niin mulla kuin tytöillä) pullottaa. Mahdollisimman vähän uutta siis.. Talvea kohti tosin pitäisi tehdä hankintoja. Kunnon talvisaappaat itselle sekä Matildalle, talvitakki ja ulkoiluvermeet ylipäätään. Muksujen kanssa kun tulee ulkoiltua säässä kuin säässä.

Nämä kuvat ovat viime viikolta kun vietettiin iltapäivää Helsingissä. Kuvissa näkyvät aurinkolasit ovat muuten Le Specs merkkiset.. Ovat todella huiput. Pysyy hyvin päässä ja eivät revi hiuksia.

Nyt kahvin keittoon ja sitten lähdemme Matildan kanssa tutustumaan kerhoon! <3Sara

psst.. torstaista sunnuntaihin mulla on tyttöjen vaatteita myynnissä Espoon Nella&Nuttu itsepalvelukirppiksellä. Pöytä numero 15 ja koot on lähinnä 50-68. 🙂 Vaatteet pestyjä ja kirpparihinnoin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

9 kommenttia

 1. kaisu 16.08.2016

  Moi ☺ Kunnon ulkoiluvarusteet on kyllä ihan ehdoton muksujen kanssa, itse kun työskentelen lasten kanssa niin sade tai loska ei todellakaan ole este ulkoilulle, kun on varusteet kunnossa niin mun mielestä esim sadesäällä on ehkä jopa enemmän hauskaa tekemistä ulkona ? Hauskaa arkista viikkoa teille ?

  Vastaa
  • Sara Parikka 17.08.2016

   Totta muuten! sateella voi tehdä kuravelliä ja leikkiä lätäköissä jne. 🙂 ja toisaaltaan huonolla säällä ulkoilu virkistää ja sitten on kiva päästä takaisin sisälle 🙂
   Ihanaa viikkoa sinne teille myös <3

   Vastaa
 2. ester 16.08.2016

  Nätti oot Sara.❤️ Kivaa seurata sun blogia! 😀

  Vastaa
 3. KArkki 17.08.2016

  Hei, sulla on kiva blogi! Tykkään seurata, kun kerrot lapsiperheen arjesta, sisustuksesta, muodista jne. 🙂 Mulla on 6kk ikäinen vauva, joten kiva kuulla teidän perhe-elämästä. Vaikutat hyvin esimerkilliseltä ja iloiselta ihmiseltä 🙂 Pidän todella paljon luonnollisesta tyylistäsi! Erottuu tavallaan joukosta nykyään, kun tuntuu että on normaalia käyttää paljon meikkiä ja on lisäkkeitä hiuksissa, ripsissä jne. Olen kuullut muutamilta ihmisiltä näyttäväni sinulta, luulen että kasvonpiirteet ja hiukset muistattavat eniten 😛 en siis ole mitenkään tarkoituksellisesti pyrkinyt näyttämään sinulta, nykyäänhän saa vaikka kenen näköisen itsestään laittautumalla. 😀

  Vastaa
  • Sara Parikka 17.08.2016

   kiva kuulla että tykkäät blogistani <3 kiitos viestistä 🙂
   AIJAAAA vähänkö siistiä 😀 samikset!!!

   Ihanaa syksyn alkua sinne <3

   Vastaa
 4. Pauliina 17.08.2016

  Noi kengät on aivan ihanat!! Mistä oot ne hommannut? 🙂 Itse katsoin kesällä Jenkkireissullani samanlaisia Forever21 myymälästä, mutta vaikka kuinka monet kerrat sovitin samoja kenkiä ja eri myymälöissä niin ei sopineet mun leveään jalkaan, ei sitten millään.. 🙁 Yhyyyy masentavaa :DD

  Vastaa
  • Sara Parikka 17.08.2016

   voih.. noi munki on aika kapeet.. vaati hetken käyttöä että totuin :/ mutta nyt onneksi hyvät. Ne on NA-KD nettikaupasta. Noita on kyllä näkynyt monissa kaupoissa nyt viimeaikoina 🙂

   Vastaa
 5. Eki 18.08.2016

  Mikä noitten lasien väri on? En oikein löytänyt juuri noita tuolta sivuilta. On upeat!

  Vastaa