missä inspiraatio ?

yleinenTags:

Mooi! Oon nyt blogannut putkeen melkein kaksi vuotta ja huomannut kuinka aaltoina innostus, ideat ja puhti menee. Tällä hetkellä tunnelmat on odottavat, koska uusi koti on hakusessa ja sitä myötä uskon että bloggausinto kohoaa pilviin. Nyt kuitenkin tuntuu, että ei ole oikein mitään kirjoitettavaa… Arkista, tylsää ja samoja juttuja. Lapsia, lapsia, lapsia. 😀 niiden kanssa on niin paljon, että luontevasti tulee höpötettyä tytöistä joka välissä. Olisko teillä mulle ideoita?

Olin eilen mun ystävän polttareissa ja vitist miten meillä oli kivaa. Olin niin otettu kutsusta ja vaikka en tuntenut läheskään kaikkia etukäteen oli tosi mukavaa. Hyvässä porukassa on helppoa ja kivaa olla. Nyt suunnataan Mikon serkuille ja iltapäivällä yhden ihanan pienen 1.vee pojan syntymäpäiväjuhlille. Rentoa sunnuntaita! <3Sara

IMG_4348

IMG_4352

IMG_4353

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

27 kommenttia

 1. ester 21.08.2016

  Oot tosi nättinä taas Sara. ❤️ Sitä samaa sulle rentoa sunnuntai päivää.

  Vastaa
 2. TintTi 21.08.2016

  Tyttöjen päikkäreiden suunnittelusta kotona ja kaupungilla.

  Vastaa
  • Sara Parikka 21.08.2016

   Joo! meillä ei hirveesti suunnitella, vaan mennään päiväkohtaisesti.. Tietty jos on ollut hulina päiviä paljon, niin välillä on kiva pysytellä kotona ja olla ”normi” rytmissä, niin että tytöt nukkuu lounaan jälkeen 🙂

   Vastaa
 3. olivia 21.08.2016

  Mun mielestä on kivaa lukea myös perus arjesta! Toki ymmärrän jos ei itse ”pelkästään” siitä jaksa kirjoittaa. Kirjoitat sillon kun huvittaa ja on asiaa/kirjoitettavaa 🙂

  Vastaa
 4. Milla 21.08.2016

  Ihanat kengät sulla, mistä ne on hankittu 🙂

  Vastaa
 5. kaisu 21.08.2016

  Moi ☺ Sehän voi olla, että pieni tauko bloggaamisessa jossain vaiheessa tekisi ihan hyvää. Tai sitten jonkinlaiset teema-viikotkin voisi olla hauskoja, esim joku viikko eri postauksia samasta aiheesta (ruoka, sisustus, työ..) Kuvapäiväkirja viikko vois myös olla mielenkiintonen, pelkkiä kuvia tietystä aiheesta päivittäin. Ihanaa sunnuntaita sinne ?

  Vastaa
  • Sara Parikka 21.08.2016

   Niin varmana tekisi 🙂 Joo hei totta, kiitos ideasta! <3

   Vastaa
 6. 2x 21.08.2016

  Nimistä! Onko teillä lempinimiä tai kutsutteko jollain nimellä toisianne? Mä oon keksiny omalle miehelleni lempinimen jota käytän. Onko lapsilla? Meidän lapsilla ei koska yritettiin keksiä sellaset nimet joista ei saa väännettyä mitään oonapoonaoksupoksu virityksiä. Oliko selvä valinta että sä vaihdoit nimeä naimisiin mennessä? Meillä mies vaihto kun mä oon aina tienny etten luovu omastani 😀 Nimiasiat on mielenkiintosia!

  Vastaa
  • Sara Parikka 21.08.2016

   Mäkin rrrrakastan nimiä ja kaikkea nimiin liittyvää! Mieluusti voisin postata aiheesta! <3

   Vastaa
 7. saanama 21.08.2016

  Mistä on toi sun ihana kukkamekko? ?

  Vastaa
 8. Jensku 21.08.2016

  Arkiset jutut on kiinnostavia,koska niistä koostuu myös oma arkeni..koti-äitinä kahta tyttöä hoitaen ja kolmas vauva kasvaa masussa <3 Olisi kiva lukea sun päivän ruoat,että miten olet päivän aikana ruokaillut.

  Vastaa
  • Sara Parikka 21.08.2016

   Oi ihanaa <3 Kiva kuulla että normi asiat kiinnostaa! Hyviä voineja sinne <3

   Vastaa
 9. Sanni 21.08.2016

  moi! ootko koskaan ajatellut, että tekisit videoblogeja? Myday videot vois olla hauskoja 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 21.08.2016

   Siis eikä! Just aattelin tehdä huomisesta myday videon 🙂 ajatukset meni yhteen <3

   Vastaa
 10. Anu 21.08.2016

  Moikku!!
  Mulle on jäänyt mieleen kummittelemaan ne tyttöjen nimi käsikorut, tiedätkö mistä ne on hankittu? Haluaisin kovasti itselleni omien tyttöjen nimet koruihin. 🙂
  Samoin kun tykkäät ruuanlaitosta, niin vaikka tyttöjen lempiruoka yms. Mitä he mielellään syövät, meillä meneillään 2v:llä en syö mitään kausi. :/
  Musta on kiva lukea sun blogia kun täältä kotoa löytyy samoina vuosina syntyneet neitoset, hieman nuoremmat kuin teidän. 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 22.08.2016

   Moikka! En tarkaan muista mistä ne on 🙂 kysyn äidiltä ja teen niistä vaikka tarkemman postauksen pian.
   Ääh, meilläkim on vähän sellainen kausi ettei ruoka kiinnosta :/
   Ihanaa, sielläkin pienet neitokaiset <3 voikaa hyvin!

   Vastaa
 11. Suvi 21.08.2016

  Heips! Jotain sun lapsuuden ja nuoruuden kuvia ois kiva nähä! Ja vaikka sun eri tyylivaiheista ja kehityksestä. Ja miten oot pukeutunu vaikka teininä ja ootko esim ”erottunut massasta” tyylilläsi, hoksaat varmaan mitä tarkoitan 🙂 Kuvissa kun monesti saattaa olla näkyvissä vuoden parin sisälläkin jo suuria muutoksia ulkonäössä ja tyylissä 😀

  Vastaa
  • Sara Parikka 22.08.2016

   hei joooo! oonkin kasannut sellaista ”minä teininä” postausta 😀 kunpa saisin pian valmiiksi 🙂
   Kivaa päivää!!

   Vastaa
 12. Niina 22.08.2016

  Olis kiva jos tekisit vaikka semmosen postauksen miten sun tyyli on muuttunut vuosien mittaa 🙂 Tai miten Salkkarit on vaikuttanut sun elämään ja näytteleminen ylipäätään.

  Vastaa
 13. Taika 22.08.2016

  Itelläkin on välillä inspiraatio kadoksissa blogin suhteen. Ihana tuo Matildan reppu 😀 Harrastaako Mimosa vielä mitään? Meillä alkoi kanssa isoveljellä tänään kerho ja hyvin meni. 🙂 Taaperojumppaan koitetaan pikkusiskon kanssa päästä. Ja harkinnassa vielä vauvauinti josko sen alottais vaiko eikö siinä vasta pulma. Sinne tosin pääsis isovelikin veloituksetta mukaan. 🙂
  Postausidea lasten välikausivaatteet, tässä itte suunnittelen sellasta postausta. Olisi kiva nähdä millaset välikausivaatteet tytöillä on? 🙂
  Ja joko talvivaatteet löytyy jemmasta?

  Mukavaa viikkoa! 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 22.08.2016

   tuttu tunne :/
   Oi kiitti 🙂 Mimosa käy meidän mukana Matildan harrastuksissa ja välillä kaupungin muskareissa.. mutta muuten ei 🙂 pitäis alkaa käymään uimassa säännöllisesti nyt syksyllä! joten ihan samat mietinnät täällä 🙂
   Joo hei noi on kivoja ideoita 🙂 toteutan mielelläni! 🙂
   Kivaa viikkoa sinne myös!

   Vastaa
   • Pauliina 22.08.2016

    Postaus idea: mitä itsellesi mieleisiä asioita/hetkiä muistat lapsuudestasi? Esimerkiksi lastenohjelmat, lempi leikki tai väri yms. Ja oliko esimerkiksi joitain tiettyjä tapahtumia, joita odotit vuosittain? Minun lapsuuden kohokohta oli, kun joka vuosi pukeuduttiin noidiksi siskon kanssa ja mentiin virpomaan 😀 sekä tietysti joka toinen vuosi pääsi linnanmäelle tai sirkukseen.

    Vastaa