random juttuja

yleinenTags:

kuivat latvat – Käytän todella hoitavia tuotteita hiuksissa, mutta silti latvat ovat menneet ihan kuiviksi. Tuntuu että hiukset ovat juuri kasvaneet, joten en kyllä millään haluaisi leikata. Nyt kaikki tehohoidot siis kehiin!

2 pv viikossa – Yritän aina pitää 1-2 päivää viikossa ihan tyhjillään. On parasta jos voi välillä vain olla ja tehdä mitä huvittaa. Vaikka kuinka tykkään viipottaa ja nähdä ihmisiä niin mikään ei voita omaa kotia. <3

siisteys – En ole siisteyden suhteen friikki (ainakin jos multa kysytään), mutta haluan että meillä on aina siistiä jos tulee vieraita, perhettä tai kavereita kylään. En tykkää epäsiististä fiiliksestä varsinkaan silloin jos kotiimme tulee porukkaa.

ruokavillitykset – Innostun aina ajoittain jostain ruuasta ja sitten syön sitä kerta heitolla ison määrän. Yleensä villitys kestää max 2kk jonka jälkeen kyseinen herkku jää taka-alalle. Tällä hetkellä himoitsen meidän omenia jotka ovat kohta valmiita kerättäväksi.

ei kaikkia herkkuja – En syö juurikaan karkkia. Karkkipussia en ole ostanut aikoihin, mutta irttareita tulee syötyä elokuvissa käydessä. Herkuista karkit ja limut ovat harvakseltaan edessäni. Leivonnaiset ja jäätelö sitäkin useammin. 😀

herkkusuu – Edelliseen viitaten tykkään ruuasta ja hyvistä mauista. Kaverit vitsailee, että mut on helppo houkutella mihin vaan ruuan voimalla. 😀

ääniviestit – Oon rakastunut ääniviesteihin. Varsinkin muksujen kanssa näpyttely ei oikein onnistu ja mua ahdistaa ajatus siitä että olisin koko ajan luuri kourassa. Ääniviestillä saan nopeasti pitkänkin asian selitettyä ja vastauksen pystyy helposti kuuntelemaan missä vain. Käytättekö te ääniviestejä?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

1 kommentti

  1. ester 24.08.2016

    Oot kyllä tosi hoikka ja nätti Sara. 🙂 ihailtavaa miten jotkut ihmiset osaa vain jatkuvasti olla niin positiivisia ja vahvoja! Vain jaksaa ja jaksaa. Hei onko sulla Sara apple IPhone kännykkä mulla on?

    Vastaa