mood

yleinenTags:

Moi! Kävin eilen läpi vanhoja kuvia ja ihmettelin kuinka iso Mimosa alkaa jo olla. 8kk neiti käppäilee tukea vasten, naureskelee, nukkuu enää kahdet päikkärit ja ihastuttaa meidän jokaista päivää. Matilda sen sijaan on kasvanut niin paljon kesän aikana, että en edes ymmärrä. Neidin kanssa voi käydä pitkiä keskusteluita ja hänen omatoimisuus ihmetyttää monta kertaa päivässä.

Päivät ja viikot menevät niin nopeasti, että välillä yritän muistaa pysähtyä. Tämä viikonloppu touhutaan kotona, lähesiten luona ja perheen kesken. Kaikenlainen härdelli on välillä hyvä unohtaa ja keskittyä olennaiseen. Kyllä ne asiat hoituu ja kaikki lutviutuu vaikka ei koko ajan tekisi jotakin/sumplisi asioita päässä. Minä nimittäin kannan usein huolta asioista joihin en edes itse voi vaikuttaa.

Lökövaatteet päällä, sotkunuttura päässä, terassilla, kotona. Ihanaa viikonloppua! <3Sara

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

11 kommenttia

 1. ester 02.09.2016

  Nätti ja taas tuli luettua tämän päivän kuulumiset.

  Vastaa
 2. mandariini 02.09.2016

  Oi ompas ihania kuvia! <3 Mitäs aiot tehä viikonloppuna? 🙂 Miltäs tuntuu kuin nyt on syksy ja miten teidän syksy on alkanu?

  Haluisitko tehdä taas omenapostausta niinkuin joskus teit :3

  Ihanaa viikonloppua teidän kokopoppoolle! <3

  Vastaa
 3. maikki 02.09.2016

  Aivan ihana tuo kuppi! Mistä se on? 🙂

  Vastaa
 4. Mari 02.09.2016

  Tämä on kyllä niin hyvänmielen-blogi! Aina innolla odottaa josko olisi tullut uutta luettavaa. Ihana tunnelma välittyy kirjoitustesi kautta. Vaikutat niin järkevältä ja maanläheiseltä ihmiseltä, ja varmasti sitä oletkin. Jatka samaan malliin äläkä lopeta kirjoittamista, vaikka joskus sellaistakin vaihtoehtoa taisit täällä pohtia 😉

  Vastaa
 5. Pia paivi 02.09.2016

  Moi. Ihania kuvia ja jättikuppi sekä lila ja sä. ?

  Vastaa
 6. Taika 02.09.2016

  Ihana Lila 🙂

  Alotitko sokerittoman syyskuun? 😀

  Vastaa
 7. Johanna 03.09.2016

  Taas niin samaistuin noihin ajatuksiin <3 Oon ihmetellyt ihan samaa, miten paljon isosisko on juurikin kesän aikana kasvanut! Minä itse-vaihe on huipussaan, eikä äiti tai isi saisi auttaa missään. Kaikki päätöksetkin kun saisi itse tehdä ja auta armias, jos ei saa 😀 Ihana kuunnella höpinöitä kaikesta maan ja taivaan välillä ja huomata, miten paljon asioita sitä laitetaankin jo merkille ja tehdään omia (sekä lastenohjelma Kaaposta tuttuja) päätelmiä.
  Voi teillä on jo niin kova meno siellä! Meillä poitsu 7kk ryömii ja tapailee konttausasentoa, mutta kuukaudessahan ehtii tapahtua vielä vaikka ja mitä 😀
  Tuohon kyllä pitäis useamminkin yrittää keskittyä, ettei murehtisi turhia. Oon välillä miehelleni ihan kateellinen, kun osaa olla miettimättä asioita, joille ei kuitenkaan mitään mahda. Mutta toisaalta, kukapa sitten sanoisi, että älä vaimokulta murehi turhia 😀 Enpä…
  Ihanan rentouttavaa viikonloppua!

  Vastaa
 8. Jenna 03.09.2016

  Niin kauniina aina. Suloiset läkövaatteet :Dkyllä mä niin tykkään teidän terassista! Tai no oikeastaan koko asunnosta!:D taas oli ihana postaus! Hyvää viikonloppua teillekkin!<3

  Vastaa
  • Sara Parikka 04.09.2016

   Ihana kuulla, kiitos 🙂 hehee, kotivaatteet on parhaat!!! Mukavaa sunnuntaita! <3

   Vastaa