sokeri – lets face it

yleinen

Moikka! Uusi viikko. Uusi kuukausi. Uusi vuodenaika. Hitsiläinen munhan piti aloittaa se sokerilakko.. Nooh, päädyin nyt siihen että viikot pysyttäydyn sokerittomana ja viikonloppuisin herkuttelen jos mieli tekee. Oon niin semmonen tyyppi, että karvat nousee samantien pystyyn jos on ehdoton kielto päällä. En tykkää siitä ajatuksesta, että joku ruokaaine on kokonaan pannassa. Ehkä myös pidempiaikaista muutosta saisin aikaan sillä, että löytäisi tasapainon. Mikon pt-kaveri oli juuri sanonut että paras dieetti on sellainen joka pysyy.. Elämäntapamuutos siis.

Onhan se totta, että en halua Matildan&Mimosan akipäiviin tunkea sokeria tai herkkua. Miksi sitten itse teen niin? (Mammaloma, väsymys, laiskuus!!?) Ei enää hyväksyttäviä tekosyitä :D! Esimerkin voima on suuri ja sitä ollaan täällä nyt hiomassa. Postailen aiheesta enemmän kuukauden aikana, kuulumisia, vinkkejä jne.

Tulen varmaan aina olemaan perso herkuille, mutta kohtuus kaikessa. Välillä on hyvä muistutella kroppaa siitä, että vaikka sokeria tekee mieli ei sitä tarvitse.. Ja voihan sitä onneksi herkutella terveellisesti!

Näiden höpötysten saattelemana uuteen viikkoon! <3Sara

ps. Meijän kannettava sekos viikonloppuna ja nyt operoin puhelin+padi kombolla siihen saakka, että kone on korjattu. 😀 tästä teknikkahässäkästä johtuen tänään ei kuvia!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

12 kommenttia

 1. Jenna 05.09.2016

  Minäkin yritin nyt ensimmäistä kertaa kokeilla sokeritonta syyskuuta. Tähän asti vain yksi päivä on onnistunut. En kuitenkaan vielä luovuta. : D
  Itsekkään en usko totaalikieltäytymiseen, mutta nyt tarvitsen sitä, että pääsen paremmin irti sokeriaddiktiosta. Tsemppiä kaikille kohtalotovereille!

  Vastaa
  • Sara Parikka 09.09.2016

   JEEEEEE! vitsit miten kova! superisti tsemppiä sinne 🙂 kerro sit miten etenee!!

   Vastaa
 2. Vaahtera 05.09.2016

  Heips, sinun blogia on aina mukava lukea, mutta muutaman kerran sivulle tullessani virussivuja pomppaa esille. Ei välillä uskalla avata edes blogiasi. Ja noiden mainosten asettelu sekoittaa ehkä liikaa lukemista.
  Kysymyskin olisi näihin mainoksiin liittyen. Mikä sinun mielipiteesi on näihin pikalainoihin ja luottoihin mitä mainostetaan sivuillasi?

  Ja erittäin hyvää syksyn alkua teille!

  Vastaa
  • Sara Parikka 09.09.2016

   Voih.. onpa ikävä kuulla! Joo siitä mainosten asettelusta olen samaa mieltä että sekottaa.. pitää korjata asia asap!
   Hmmm.. suurinosa mainoksistani tulee googlen kautta ja ymmärtääkseni ne näkyy jokaisella vähän erilailla. 🙂
   Ihanaa viikonloppua!

   Vastaa
 3. Tirpustiira 05.09.2016

  Mäkin yritän jonkin sorttista skarppausta nyt syksyn kunniaksi. Suklaata on kulunut enemmän kuin linjat sallisivat, painoa on tullut joitain kurjia kiloja lisää ja turvottaa ihan liian usein. Sellainen pysyvä remontti elämäntapoihin siis tavoitteena, jonka lopputuloksena toivottavasti olis kokonaisvaltaisesti parempi olo niin fyysisesti kuin psyykkisestikin. Mulla ei myöskään toimi kovin hyvin totaalikieltäytyminen, koska kielletty houkuttelee, totta kai. Sen sijaan yritänkin taas herkkujen ostolakkoa, joka kohdallani toimii paljon paremmin, ja jos joku herkkuja tarjoaa, täytyy tavoitella kohtuutta.

  Noista mainoksista oon kans aikonut kommentoida, et nyt viimeksi blogipohjan muuttuessa ne ilmestyivät, tai sitten vanhassa pohjassa olivat jotenkin huomaamattomampia, mutta ovat siis varsin häiritseviä nykyisessä muodossaan. Tai eniten häiritsee, että ne aukeavat ihan vaan mobiiliversiota skrollaillessa alaspäin, yrittää lukea kirjoituksiasi mutta lähes poikkeuksetta päätyy hakemaan lainaa Norwegian bankilta 😛

  Mutta anycase, tsemppiä syksyyn ja sokerihiiren taltuttamiseen 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 09.09.2016

   Hei toi on muuten huikee idea ja vois itsekkin miettiä.. Musta on nimittäin aina ihanaa syödä jos joku näkee vaivaa ja tarjoaa/tekee.. niin tuo oma ostolakko voisi toimia 🙂 Kiitos ideasta!

   Joo sama homma mulla, että häiritsee mobiilissa mainokset.. pitää korjata asap tuo homma 🙂 Haha, hyvä toi lainanhaku :D:D

   Ihanaa syksyä myös sulle ja palataan sokeriasiassa 😉 <3

   Vastaa
 4. Kaisa 05.09.2016

  Minä aloin kans sokerittomalle sun innoittamana ja yllättävän hyvin meni viikonloppu, vaikka juuri viikonloppua etukäteen jännitin. Itsellä vaan herkut kuuluu rentoutumiseen, mutta ehkä tän kuukauden aikana opin löytämään muitakin tapoja siihen. Vinkkinä muuten, että jos iskee kauhee makeannälkä ni kaupoissa on nyt uusia proteiini puddingeja. Makuina vanilja, karamelli tai suklaa. Kylmä vanilja pudding ja marjoja ni aijai. Onneksi nykyään on paljon reseptejä sokerittomaan herkutteluun. 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 09.09.2016

   EIKÄ! vitsit miten kova 🙂 wau!
   joo sama homma että mulle ne kuuluu oleellisesti relaksoitumiseen 😀
   Heeei kiitos vinkistä ja ihanaa viikonloppua <3

   Vastaa
 5. Aida 05.09.2016

  Kokeilin ite just kaurapaistosta sokerittomana, tuli hyvää! 3,5dl kaurahiutaleita ja noin 100g voita tai kookosöljyä (kookosöljystä voi riittää vähempikin) ja vuoraat vuuan omenaviipaleilla, mausteeksi voi laittaa vaikka kanelia tai kardemummaa sekä hunajaa voi lisätä joukkoon. Omenoiden sijasta käy myös marjat, mutta ne kannattaa laittaa kauraseoksen päälle. 🙂

  Vastaa
  • Aida 05.09.2016

   Ainiin ja lisänä.. Yksi hyvä välipala/iltapala on myös kun laittaa maustamatonta rahkaa tai jogurttia, marjoja tai hedelmiä tms soseuttaa ne keskenään ja _pääkohta_, murskaa pähkinöitä esim laittamalla pähkinät pussiin ja mukin pohjalla murskaa (pekaani- tai saksanpähkinä mun mielestä paras), ripottelee muruset rahkan/jogurtin päälle ja sitten vielä siihen päälle laittaa juoksevaa hunajaa pikkusen. Todella hyvää! 🙂

   Vastaa
  • Sara Parikka 09.09.2016

   naminam, täytyy ehdottomasti tehdä 🙂

   Vastaa