tiistai

yleinen

Huomenta! Mun tietokone on edelleen huollossa, mutta onneks hommat sujuu melkein yhtä hyvin puhelimella, (emojit?!!).

Tajusin just, että täähän on mun viimenen virallinen äitiyslomakuukausi. Niisk. Miten noi pienet kasvaa niin nopeeta ?? Jään kylläkin vielä hoitovapaalle ja sinäänsä kaikki pysyy ennallaan. Työnteon kannalta se on kiva kun ei tarvii enää sumplia freelancetöitä sunnuntaille, vaan kaikki päivät käy kunhan lapset ovat kotona. Onko teillä muilla vanhemmilla ollu sumplimista siinä kuka on kotona, kuka töissä ja miten asiat olisi järkevintä hoitaa?

Eilen vietiin koko porukalla läppäri huoltoon ja samalla käytiin muutamassa eri leikkipuistossa, kävelyllä ja kahvilla. Tänään M olisi kerho, mutta molemmat tytöt ovat niin räkäsiä ja yskii että jäämme kotiin. Muovailuvahaa, vaunukävelyä ja kirjojen lukua tiedossa.

Mukavaa tiistaita! <3 Sara

image

image

image

image

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

9 kommenttia

 1. MIMMI 06.09.2016

  Apua! Joko sun virallinen äippäloma loppuu? Vastahan sä äippälomalle jäit 😀 mutta niin se aika menee huomaamatta. Mulla meni 4vuotta ihan yks kaks ja nyt kun miettii että olin yli n e l j ä vuotta kotona (?!) Mihin se aika meni? 😀 meillä on ihana tilanne kun mummu (mun äitini) jäi lapsia hoitamaan meille kotiin 🙂 Joni kun tulee töistä niin vapauttaa mummun lastenhoidosta ja mä tuun sitten vähän myöhemmin kotiin.. Lapset saa olla vielä vuoden loppuun asti kotona mummun kanssa ja sit tammikuusta menevät päiväkotiin. Ollut ihanan helppo startti työelämään itselle ja lapsille. Ja lapset on niin onnessaan mummun kanssa olemisesta. Ei ne oo mummua päästämässä kotiinkaan ikinä vaan seisoo X-asennossa oven edessä ja piilottaa mummun kenkiä ? voi ei, siellä sairastellaan. Pikaisia paranemisia sinne ?

  Vastaa
  • Sara Parikka 09.09.2016

   Noniinpä!! Ihana tilanne teillä, ei voisi kivemmin mennä 🙂
   Ihanat lapset, voin kuvitella miten meidänkin neidit olisivat innoissaan jos mummit hoitaisi joka päivä 😀 Kiitos, täällä voidaan onneksi jo hyvin <3

   Vastaa
 2. Tiia 06.09.2016

  Ihan super ihana haalari Mimosalla!? Mistä ton olet löytänyt? Olisi nimittäin haalarinosto edessä murulleni, 9kk Benjaminille?

  Vastaa
 3. ester 06.09.2016

  Sulla Sara ei äitinä ja tietty muutenkaan ikinä lopu hommat kesken , siis hommaa vain riittää.☀️ Tsemppiä kovasti Sara! ?✌️

  Vastaa
 4. Johanna 07.09.2016

  Tuo isosiskon seuraaminen on niin hellyttävää! Näin se menee meilläkin ja siitä aina tuumailenki, että miten erilaista esikoisen vauva-aika verraten toiseen lapseen onkaan. Toinen kun saa koko ajan seurata isosisaruksen menoa ja sitähän riittää ?
  Hei en ookaan aiemmin älynny, että käytän aina kännykkää, joten näihin kommentteihin voi lisätä emojia ????? Niitä kun ei oo teksteissä näkyny, ni oon jotenki tyhmänä aatellu, et vaikka laittasin niitä niin ne ei näkyis?! Kysynki nyt ihan uunona, että näkyykö ne sit tietokoneella luettaessa?!

  Voihan äitiysloman loppuminen ? En kestä ajatusta, että näkisin lapsiani vain muutaman tunnin päivässä, joten meillä jatkuu sumpliminen varmaan kouluikään asti ?Minulla on lokakuun loppuun saakka äippälomaa ja sen jälkeen aloitan työt osa-aikaisesti. Lapset ei mene vielä päivähoitoon, mut silti kyllä on niin haikee ja surullinenki olo. Tässäkö tää ihana vaihe elämästä nyt sitten oli ja meni ihan pikakelauksella! Yhyyyyy!!! Eniten harmittaa tietty se, että yhteinen aika lasten kanssa vähenee (mitä on kyllä ollut onneksi ruhtinaallisesti), mutta myös vapauden menettäminen. Enää ei sitten lähdetäkään viikonpäivästä riippumatta aamulla ekstempore kyläilylle mummolaan tms.

  Vastaa
  • Sara Parikka 09.09.2016

   No totta joo, on kyllä ihan erilaiset vauva-ajat 😀
   Niinpä, oon ollut ihan innoissaan emojeista, mutta koneelle en oo jaksanut väsätä niitä 😀 Joo ne näkyy koneella luettaessa, jeee <3
   Ymmärrän superhyvin tuon, että haluaa olla lasten kanssa kotona.. mäkään en tekisi mieluusti 8-10h päiviä, joten on ihanaa että voi valita toisin. Tietenkään kaikki ei voi :/ Mutta toi osa-aika homma on ihan täydellinen, itse tykkäsin ja tuntui että meillä myös Matilda tykkäsi olla päiväkodissa. teilläkin varmasti menee hyvin <3 Mutta joo, koen kyllä täysin samoja fiiliksiä! Pitää ajatella että ihanaa kun ollaan nautittu lomasta, kaikki ei nimittäin viihdy lasten kanssa kotona.. että ainakin me ollaan otettu siitä kaikki irti 🙂 ihanaa viikonloppua teidän koko perheelle <3

   Vastaa