kohti viikonloppua!

yleinen

Moooi! Täällä mä oon täynnä ihan uutta intoa kun sain meidän koneen vihdoin korjattuna takaisin. Siskon mies pelasti meidät ja koko tilanteen täydellisesti. Onneksi on osaavaa porukkaa lähipiirissä. 🙂 Latailen teille kuvia viikonloppuna ja valmistelen ensi viikolle postauksia. Nyt kun olin monta päivää ilman konetta kerkesin kuvailla ja ideoimaan ihan eri tavalla. Mukavia juttuja siis tulossa! Tai no oikeestaan ihan perus juttuja (ei siis mitään mullistavaa :D) mutta ainakin ite tykkään just niistä normijutuista.

Nyt meen tyttöjen kanssa puistoon ja päivällä suuntaan ystävän+kummipojan kanssa Habitareen. Sisustusmessut on tähän saumaan parasta mitä voi olla. Jeee! Insipiraatioita puhkuen meen sinne imemään tietoa kaikesta uudesta. Kamera kulkee mukana, joten tuun postailemaan teille tänne kaikki parhaat jutut.

Ihanaa ja aurinkoista viikonloppua! <3Sara

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *