habitare – sisustusmessut

yleinenTags:

Huomenta! Kävin perjantaina Habitaressa ja täytyy kyllä myöntää, että siellä ei ehkä ollut ihan niin paljon kaikkea kuin olisin kuvitellut. Aika paljon oli nähtävissä niitä samoja mitä on ollut jo pitkään. Kuvailin teille paljon ja listaan tähän vielä pointteja mitä itse poimin messuilta. Muutaman kivan idean sain tulevaa kotia ajatellen, mutta mitään suurempia ahaa elämyksiä en kokenut. Noin muuten messuilla oli ihanan rauhallista ja nautin siellä jo pelkästään siitä että olin yksin liikenteessä. Yllättävän paljon olisi ehkä mennyt ohi jos kaksikko olisi ollut matkassa mukana :D. Leppoisaa sunnuntaita! <3Sara

Muraatti – kasvia näky todella monessa pisteessä ja sitä oltiin käytetty niin kotien kuin toimistojen sisustukseen. Kasvin annettiin roikkua ja kasvaa ilmavana. Mielestäni ehdottomasti messujen trendikkäin kasvi.

Villa – villamattoja, aaaaah! Haluisin sellaisen ruokapöydän alle, eteiseen, olohuoneeseen.. mutta hmmm.. varsinkin tuo keittiönpöydän alus voisi tuottaa ongelmia 😀 8kk sormiruokailija ei olisi varmaan fiksuin yhtälö villamaton kanssa. 😀

Puu – Nyt kun selasin vielä kuvat läpi niin yllätyin miten paljon puuta näkyykään. Puu on nimenomaan ”raakaa” ja puuhtaan puun väristä. Tuntuu että tein saman huomion kaksi vuotta sitten messuilla. Pitkään kestänyt trendi ja toisaaltaan suomalaiset varmasti rakastaa puuta.

Rosegold/kupari

Mustavalkoisuus

Hunajakennolaatat

Diy, himmelit, teipit mm.teippitarha.fi ihania juttuja 🙂 varmasti tulee käytettyä tyttöjen tuleviin huoneisiin.

Julisteet – ja julisteita näkyi paljon muualla kuin kehyksissä. Aika hauskoja ideoita! Tykkään muutenkin koko juliste ideasta, koska en oikein ymmärrä taidetta/maalauksia niin julisteet käy ehkä paremmin sisustukseemme.

Luontoteema – kasvit, luonnonmateriaalit, luonnonläheisyys

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

8 kommenttia

 1. ester 11.09.2016

  Hei hieno eläin kuva tuo yksi ❤️?

  Vastaa
 2. essiim 11.09.2016

  Olipas kivoja kuvia ja aika värikkäitäkin ideoita! Aah oon niin rakastunut harmaan ja vanhan roosan sävihin ja siihen lisäksi vielä rosegoldia! ? itekin oon ihastunut julisteisiin ja halvempi vaihtaa toiseen, etenkin tauluhyllyt on loistavia! 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 11.09.2016

   Joo se kombo on tosi kiva 🙂 mäki rrrakastan tauluhyllyjä 🙂

   Vastaa
 3. emmi 12.09.2016

  Mäkin olin äitini kanssa messuilla sunnuntaina, ja äitini innostui kovin mikrosementti-osastosta ja näytin täältä sun blogista sitten teidän kylpyhuoneen mikrosementoituna 🙂 ootteko ollut tyytyväisiä valintaan?
  Itsekin kiinnitin huomiota siihen miten paljon kasveja oli käytetty sisutuksessa.. ja suuntasinkin heti messujen jälkeen Plantageniin 😀

  Vastaa
  • Sara Parikka 12.09.2016

   Ollaan oltu kyllä tyytyväisiä! Varmasti jatkossakin halutaan mikrosementtiä 🙂
   Joo hei mulla sama homma 🙂 himottaa hirveesti plantageniin meno 😀

   Vastaa
 4. Ilona 16.09.2016

  Hauskaa kuulla ja lukea miten erilaisiin asioihin eri ihmiset on messuilla kiinnittänyt huomiota 😀 Opiskelen sisustussuunnittelua ja pyrin sisustusarkkitehtuurin opintoihin ja kävinkin messuilla yhdessä luokkani kanssa. Itse kiinnitin huomiota luonnon rooliin sisustuksessa (viherkasvit, puu, korkki, muut luonnonmateriaalit) ja runsaaseen värien käyttöön. En edes huomannut mainitsemaasi mustavalkoisuutta, näin vain värikkäitä osastoja, pastellisia osastoja ja tummia/tunnelmallisia osastoja 😀 Vaalea puu ja kasvit ihanien värien ja kuvioiden ohella oli mun lemppareita messuilla! 🙂
  Kivaa syksyn jatkoa!

  Vastaa
  • Sara Parikka 19.09.2016

   NONIINPÄ!! mä kuulin monelta ett olivat kiinnittäneet huomiota nimenomaan väreihin 🙂 ehkä ne oli sitten murrettuja että en jotenkin napannut silmääni värikkyyteen. No anyways oli kyllä kivat messut ja paljon nähtävää. 🙂
   TSemppiä opintoihin ja ihanaa syksynjatkoa sinne myös <3

   Vastaa