green bomber going on

yleinenTags:

Moi! Tämä vihreä NA-KD:n bomberi on ollut liimaantuneena päälle nyt viime viikon. Niin lämmin ja ihanan rento päällä. Oon kattonut vaatekaappia sillä silmällä että se pitäisi järjestellä uudestaan. Kesävaatteet saa mennä perälle ja paksut neuleet kaivaa esille. Samalla voisi luopua muutamasta vaatteesta ja ostaa ehkä jonkun uutuuden. Oon yrittänyt miettiä mitä vaatteita kaipaisin lisää ja täytyy kyllä sanoa että ne on niitä ihan perus kappaleita. Yksi värisiä, yksinkertaisen mallisia, hyvää materiaalia olevia paitoja. Erityisesti t-paitoja kaipaisin lisää, sillä oon loppupeleissä aika lämminverinen. Paksut neuleet on ihana lisä, mutta aina sisälle tullessa pärjään kyllä kevyissä vaatteissa. Mites te, ootteko kylmä vai lämminverisiä? Meidän molemmat tytöt on älyttömän lämminverisiä. Aina kuumissaan, hiessä ja posket punasina. Eipähän tarvii pelkää että paleltuisivat. 😀

Meillä on edessä aika leppoisa arkiviikko. Jonkin verran työjuttuja, paljon lasten kanssa puuhailua ja kaveritreffejä. Oon muuten ihan innoissaan kun telkkarista on alkanut tulemaan taas kaikkia ohjelmia. Kesän hiljaiselon jälkeen digiboksi käy kuumana, kun otan tallennukseen kaikenmaailman sarjoja/ohjelmia. Illat kuluukin monesti telkkaria katsellessa ja tietty hei s y ö d e s s ä :D! Ihanaa uutta viikkoa! <3Sara

ps. oon Taaperoinfo.fi vieraileva kirjoittaja ja ensimmäinen kirjoitukseni on julkaistu. Taaperoinfo jakaa tietoa 1-3-vuotiaiden ravitsemuksellisista tarpeista. Kirjoitukseni voi lukea täältä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

13 kommenttia

 1. kaisu 12.09.2016

  Moi ☺ Mä oon niin herkästi paleleva että mulla on nyt jo villasukat jalassa kotona kun on niin viileet lattiat 🙂 Ainut hyvä puoli siinä on se, että mulle ei tuu kesällä kovin helposti semmosta tuskasta oloa kuumuuden takia. Toi sun takki näyttääkin tosi mukavalta päällä ja sopii sulle hyvin, mulla on syystakin etsintä vielä käynnissä. Se voi olla että jos sitä ei kohta löydy niin siirryn suoraan talvitakkiin 🙂 Teillä on kiva viikko tiedossa, ja telkkarista tosiaan tulee nyt enemmän katottavaa kun kesällä, mulla saatto mennä viikko helposti etten ees avannu telkkaria. Mitä muuten teijän pienet neidit kattoo mieluiten vai malttaako ne istua paikallaan kovin kauaa? 🙂 Hauskaa viikkoa! 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 12.09.2016

   Joo viileet lattiat on meilläkin :/ olis kyllä huippua jos olis lattialämmitys kauttaaltaan 😀
   Kiitos, bomberit on ihania <3
   joo totta toi tv homma, meilläkin kesällä oli tosi vähäisessä käytössä. Matilda jaksaa katsoa pätkittäin pikku kakkosta, mutta ei oikeastaan muuta. Lapsien kanssa ei tuu paljoo telkkaria katottua mutta iltasin kyllä!
   Kivaa viikkoa myös sinne <3

   Vastaa
 2. Mari 12.09.2016

  Piti vaan tulla sanomaan että sun hiukset näyttää tosi terveiltä ja pitkiltä! Itellänikin tän vuoden aikana on hiustenlaatu parantunu ihan älyttömästi. Mulla ruokavalio näyttäis olleen se ratkaiseva tekijä

  Vastaa
 3. Pia-päivi 12.09.2016

  Moi. Ihana bomber takki. Mun pitäis kans ostaa bomber takki. Kivaa viikkoa. ?

  Vastaa
  • Sara Parikka 12.09.2016

   bomberit on i h a n i a 🙂 kivaa viikkoa myös sinne <3

   Vastaa
 4. ester 12.09.2016

  Wow Sara! 🙂 😀 Oot iloinen ihminen.

  Vastaa
 5. Niina 12.09.2016

  Oii vitsi miten kiva asu!<3 Kaikki sopii niin hyvin sulle 🙂 Ja todella kaunis olet!

  Vastaa
 6. st'rawberry 12.09.2016

  Hei, onkin pakko kommentoida tuohon Taaperoinfoon liittyen. Hienoa, että uskallat pitää pääsi ja antaa lapsillesi sellaista ruokaa kun itse koet oikeaksi. Itse suosin aika ravitsemussuositusten vastaista ruokavaliota; hiilarit minimissä ja kaapissa aina luomu täysmaitoa (ja tätä menee vain kahvin joukkoon, ei joka aterialla). Kiva kun näistä asioista aletaan pikku hiljaa keskustella enemmän, ehkä jossain vaiheessa saadaan suositukset vielä parempaan suuntaan. (: t. yksi terveydenhoitaja

  Vastaa
  • Sara Parikka 12.09.2016

   Hei kiitos todella paljon viestistäsi. Meilläkin suositaan luomua ja toi täysmaito on ollut mielessä myös.. Ihanaa kuulla myös että olet terveydenhoitaja.. 🙂 jokainen tavallaan! Mutta hyvä tosiaan kun keskustelua syntyy!
   Ihanaa viikkoa 🙂

   Vastaa
 7. Katri 13.09.2016

  Mullakin olisi ostoslistalla tälle syksylle jokin bomber, mutta oon niin nirso, ettei täydellistä ole vielä tullut vastaan enkä halua ostaa mitään epätäydellistä. Toi sun yksilö on sun päällä ainakin täydellinen, ihana! Löysin viime syksynä Espritiltä untuvatäytteisen bomberin, se on ollut päällä melkein kesälläkin (kröhöm), koska untuvahan on lämpimällä viileä, eiks vaan?!

  Hassu juttu tuo lämminverisyys-kylmäverisyys. En oikein vieläkään tiedä, kumpaa edustan. Välillä on kausia, jolloin olen aina jäässä ja välillä taas koko ajan hiessä, varsinkin sisällä!

  Vastaa
  • Sara Parikka 13.09.2016

   Oi untuvabomber, kuulostaa taivaalliselle <3 ja hei todellakin kesällä ;D

   Toi on muuten kanssa totta mun kohdalla, että ajoittain oon vilukissa ja ehkä noin useimmiten kuumakalle 😀 mistä lie johtuu 😀

   Vastaa