silly beauty facts

yleinenTags:

Ihanaa viikonloppua! Tässä muutama random kauneusfakta. Löydätkö itsesi jostain? <3Sara

Deodorantti – En ole koskaan ostanut kallista deodoranttia, vaan aina turvautunut markettimerkkeihin. 15e tuntuu jo ihan liian isolta summalta kuluttaa, kun olen tottunut käyttämään muutaman euron tuotteita ja ne ajaa täysin asiansa.

Hajuvedet – Tuoksujen suhteen taas en ikinä osta muuta kuin merkkiä. 😀 Yläaste aikoijen jälkeen monet markettituoksut ovat tuntuneet liian makeilta ja olen löytänyt muutaman merkkihajuveden joita käytän vuodenaikojen/fiiliksen mukaan.

Vartalovoiteet – Rakastan kaikkia vartalovoiteita, mutta en melkein koskaan jaksa/ehdi/jne laittaa, levittää ja kuvattaa voiteita. Kaikki pehmeät tuoksuvoiteet ovat ihania, mutta jää valitettavasti mulla käyttämättä. Kesällä on helppoa sipaista voidetta jalkoihin, mutta koko vartalon rasvaus ei oikein onnistu..

Kulmakarvat – Yritän aina silloin tällöin nyppiä kulmakarvoja, mutta meillä ei löydy siihen hommaan tarpeeksi hyvää valoa. Usein kauhistunkin tilannetta siskoni vessassa vieraillessa. 😀 Ulkona monesti on myös hyvä valo nyppimishommaan.

NAKDE2 – Mietin kyseisen luomiväripaletin hankkimista pitkään. Olin lukenut siitä paljon hyvää ja tutkinut värien sopivuutta minulle. Luomiväripaletti oli aika hintava (jotain 50e luokkaa), mutta on ollut kyllä joka sentin arvoinen. En tarvitse mitään muita luomivärejä.

Hiustenlaitto – Tykkään hiuksista, laitetuista hiuksista ja erityisesti pitkistä kutreista. Silti en jaksa kovinkaan usein laittaa omia hiuksia. Useimmiten vain pesen ne! 😀

Meikkaus – Rakastan meikkaamista rauhassa. Parasta on levittää meikit ison peilin eteen lattialle, istua viltin/taljan päällä, kahvikuppi, hyvää musaa ja m e i k k a i l u. Tämä lattialla meikkaaminen on aikalailla jäänyt tyttöjen synnyttyä :D.

Kokeilunhaluinen – Oon aika innokas ja rohkea kokeilemaan uusia kauneusjuttuja ja en kauhistu punaisia huulia tai tummia silmiä. Omat kauneusrutiinit ovat aika tylsiä ja niitä on välillä kiva piristää uusilla trendeillä tai tuotteilla.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

19 kommenttia

 1. ester 17.09.2016

  Niin mäkin tykkään meikkailla se on osa kauneutta. 🙂 Oot tosi nättinä taas näissä kahessa kuvassa, mä tykkään. Rentouttavaa Lauantaipäivää! ❤️

  Vastaa
 2. Pia päivi 17.09.2016

  Moi. Tykkään kans meikkailla ja hoitaa ihoani. Hajuvesistä myös pidän supsutan sitä päivittäin.?. Kivaa lauantaita. ?.

  Vastaa
  • Sara Parikka 19.09.2016

   Ihanaa!! Supsuttelu on parasta 🙂 Ihanaa uutta viikkoa <3

   Vastaa
 3. Emmi 17.09.2016

  Deodorantti ei ole ihan sama! Olen aina ostanut marketista, mutta viimeksi ostin Body Shopista Aloe Vera deodorantin, missä ei ole mitään ylimääräistä. Hinta oli 10 luokkaa ja tuntui aluksi suurelta verrattuna marketin deodorantteihin. Kuitenkin tämä pitää hajut paljon paremmin poissa ja ihon paremmassa kunnossa! En kyllä enää vaihtaisi marketti deodoranttiin.

  Vastaa
  • Sara Parikka 19.09.2016

   Oikeesti!! WAU! 🙂 Täytyypäs testata ens kerralla 🙂 Kiitos vinkistä!

   Vastaa
 4. taskuapinat 17.09.2016

  Moikka!
  Ihan sama juttu täällä, deodorantit ostan marketista, mutta niissäkin olen kamalan tarkka mitä niistä ostan.
  Ite tykkään kauheasti luonnollisesta meikistä, esim tummat silmät on mulle tosi vieras juttu ? jos mulle pistää voimakkaan silmä meikin näytän (ainakin omasta mielestä) siltä kun työskentelisin kadun kulmassa ?
  Ite rakastan myös hiusten laittamista, en vaan jaksa laittaa omiani ? odotankin että Jannikan hiukset kasvaa ja saan laittaa hänelle kampauksia.
  Nyt päiväkodin myötä on oppinut että hiukset pistetään kiinni joka aamu, ja hän saa valita itse tuleeko ponnari, saparot vai letitetyt saparot ?
  Ihanaa lauantai illan jatkoa koko perheelle. ❣

  Vastaa
  • Sara Parikka 19.09.2016

   haha, mut oot kyllä niin vaalea että riittä paljon vähempi kuin ihan tumma 🙂
   Hei se onkin ihanaa kun pystyy alkaa tytön hiuksia laittamaan 🙂 Onpa kiva Jannikalle kun tykkäät laittaa hiuksia 🙂
   Ihanaa uutta viikkoa teidän perheelle <3

   Vastaa
 5. kaisu 17.09.2016

  Moi 🙂 Mulla hajuvesissä on vähän sama juttu, on pari kolme lempparimerkkiä mitä ostan vuorotellen ettei ole koko ajan vaan samaa. Meikeistäkin käytän suurimmaksi osaksi samaa, Laveran meikkejä, mutta joskus tulee vaihdeltua varsinkin luomivärin suhteen. Ripsaria en vaihda kun on löytynyt Laveralta täydellinen 🙂 Hiuksia en arkisin laita juuri ollenkaan, töissä kun on oltava aikalailla hiukset kiinni (mulla pitkät hiukset) niin usein se jää viikonloppuun että niille tulee tehtyä muuta kun pestyä 🙂 Olis kiva joskus nähdä erilaisia meikkikokeiluja sulta kuvien muodossa 🙂 Hauskaa viikonloppua sinne!

  Vastaa
  • Sara Parikka 19.09.2016

   Oi täytyypä tutustua tuohon Laveran merkkiin 🙂 Oi pitkät hiukset, kade!!
   Hmm joo se vois olla kiva koklaa tänne blogiin eri meikkejä 🙂

   Ihanaa uutta viikkoa! <3

   Vastaa
 6. mandariini 18.09.2016

  Hei!
  En ole muistanu lukee pitkää aikaa blogia kun on ollu kiireitä mut nyt aattelin sit tulla lukee ja tuliki mielee et itekää en deudorantteihi paljon rahaa käytä enkä ees käytä aitoja deudorantteja kun teen sen itse kookosöljyä ja ruokasoodaa tai miksei ilman ruokasoodaa auttaa tosi hyvin eikä sen jälkeen hikoiluta yhtään 🙂 just katoin videoita ja ohjeita itsetehdyistä meikeistä ootko sie tehnyt itse meikkejä/aiotko kokeilla? 🙂 ite oon niin kiinnostunut itse tehtyistä tuotteista!

  Ihanaa alkavaa viikkoa <3

  Vastaa
  • Sara Parikka 19.09.2016

   Okei, wau! Aika huikeeta 🙂
   En oo yhtään perehtynyt aiheeseen, mutta pitääpä ottaa selvää 🙂

   Kiitos ja ihanaa uutta viikkoa sinne myös <3

   Vastaa
 7. Pauliina O. 18.09.2016

  Millä tuotteella/tuotteilla laitat sun kulmia? 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 19.09.2016

   kulmaväri ja sitten lumenen kulmakarva geeli 🙂 Voin laittaa postausta piakkoin blogiin 🙂

   Vastaa
 8. Emma 18.09.2016

  Saako kysyä mitkä Mimosan ja Matildan toiset nimet ovat? Aivan ihanat tytöt sulla ja olet upea äiti! 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 19.09.2016

   KIITOS sanoistasi, lämmittää mieltä <3
   Tyttöjen koko nimiä ei olla koskaan "julkaistu".. Nimet tuleat suvuista! 🙂

   Ihanaa uutta viikkoa <3

   Vastaa
 9. Essimm 18.09.2016

  haha täältä löytyy jonkin verran samoja kulmakarvat sekä vartalovoide! Rasvat yleensä yritän laittaa yöpöydälle tai sohvapöydälle, että olisi käden ulottovilla kun muistan, mutta mutta ei kuitenkaan oo koskaan oikeassa paikassa. :’D Rauhassa meikkailua varmaan osaa vasta arvostaa kun tulee lapsia. 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 19.09.2016

   Ihanaa! 🙂
   Haha, jep, ei ollut sitä ongelmaa ennen lapsia 😀
   Mukavaa viikkoa <3

   Vastaa
 10. Juulia 19.09.2016

  Moi! Mukava postaus. ? Pakko kommentoida, kun harvoin niin teen. Olen lueskellut vuosikausia blogeja ja saanut inspistä niistä. Nykyään huomaan, että olen jättänyt pois monet Suomen suosituimmat blogit, sillä suurin osa on nykyään erittäin epärealistisia eivätkä anna normaaliin arkeen hirveästi mitään. Jokainen kuva on kuin muotilehdistä ja kuvat (usein jäätävät posekuvat) ei liity millään lailla postauksen aiheeseen. Hymyä tuskin enää irtoaa ja kaikki postaukset ovat jollain tapaa kaupallisesti kytkeytyneet johonkin. Ymmärrän tottakai, että tähän ala on mennyt ja varmasti monet sitä tavoitelleet. Itelle kuitenkin täydelliset blogipostaukset tuovat vain ahdistusta eivätkä hirveästi anna mitään.

  Mutta tämän kaiken tilityksen jälkeen oon niin onnellinen, että sun blogi on pysyny normaalina ”arjen päiväkirjana” .?? Blogin sivuille jaksaa palata, eikä liika yritys sisällössä näy ? kivaa päivää!!!?

  Ps. Mäki aina luulen et mun kulmat on kuosissa vaikken 2 viikkoon Nypi ja sit jossain toisessa valossa totuus paljastuu… ?

  Vastaa