Tuorekset resepti / Thai wok

yleinenTags:

Heippa! Pääsin onnekseni toteuttamaan yhteistyön Apetitin kanssa. Multa kysytään uusia reseptejä jatkuvasti ja nimenomaan uudet vinkit helppoon kotiruokaan tuntuu olevan niitä parhaita. Itselläni on sama dilemma, kun muksut pyörii jaloissa ja muutenkaan aikaa ei kovin liikene kokkailuun. Olinkin enemmän kuin innoissani kuullessani Apetitin uusista Tuorekset tuotteista.

Apetit Tuorekset – käyttövalmiit kasvikset sisältää yhdessä rasiassa sekoituksen kasviksia yhteen ruokaan. Valitut kasvikset sekä niiden palakoko on mietitty niin, että kasvikset kypsyvät samanaikaisesti. Valmistusaika vaihtelee 2-5minuuttia. Varsinaista pikaruokaa siis!

Tällä viikolla postaan joka päivä uuden reseptin/ruuan jossa on mukana Tuorekset kasviksia.

Kaupassa tutkin Tuorekset paketteja (jotka ovat hinnaltaan n. 3-4e) ja huomasin, että mitään vastaavaa tuotetta ei ollut saatavilla. Teki mieli valita kaikkia sortteja samantien, mutta ensiksi matkaan lähti Thai makuinen sekoitus.

Kotona huomio kiinnittyi pakettia aukaistaessa tuoksuun. Kasvikset tuoksuivat niin tuoreelle, puhtaalle ja raikkaalle. Pakkauksen kelmussa on pienen pieniä reikiä jotka mahdollistavat sen, että kasvikset pysyvät ensiluokkaisen tuoreina. Ensimmäistä kertaa kotiin ei jäänyt pyörimään kokkailun päätteeksi kesäkurpitsan puolikasta tms ja säästyin pilkkomisvaivalta.

Kerron viikon aikana myös enemmän Tuoreksista, mistä ne tulee, miten ne tehdään jne. Mutta nyt asiaan eli kokkailuun.

Alunperin mun oli tarkoitus valita härkistä tai katkarapuja thai-tuoreksien kaveriksi, mutta kana olikin alennuksessa, joten päädyin siihen. Tätä ruokaa olen kokannut nyt kolme kertaa ja sitä on päässyt maistelemaan perheeni lisäksi myös äitini. Kaikki ovat tykänneet todella paljon tästä pikaruuasta, joten voin vain suositella. Jos vuohenjuusto ei ole mieleen, niin sen voi vaihtaa vaikka halloumiin tai fetaan.

Tarvitset

Tuorekset – Thai

Kanaa (tykkään käyttää ohuen ohuita kana pihvejä, koska ne paistuu niin nopeasti)

Vuohenjuustoa

Paista tuoreksia tilkassa öljyä pannulla 2min. Itselläni oli vaikeuksia antaa kasvisten paistua vain tuon 2minuutin ajan, mutta näin niissä säilyi ihana suutuntuma eivätkä menneet yhtään ”löllöksi”. Tuoreksiin en lisännyt mitään mausteita, eikä kyllä tarvinnut. Paista kana tilkassa öljyä. Mausta broilerimausteella. Paista vuohenjuusto tilkassa öljyä, kuumalla pannulla. (vinkkinä: otin muutaman porkkana suikaleen ja kaalipalan sivuun ennen paistoa, näillä sain kivasti ja vaivattomasti ”koristeltua” ruuan paiston jälkeen)

Seuraan instassa hästägejä #tuorekset ja #apetitruoka, joten jos kokkailette tuoreksilla, niin olisi ihanaa jos pääsisin kurkkaamaan kuvia ja imeä lisää uusia reseptivinkkejä. Kertokaa mulle mitä mieltä olette ja miten te valmistatte tuorekset? 🙂

Ilokseni saan myös jakaa joka päivä 50kpl Tuorekset-tuotenäytteitä ja tänään on vuorossa Thai-wok 200g. (Käytin tässä postauksessa Thai Wok tuoreksia). Mikäli haluat itsellesi Tuorekset tuotenäytteen klikkaa tänne ja nappaa ilmainen tuote itsellesi kirjautumalla fb tunnuksilla!

Me ollaan ruokailtu vielä ulkona aina kun on ollut tilaisuus. Imetään viimeiset auringot ennen talvea.  Ihanaa uutta viikkoa! <3Sara

*yhteistyössä Apetit

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

5 kommenttia

 1. Mikä sattuma! Hypistelin juuri viikonloppuna samanlaista pakettia kaupassa, mutta jätin sen vielä toistaiseksi hyllyyn. Odotan siis innokkaana tämän viikon reseptipostauksiasi – jospa niiden innoittamana lähtisi itsellänikin uutuustuote kokeiluun. ?

  Vastaa
  • Sara Parikka 19.09.2016

   Okeii, mahtavaa 🙂 Itse olen ottanut tuorekset mukaan kaikkiin niihin omiin arkiruokiin ja resepteihin, se on niin helppo yhdistää mihin vain!

   Vastaa
 2. SaTu 19.09.2016

  Kiitos reseptistä! Innolla odotan jatkoa ☺️ Mitä teet tyhjille muovipakkauksille?

  Vastaa
  • Sara Parikka 19.09.2016

   Kiva kuulla 🙂 oon heittänyt sekajätteeseen ja sitten oon myös säästänyt muutamia ”lounasrasioiksi” 🙂

   Vastaa
 3. Anniina 23.09.2016

  Ihan mahtava tää juttu että päästään kokeilemaan! Kiitos tästä 🙂 Jotenkin on vaan jäänyt aiemmin kauppaan nämä pakkaukset kun ovat muka kalliita 😀 Meille tuli ensimmäisenä tämä paketti ja paistoin nämä kanan ja nuudelien kera. Hyviä olivat 🙂 2-vuotiaskin veti koko annoksensa, taisi olla nälkä 😀 5-vuotias taas tyypilliseensä tapaansa ei edes koskenut ruokaansa, – hyi kanaa, hyi kasviksia, en syö 😀
  Pari muuta pakettia odottavat viikonloppua, mitähän niistä keksisi 🙂

  Vastaa