Tuorekset resepti / Aasia wok

yleinenTags:

Heippa! Kiitos kaikista viesteistä eiliseen reseptiin liittyen. Kuten eilen kirjoittelin niin tällä viikolla seurailen instassa tägejä #tuorekset ja #apetitruoka. Onko teistä jollekkin nämä tuorekset jo tuttuja tai luuletteko että menee kokeiluun?

Rakastan sellaisia yhteistöitä missä saan ”vapaat kädet” tuottaa mitä haluan. Tietysti otan aina huomioon yhteistyökumppanin tarpeet, mutta vapaasta toteutuksesta tulee aina sellainen fiilis, että luotetaan itse tuotteeseen. Jos tuote on hyvä niin se kyllä puhuu puolestaan. Tämä Apetitin reseptipostaussarja onkin täysin mun tuottama ja ideoima, joten voitte olla varmoja siitä että ollaan oikeesti valmistettu, syöty ja maksettu nämä ruuat. 🙂

Olen kehunut varmaan jokaiselle kohtaamalleni tyypille tuoreksia. Kiireisille perheen vanhemmille, sinkuille, pariskunnille, vanhemmille ja isovanhemmille. Yksineläjille niin huipputuote kun saa laajankirjon vihanneksia ja esim isovanhemmalle superhelppo valmistaa.

Tämä superhelppo resepti jää varmasti yhdeksi vakkariruuistamme. Koko perhe nautti ja tuli kiire kuvata ennen ruokailua. Taisi olla kova nälkä!

Tarvitset

Tuorekset pannu&aasia (käy toki mitkä tahansa tuorekset)

Lohipalan, tein itse palasta medaljonkeja

Couscous

Fetaa

Paista tuorekset pannulla ohjeen mukaan. Pannu-tuoreksissa oli paistoaika 5min ja Aasiassa 2min joten lisäsin Aasia wokin muutaman minuutin jälkeen. Keitä couscous paketin ohjeen mukaan, lisää feta ja tuorekset joukkoon. Leikkaa lohesta paloja ja paista kevyesti pannulla niin että lohi ei ehdi kuivahtaa. Tarjoile samantien! 🙂 Couscous/tuorekset salaattia tuli isosatsi joten sitä nautittiin vielä monta päivää eteenpäin.

Tänään saan taas jakaa 50kpl Tuorekset-tuotenäytteitä ja tänään on vuorossa on Aasia Wok 200g. Klikkaa tänne ja nappaa itsellesi ilmainen tuote fb tunnuksia käyttäen. 🙂

Täältä löytyy muuten paljon hyviä inspisreseptejä tuoreksilla!

*yhteistyössä Apetit

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

11 kommenttia

 1. Katja 20.09.2016

  Oi joi! Nyt on kyllä testailtava. Näyttää ja kuulostaa hyvältä ja helpolta.

  Vastaa
 2. FOOD CLEANSILY 20.09.2016

  Namskis! Pitää laittaa testiin <3 ;D

  Vastaa
 3. Martta 20.09.2016

  Moi! Näyttääpä herkulliselta! Tänään puhelimen ”pika google haulla” millä yleensä menen ei aukaissut sinun tekstejä. Valikko aukesi pikku odotuksen jälkeen, mutta ei itse blogitekstiä. Epäilen, että ongelma on mainoksien latauksessa tekstin yläpuolelle, koska näyttää blogia hieman alareunasta. Sain kuitenkin chromella toimimaan. En tiedä voitko vaikuttaa mainosten tulemiseen tekstin sekaan yms. Mutta ajattelin että tämä saattaa auttaa ongelman etsimisessä. Mukavaa syksyä❤

  Vastaa
  • Sara Parikka 20.09.2016

   voih.. kiitos viestistä 🙂 Joo tuo mainosten asettelu mobiiliversiossa häiritsee mua kovin. Se on to do listalla 🙂 Mutta hei nää tuorekset on huippuja, kandee koklaa! IHanaa syksyä myös sinne Martta <3

   Vastaa
 4. Johanna 20.09.2016

  Tooosi kiva ja kaivattu postaussarja tää reseptijuttu! Me ollaan lomalla ja vierailen välillä pikaseen hotellin (hieman hitaalla) wifillä, joten saankin sit kotiuduttua ahmia monta postausta peräkkäin 😀
  Luulen, että kaikki reseptit menee kokeiluun, koska todellakin kaipaan uusia vinkkejä arkiruokiin! Nää tuorekset on uus juttu, mutta vaikuttaa ja näyttää erittäin lupaavalta. Meillä käydään vain kerran viikossa ruokakaupassa ostamassa kerralla koko viikon ruuat (säästää aikaa ja rahaa) ja oon onnellisesti saanut ulkoistettua kaupassa käynnin miehelle, joten kaikki uutuudet menee aina vähän ohi, kun ei itse pääse tutkimaan hyllyjä. Tykkään ruuanlaitosta ja rakastan ruokaa, mutta jostain syystä en välitä ruokakaupassa käymisestä. Ja jos se olisin minä eikä mies, niin tuo tahtotila siitä ajan ja rahan säästymisestä tuskin toteutuisi ? Mutta tiedänpähän nyt lisätä tuorekset kauppalistaan ??? Kiiitoos ?

  Vastaa
  • Sara Parikka 21.09.2016

   Hei ihana kuulla <3
   Nää on niin freshejä makuja, ai että! Kannattaa lisätä tuoreksia myös niihin omiin vakkari ruokiin niin saa nopsaa hyvää sapuskaa 🙂
   Haha, toi onkin huippua kun mies hoitaa kauppareissut 😉 mä oon nimittäin just sellanen että kiikutan kaikkea uutta ja välillä aika typeriä juttuja kotiin 😀 Joten tiedän mitä meinaat!
   Hei ihanaa lomaa ja reissua, nauttikaa <3<3

   Vastaa
 5. Niina 21.09.2016

  Tuo ateria näyttää kyllä tosi hyvältä! 🙂 En oo vielä päässyt testailemaan noita vihanneksia, mutta pitää kyllä laittaa testiin ne ja tämä annos. Kiitos tästä Sara 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 21.09.2016

   Kannattaa! Niin freshejä makuja 🙂 Ja tosiaan ehkä helpointa ottaa ne messiin niihin omiin vakkari ruokiin 🙂 Mutta kyllä on positiivisesti yllättäneet mut 🙂
   Ihanaa loppuviikkoa<3! ps. tää ruoka oli ihan liian hyvää 😀

   Vastaa