Tuorekset resepti / Perhe wok

yleinenTags:

Heippa! Täällä taas uutta reseptiä. Eilen ystäväni sanoi bonganneensa Tuorekset juttusarjan blogistani ja ennen kun hän kerkesi kysyä/sanoa mitään kiirehdin sanomaan, että ne on oikeesti tosi hyviä. Siellä mä leikkien seassa yritin kertoa miten tuoreelta ja freshiltä kaikki tuorekset ovat maistuneet. Muistutin ystävääni myös lyhyestä paistoajasta, jotta kasvikset pysyvät rapasakoina ja juuri täydellisinä.

Tarvitset

Tuorekset- Perhe wok (käy tietysti mikä tahansa muu tuores)

Nuudeleita

Leipäjuustoa

Simppeliä kuin mikä. Tuorekset pannulle, nuudelien keitto ja leipäjuuston kevyt paisto (ootteko muuten käyttäneet leipäjuustoa ruuanlaitossa, mulla oli eka kerta ja vei kielen mennessään). Aikaa menee ehkä 5min. 🙂 Mietin, että soija tai spice upin joku maustepussi voisi sopia, mutta jätin väliin koska Matildakin söi ja halusin pitää maun neutraalina (nuudeliin laitoin mausteet). Tuoreksia en ole maustanut sen enempää. Jotenkin tuntuu, että ne eivät tarvitse maistuvia kastikkeita tms, koska ne on itsessään niin hyviä ja freshin makuisia. Kukin tietysti tavallaan.. 🙂 Ja mieluusti otan vinkkejä vastaan! Monestihan kuulee sanottavan, että lisukkeet tekevät ruuan ja voin kyllä yhtyä tuohon. Tuntuu, että nyt kun ollaan muutama viikko syöty tuoreksia ollaan nautittu ruuasta ihan eri tavalla. Toisissa ruuissa tuoreksilla on ollut päärooli ja toisissa taas ne ovat toimineet lisukkeina. Se on varmaa, että joka kerta paketti on ollut tyhjänä! 😀

Tämän ruuan kanssa kävi niin, että seuraavana päivänä kurvattiin hakemaan täysin samat tuotteet ja tehtiin ruokaa uudestaan. Heh! Taas ne perus överit tulossa samasta ruuasta. Voisin kertoa ummet lammet siitä miten ensiluokkaisia tuorekset ovat, mutta uskon että parhaiten sen kokeilemalla näkee. Kyselkää ja kommentoikaa jos herää mieleen jotakin! 🙂 Multa on muutamat kyselleet mitkä tuorekset on lemppareitani ja en kyllä osaa sanoa. Ehkä kannattaa kaupassa tutkailla paketin sisälle ja valita sen mukaan mistä itse tykkää. Kaikki on superhyviä!

Teen tästä päivästä ”päivä mun kanssa” postausta ja seuraan instassa edelleen hästägejä #tuorekset ja #apetitruoka. Olisi kiva päästä kurkkaamaan&kommentoimaan teidän ruokia ja kokkailuja! Mä oon yhdistänyt tuorekset niihin omiin arkiresepteihin ilman mitään sen kummempaa säätöä. Niinhän se on helppoa ja tuttua!

Täältä pääsee hakemaan (fb-tunnuksilla) itselleen Tuorekset-tuotenäytteen joita tänään on jaossa 50kpl. Tuotenäyte on tänään Puutarhurin pannuvihannes 240g.

Ihanaa keskiviikkoa! Meillä vähän säätöpäivä tiedossa, mutta siitä pääsette lukemaan enemmän sitten ”päivä mun kanssa” muodossa. <3Sara

*yhteistyössä Apetit

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

8 kommenttia

 1. Annika 21.09.2016

  Miten monta annosta tollasesta yhestä Tuoreksetpaketista saa? En oo koskaan maistellu, mut tänään ajattelin kokata niistä ruokaa 🙂 Oon tällainen yksinasuja niin mietin moneks päiväks tosta riittää ruokaa 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 21.09.2016

   Heippa! Pienet 200-250g rasiat menee sinkulla kerralla tai kahdella riippuen siitä lisääkö joukkoon pastaa, nuudelia tai riisiä. Jos tuorekset on pelkän proteiinin kylkeen (esim kana) niin sanoisin että kerta-annos.
   Kannattaa koklaa 🙂 niin freshejä makuja 🙂

   Vastaa
 2. Sirpa 21.09.2016

  Nämä kuvat pienin kätösin ovat niin hellyyttäviä <3

  Vastaa
 3. Pauliina 21.09.2016

  Tykkään itse laittaa leipäjuustoa salaattiin, mutta tuo pannulla paisto on ihan uusi juttu! Täytyypä testata ensi kerralla :))

  Vastaa
  • Sara Parikka 21.09.2016

   Leipäjuusto on niiiin hyvää 😀
   Joo en ees oikeen tajuu miks laitoin pannulle 😀 mutta hyvä siitä tuli… 🙂
   Ja tuorekset on niin hyviä!
   Ihanaa loppuviikkoa <3

   Vastaa
 4. Pauliina 22.09.2016

  NAM! Nyt iski nälkä! 😀 Ja tosiaan leipäjuusto täällä sellasta herkkua että.. Juuri viime vkloppuna avopuoliso grillaili joka päivä leipäjuustosiivuja pekoniin käärittynä ja ilman. Ne oli törkeen hyviä, suosittelen. (Y) 🙂 <3

  Vastaa
  • Sara Parikka 23.09.2016

   oi namiii kuulostaa aivan täydelliseltä, täytyy ehdottomasti testata 🙂 Ihanaa viikonloppua! <3

   Vastaa