minien välikausivaatteet

yleinen

Moikka! Tuntuu että me ollaan tyylii joka päivä liikkeellä väärissä vaatteissa. Aamuisin on tosi kylmä ja muutenkin oon varsinainen vilukissa aamuisin. Tästä johtuen pakkaan muksut lämpimiin vaatteisiin ja muutaman tunnin jälkeen ollaan jo ihan kuumissamme. Sama toistuu iltapäivällä kun tuntuu että vaatetta on taas liikaa. Sitten on taas niitä päiviä jolloin tyttöjen kädet on ihan kylmät ja nokka vuotaa. Mietin että hitsit kun ei tullut otettua mitään lämmintä vaatetta mukaan. Toi syyssää on niin hämärä! Onko kellään muulla ollut samaa ongelmaa? Tuntuu, että ilma vaihtelee yhden puistoilun aikana niin paljon että saisi koko ajan pukea ja riisua. Noo, toisaaltaan ihanaa vain jos lämpöä riittää eikä päinvastoin. 🙂

Mimosalla on käytössä Matildan vanha haalari+ ystävän tytöltä pieneksi jäänyt fleece (pinkki). Kaikki puvut ovat reiman ja oon ollut kyllä tyytyväinen heidän haalareihin. Takkeja Matildalla on muutamia syksyä varten ja niitä käytetään lähinnä kaupassa, asioilla ja kaupungilla. Mimosalla on Matildan vanha takki, mutta ihanaa vain että se tulee käyttöön. Tykkään pukea tytöille takit ja saappaat, mutta kyllä se on vaan kätevämpää käyttää arjessa haalaria. Toisaaltaan himottaisi joku kaksiosainen asu Matildalle, mutta ehkä helppous voittaa. Miten te ootte kokeneet tämän? Onko kaksiosaisissa jotain hyötyjä? 🙂

Ihanaa viikonloppua! Mulla on tiedossa laatuaikaa tyttöjen kanssa ja vaan rentoa oleskelua. Parannetaan kipeys kunnolla pois! <3Sara

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

11 kommenttia

 1. Lukija 23.09.2016

  Kaksiosaiset välikausivaatteet on tosi kätevät pojilla! Huomattavasti helpompi käydä puskapissalla ? Itsellä kaksi poikaa ja tyttö. Molemmilla pojilla kaksiosaiset välikausivaatteet ollu käytössä vajaa kaksi vuotiaasta asti. Tällön ei oo myöskään ihan välttämätöntä ostaa vielä lisäksi erillistä välikausitakkia (esim. kaupunki- ja kauppareissuille), koska voi hyödyntää jo olemassa olevaa ? Toki jos haluaa hienomman takin kaupunki käyttöön, niin siinä tapauksessa.

  Vastaa
 2. Pia päivi 23.09.2016

  Moikka. Ihania vaatteita mineille. Ihanaa viikonloppua. ?

  Vastaa
 3. Jenni 23.09.2016

  Meillä on täsmälleen samat haalarit käytössä mun tytöllä kun ylimmäisenä kuvassa ? Mulla samanikäisen tyttö kun mimosa ? Mahtava blogi, tykkään! Mukavaa viikonloppua ?

  Vastaa
 4. Laura 23.09.2016

  Pukeminen on vaikeeta! Tuntuu ettei välillä mittarin lukema kerro mitään, ja tosiaankin aamut ihan jäätäviä ja iltapäivät selvästi lämpöisempää…
  Tossa takki/haalari on monta puolta. Haalarit on toisaalta helppo pukea mutta nyt kun jäi isommalta vaipat pois kesällä niin pissalla käyminen on hankalaa kun pitää kaikki riisua…

  Vastaa
 5. 2 24.09.2016

  Meillä on koko puku ja kaksiosainen 2v poitsulla, suosittelen näille säille kyllä jos tulee puistossa kuuma voi ottaa housut pois ja takin jättää päälle (meillä käy myös monesti niin että liikaa päällä) talveksi myös on kokopuku ja kaksiosanen. Pienemmällä 1v neidillä vaan puku ja pari takkia mutta varmaan hänellekkin käyn hakemassa kaksiosasen puvun joku päivä 😀

  Vastaa
 6. ester 24.09.2016

  Lämpimiä ulko kelejä ei oo liikaa. Sille ei voi mitään että kohta on taas kylmä vuodenaika talvi ja pakkaset.:/

  Vastaa
 7. Enni 24.09.2016

  Kesällä jäi 2veen päivävaippa pois ja nyt syksyllä tykänny 2 osasta pitää,koska jos vaikka lenkillä tulee pissahätä niin saa tytön helpommin puskapissille. Tänään ostettiin talveksi kuitenkin haalari…ajattelin että lumessa se on kivempi niin ei vaan lunta pääse takin alle ? syksyllä kyllä vaikea pukee sekä lapsi että itsensä ? onneks lapsikin osaa sanoa jos kuuma tai kylmä.vauva-aikana kun tätä hyötyä ei ollut ?

  Vastaa
 8. taskuapinat 25.09.2016

  Moikka!
  Meillä jannikalla 2osanen vk puku.
  Takit vaihtelee mitä haluaa millonkin pistää ja ulkona meillä vk housut päällä, mutta esim kaupassa saattaa olla farkut ja takki vain.
  Pipo on aina päässä ja ohuet minni hiiri hanskat?

  Vastaa
 9. J 30.09.2016

  Moikka!
  Mua kiinnostas tietää miten vietät aikaa pienten kanssa kotosalla? Mulla on yksi lapsi 10kk ja en oikein tiedä mitä hänen kanssaan voisi tehdä 🙂 Ollaan toki käyty ulkona ja toisina päivinä seikkaillaan kaupungilla ja ystävillä, mutt sitten niitä koti päiviä jolloin en oikein tiedä mitä tuon ikäisen kanssa voisi tehdä. Siksi kiinnostikin mitä te teette?

  Kiitos! ja Mukavaa syksyä. Sulla on tosi kiva blogi ja suloset lapset.

  Vastaa
  • 10kk 31.10.2016

   J= Minä itse vietän 10kk tytön kanssa kotona aikaa leikkimällä lukemalla satuja, käymällä puistoissa,olen myös osallistunut pienten lasten jumppa kerhoon se on hauska sekä lapselle/aikuiselle

   Vastaa