kotona

yleinenTags:

Moi! Ostin eilen Marie Kondon Kon Mari järjestys/siivous kirjan ja ahmin sitä eilen illalla jo ensimmäisen neljäsosan. Voin koota teille tänne parhaat vinkit, jos kirjaa ei löydy kotoa tai ole muuten tuttu.

Meillä olisi suht pian muutto edessä ja sitä varten ajattelin, että kaikki tavarat voisi käydä erityisen hyvin läpi.. Niin että ei vietäisi uuteen kotiin mitään turhaa. Uutta kotia ei ole vielä kiikarissa, mutta luotto on kova sen suhteen että se oikea löytyy ennemmin tai myöhemmin. 😀 Mennään hetkeksi vuokralle jos niikseen tulee.

Miten tuntuukaan, että kaikki jutut kasaantuu yleensä päällekkäin? Oon nimittäin paljon pohtinut bloggaamista ja toimistohommia joita alkaa olemaan jo tosi paljon. Mihin blogi on menossa ja mikä sen tulevaisuus on jos ensi vuonna mun on tarkoitus palata töihin. Aika on jo nyt kortilla, mutta toisaaltaan taas tykkään nimenomaan postauksen teosta, kirjottamisesta ja kuvaamisesta. Se ei niin mieluinen juttu on lähinnä maileihin vastailut (jotka kasaantuu), tekniikka ja kaikki se sälä mitä tässä ympärillä pyörii. Viime viikolla hoidin monta työ/blogipuhelua vauva kainalossa, samalla kun Matilda roikkui kerrossängyn reunalla. Tytöt kyllä tietää koska äiti puhuu puhelimessa ja pikku draamalle olisi hyvä paikka. 😉 Kiitos teille jotka käytte lukemassa mun juttuja <3 Otan mieluusti aina kommentteja, vinkkejä ja postausehdotuksia vastaan. Viime viikon resepti tykityksen jälkeen, mitä te haluaisitte lukea? Muutamat vaatepostaukset ainakin tulossa. 🙂

Kaikesta huolimatta täällä olo energinen ja ehkä pikku hiljaa vauvavuoden väsymys alkaa kääntymään parempaan suuntaan. Rentouttavaa sunnuntaita! <3Sara

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

37 kommenttia

 1. Maaria 25.09.2016

  Moi! Sä pidät niin ihanaa blogia et älä vaan missään nimessä lopeta! On tosi kiva lukea ihan vaan teidän perus arjesta. Teet mukavan lyhyitä postauksia, niin että ne jaksaa aina helposti lukea. Teillä on tosi kaunis ja suloinen perhe!?

  Vastaa
  • Sara Parikka 25.09.2016

   Ihana kuulla, kiitos todella paljon sanoistasi <3 Mitä kivointa syksyä 🙂

   Vastaa
 2. Riina 25.09.2016

  Sinun blogisi on aina päivän piristys ? tykkään lukea kaikkia sun postauksia kun jaksat olla niin positiivinen ja se välittyy ?❤

  Vastaa
 3. Annika 25.09.2016

  Moi!
  Teillä on kyllä aivan ihana koti! Ihan mielenkiinnosta, onko nuo teidän ikkunat maalattu sisäpuolelta? Maalasitteko ne itse vai oliko ne valmiiksi jo valkoiset? Meillä muutto edessä reilu kuukauden päästä rivitalo kolmioon jossa on sellaiset perus ruskeat ikkunat jotka kovasti haluaisin maalata mutta en haluaisi niiden näyttävän sitten miltään todella itsetehdyn näköiseltä 😀
  Tsemppiä asunnon etsintään 🙂

  Terveisin
  Annika

  Vastaa
  • Sara Parikka 26.09.2016

   Moikka 🙂 Joo ne on maalattu.. me olla tehty sitä vaan edelliset asukkaat. Ne on kyllä ite tehty, mutta ei musta näy mitenkään räikeesti. Aika siististi ne saa itsekkin varmaan tehtyä 🙂 En tosin tiiä pitääkö niitä jotenkin hioa ensin tms.

   Kiitos Annika <3

   Vastaa
 4. Sofia 25.09.2016

  Moi! Olisi mukava lukea sun ajatuksista kodin sisustamisesta. Mitä sulle/teille on tärkeää sisustamisessa, miten tavarat kotii on valikoitu. Onko niillä joku tarina jne? 🙂 itse alan pikkuhiljaa saamaan kotia sisustettua oman näköiseksi kun vuosi sitte muutettiin rivari kolmioon. Hiljaa hyvä tulee 😀 ja älä ihmeessä lopeta blogin kirjoittamista. Sun blogia on ihana lukea! 🙂 oon jopa aatellu oman blogin alottamista, sun blogista inspiroituneena. 😀 mukavaa syksyä teille!! 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 26.09.2016

   Hei joo, ihana postausidea, kiitos <3
   Pikkuhiljaa tulee todellakin hyvä ja varmasti hieno kokonaisuus 🙂
   Aloita ihmeessä bloggaamaan 🙂 tuu kertomaan jos innostut, mieluusti kävisin kurkkimassa ja lukemassa!
   Ihanaa syksyä sinne myös <3

   Vastaa
 5. Pia päivi 25.09.2016

  Moi. Ihana koti teillä. Luen mielennäni blogiasi toivottavasti vielä pitkäään. Mistä tota kirjaa saa ja onko suomenkiielinen vai englanniksi ? Ihanaa syksyä. ?.

  Vastaa
  • Sara Parikka 26.09.2016

   Kiiiitos 🙂
   Suomeksi se on! suomalaisesta kirjakaupasta löysin 14e 🙂
   Ihanaa syksyä sinne myös <3

   Vastaa
 6. Sipuli 25.09.2016

  Ihana idea laittaa noita pihlajanmarjoja kulhoon, taidan ottaa itsekin käyttöön piristykseksi 🙂 muutenkin kivan näköinen koti!

  Itse oon tosi huono luopumaan mistään ja aina tulee se ”ehkä joskus” 😀 pitäis varmaan lukee toi kirja myöskin…

  Vastaa
  • Sara Parikka 26.09.2016

   Kiitos <3
   Mä niin ymmärrän sua tossa luopumisjutussa 😀

   Vastaa
 7. kaisu 25.09.2016

  Moi 🙂 Toivottavasti jatkossakin ehdit/jaksat arjen kiireiden keskellä pitää blogia, sun blogi on yksi mun lemppareista 🙂 Sun sisustuspostauksia on aina kiva lukea, ja diy juttuja myös. Olis kiva lukea joskus postaus siitä miten rentoudut ja miten hemmottelet itteäs kaiken hässäkän keskellä, ja lataatko akkuja liikkumalla vai jotenkin muuten. Rentoa sunnuntaita sinne! 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 26.09.2016

   Ihana kuulla <3 Hei kiitos tosi kivasta postausideasta.. toteutan ehdottomasti 🙂
   Mukavaa viikkoa Kaisa 🙂 <3

   Vastaa
 8. Anne 25.09.2016

  Teillä on kyllä kaunis koti ❤ Mä sain äitienpäivälahjaksi Konmari-kirjan ja on ihan unohtunut lukea se. Nyt se taas muistui mieleen, täytyypä alkaa perehtymään siihen ja siivota ”uusin silmin”. Mukavaa syksyä koko perheellenne ☺

  Vastaa
  • Sara Parikka 26.09.2016

   kiitos <3 Oi nonni, nyt vaan kirja esiin 🙂
   Ihanaa syksyä sinne myös <3

   Vastaa
 9. Subbe 25.09.2016

  Komppaan kyllä kaikkia edellä mainittuja kommentteja! ? Niin piristävää luettavaa, päivän kohokohta kahden pojan äidillä (2,5 v ja 5kk). Jotenkin sydäntä lähellä lapsiperheen äidin elämän lukeminen ? Tsemppiä kodin etsintään ja mukavaa syksyä teidän koko perheelle!

  Vastaa
  • Sara Parikka 26.09.2016

   Ihanaa kuulla, lämmittää todella mieltä <3
   Kiitos todella paljon Suvi! Ihanaa syksyä sinne myös 🙂

   Vastaa
 10. Johanna 25.09.2016

  Tämä on ainoa blogi, jota seuraan. Ihan jo senkin vuoksi, ettei aika riittäisi kovin paljoa enempään, mutta ennenkaikkea siksi, että tästä on tullut minulle vähän kuin ystävä! Vaimona, kahden pienen lapsen äitinä ja samanhenkisenä ihmisenä, tämän lukeminen antaa tosi paljon iloa, vertaistukea ja seuraa. Kun saan hetkisen omaa aikaa, ensimmäisenä tarkistan, onko tullut uutta postausta 😀 Ja nimenomaan, postaukset on aina sopivan pituisia, niin että ehtii pienenkin ajan puitteissa lukaisemaan kaiken tän kiireen keskellä. Summa summarum, eieieiii älä vain ainakaan lopeta blogin pitoa, mikä tyhjyys siitä jäisikään! <3

  Vastaa
  • Sara Parikka 27.09.2016

   Kiitos Johanna viestistäsi 🙂 IHanaa kuulla <3 Merkitsee todella paljon!

   Vanuhdikasta ja mukavaa viikkoa teidän perheelle 🙂

   Vastaa
 11. Taika 25.09.2016

  Moi. Edellinen eli Johannan kommentti voisi olla omastakin kynästä, joten toivottavasti ehdit ja jaksat jatkossakin blogata. Tää on ainoa blogi mitä luen säännöllisesti varmaan senkin takia, että kahden pienen lapsen äitinä juttuihin voi samaistua. Tää on parhautta!
  Onko teillä välillä lelukaaosta olohuoneessa? Miten kynttilät ja kukat pysyy olkkarin pöydällä? Meillä ei oo olkkarin pöytää tällähetkellä, mutta jos oisi niin 1v ikiliikkuja tuskin antaisi kukkasten siinä olla tutkimatta/maistelematta niitä 😀
  Postauksina kiinnostaisi minien asusteet/kengät ja talvivaatteet, sisustusjutut, valokuvaus.

  Mukavaa syksyä koko perheelle! 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 27.09.2016

   <3<3<3 Kiitos sanoistasi, lämmittää mieltä!
   hahaha ON meillä 😀 nää on lavastettuja tilanteita kun lapset nukkuu.. järjestys pysyy ehkä 2sek 😀 Kiitos postausvinkeistä, huippuja!

   Ihanaa ja vauhdikasta viikkoa teidän koko perheelle 🙂 <3

   Vastaa
 12. Mari 26.09.2016

  Moi Sara! Vasta näiden kuvien jälkeen tajusin minkälainen pohja esim. teidän keittiössä on, kun ovat olivat nyt eri suunnalta ku sulla yleensä 🙂 Kodista olisi kiva saada muitakin kuvia – sellainen kotiesittely olis kiva 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 27.09.2016

   Joo niinpä 😀 oon tahallaan halunnu ettei koko koti hahmotu tarkasti 😀
   Hmm ehkä esittelen sitten uutta kotia 🙂

   Vastaa
 13. Minna 26.09.2016

  Hei Sara. Sun blogi on mun lemppari ja mielellään lukisin sitä vielä pitkään. Työn ja perheen yhdistäminen sitten joskus myöhemmin kiinnostaa paljon. 🙂 Lisäksi olisi kiva sellainen postaus että mitä teet sun vapaa-ajalla eli lapsivapaalla ajalla? Käyt salilla ja bloggaat ainakin ilmeisesti. 🙂 Kaikki arkipostaukset on ihania ja sulla on ihanan maanläheinen ja samaistuttava blogi.:) t: äiti lapset 5v ja 1v

  Vastaa
  • Sara Parikka 27.09.2016

   Kiiiiitos <3
   Hei huippuja postausideoita 🙂 Voisin palata nuohon ehdottomasti 🙂
   Oi onpas siellä ihanan ikäiset pikkuiset! Vauhdikasta ja ihanaa viikkoa teille <3

   Vastaa
 14. Madde 26.09.2016

  Moikka!

  En oo aiemmin kommentoinut vaikka jo pidempään oonkin lueskellut tätä blogia 🙂 Itseäni on monesti houkuttanut aloittaa blogin pitäminen, mutta juurikin tuo ajanpuute on ollut esteenä. Senpä takia arvostan bloggaajia, jotka ehtivät kaiken muun lisäksi tekemään usein postauksia, joissa kuitenkin on sisältöäkin. Toki monille blogi on nykyään ihan jo työ eli on normaalia käyttää siihen paljon aikaa. Mutta esimerkiksi just sun tapauksessa siellä taustalla pyörii pari ”häiriötekijää” ja muutenkin tunnut tekevän paljon arjessa, joka taas luo lapsillenne ihanan lapsuuden ja pitää sinut varmasti hyvinvoivana 🙂 Haluaisinkin kiittää sua tästä huipusta blogista ja täällä tulee kyllä käytyä vaikka postaustahti hieman hidastuisi, kun palaat töihin. Sitä piti vielä kysyä, että mistä olette ostaneet olohuoneen valkoisen nojatuolin?

  Vastaa
  • Sara Parikka 26.09.2016

   Voi kiitos tästä viestistä todella paljon <3 Ihana kuulla että ajattelet noin 🙂
   Se on woodnotesin 🙂 Ostimme muutama vuosi takaperin kun oli alessa hulluilla päivillä 🙂
   Ihanaa syksyä ja toivottavasti eksyt kommentoimaan useamminkin <3

   Vastaa
 15. Emma 26.09.2016

  Sinulla on aivan ihana blogi. Toivottavasti sitä saa lukea vielä pitkään! Minä en normaalisti jaksa lukea mitään blogeja kovin hartaasti, mutta näille sivuille eksyn kerta toisensa perään. Lähes päivittäin katselen onko tullut uusia juttuja 🙂 Postaukset on sopivan pituisia ja aiheet on ihanan arkisia. Tykkään kovasti! Teillä on ihana koti. Haaveilen kovasti, että olisi varaa rempata meidän omaa omakotitaloa. Ehkä joku päivä. Toisaalta haaveilen myös uudesta kodista 😀 Teillä on niin selkeä sisustus. Olisi mukava lukea, että minkälaisia säilytysratkaisuja olette keksineet esimerkiksi leluille tai mille tahansa. En tähän hätään muista, että onko sellaista ollut? Kotonamme olisi parantamisen varaa siinä.. 😀 Kaikki tavarat etsii omaa paikkaansa ja muutenkin pitäisi ylimääräisistä ja tarpeettomista tavaroista päästä erilleen. Monilla esineillä on vaan niin paljon tunnearvoa, jonka tähden on hankala luopua mistään :/ Nämä lapsetkin (2v7kk ja 4kk) pitävät myös kiireisenä, että kaikki ylimääräinen mitä tulee niin menee siihen, että itse ottaa lunkisti 😀

  Vastaa
  • Sara Parikka 26.09.2016

   KIITOS <3 Hei mahtava postausidea, kiitos! Toteutan ehdottomasti 🙂 Täälläkin kyllä aika ajoin säilytys mietityttää 🙂
   Voi miten siellä on samanikäiset lapset <3 Ihanaa! Ja hei huippua että osaat ottaa rennosti 😉
   Terkkuja ja voikaa hyvin <3

   Vastaa
   • Emma 26.09.2016

    Kiitos ja samoin <3

    Vastaa
 16. Taika 26.09.2016

  Piti vielä kysyä, onko Matildan pilvi ruoka-alusta helppo putsata? Harkinnassa sellaiset hankkia. 🙂

  Mukavaa maanantaita! 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 26.09.2016

   Se on tosi hyvä! Superhelppo puhdistaa ja ei ole mennyt kovassa käytössä miksikään 🙂 Voin vain suositella!

   Vastaa
 17. Oona 03.10.2016

  Moikka! Oon pitkään lukenut blogiasi, toivottavasti saan lukea sitä tulevaisuudessakin ? olet blogissa kertonut useaan otteeseen asunnon etsinnästä, ja olen miettinyt, että miksi teillä on niin kiire muuttaa (kuten sanoit tässäkin postauksessa, että menisitte vaikka hetkeksi vuokralle)? Tietenkään en velvoita vastaamaan, uteliaisuuttani kyselen. 🙂 pidä kiinni positiivisesta asenteestasi! ❤

  Vastaa
  • Sara Parikka 03.10.2016

   Ihana kuulla 🙂 <3
   Toki saa kysyä! Haluaisimme löytää vähän isomman kodin ennen kun palaan töihin, niin että lapset aloittaisivat tarhan ja paikkaa ei tarvitsisi vaihtaa pitkään aikaan. Tiesimme että tämä koti on muutaman vuoden asunto koska tila alkaa tulla vastaan 🙂
   Nyt vaan pitää löytää se THE koti, ja siksi muutetaan vaikka mielummin hetkeksi vuokralle kun hätiköidään 🙂
   Kaikkea hyvää sinne Oona <3

   Vastaa
 18. Lia 20.10.2016

  Mistä tuo musta valkoinen olohuoneen sohvan tyyny on?

  Vastaa