kiitos

yleinenTags:

Mooi! Olin eilen jotenkin alavireinen, kuten mun postauksesta varmaan osasitte päätellä. Illalla käväisin täällä blogin puolella ja huomasin miten paljon olin saanut teiltä kommentteja!! Täällä mä hihkuin Mikolle miten ihania tyyppejä siellä toisella puolella on. Vaikka pyrinkin pääsääntöisesti keskittymään hyvään ja iloisiin asioihin, niin ajoittain kaikki tuntuu hankalalta ja asiat ottaa voiton. Tällöin on maailman parasta jos on ympärillä ihmisiä jotka ymmärtää. K I I T O S ! Luen pian teidän viestit uudestaan ja vastailen. 🙂 Ainakin voitte olla varmoja siitä että piristitte mun mieltä ja kohensitte oloa. <3 Pohdiskelin eilen sitä miten kivasti te tuntemattomat mulle kirjoitatte. Se merkitsee niin paljon! Ajatelkaa nyt! Ihan hyvin olisin voinut kirjautua kommentteihin jotka olisi kaikki alkaneet ”aika paljon yhteistöitä vilisee nykyään blogissa ja muutenkin tuntuu että kiire näkyy postauksissa, ehkä kannattaisi miettiä.. jne jne.” Miten kurja olo siitä olisikaan tullut. Enkä tarkoita sitä, että aina täytyisi antaa vaan ruusuja, mutta jos mieli on jo valmiiksi solmussa niin ei rakentavasta kritiikistä ole paljoakaan hyötyä.. Ehkä vähän sama homma on kaverisuhteissa. Tiedättekö ne tyypit jotka sanoo vääriä juttuja väärään aikaan. On asioita jotka sä itse tiedostat, mutta et halua kuulla muilta niistä. Itse toivon kavereilta kannustusta ja tukea oli asia tai tilanne mikä tahansa. Itse pyrin myös samaan ja jätän moralisoinnin pois. Ystäväni ovat tarpeeksi fiksuja, että ymmärtävät itse tekojen seuraukset ilman että papapatan vieressä. Haha, tough love ei oo selkeesti mun juttu. Mutta tajusitte varmaan pointin. 🙂

Hei ihanaa uutta viikkoa! Tehdään siitä hyvä! <3Sara

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

16 kommenttia

 1. Laura 26.09.2016

  Ihana blogi sulla. Aloin lukemaan sun blogia koska tunnut tyypiltä jolla on jalat maassa eikä menestys oo noussu päähän.. Ja oikeesti kiva lukea ja odotan ihan malttamattomana joka päivä et joko sais mun omalla aikaa lukea sun juttuja esim. ku lapsi nukkuu….Onhan se kieltämättä ehkä vähän tylsää lukea viikko putkeen tuoreksista, mut se on vaan mun mielipide ja jätän lukematta jos ei kiinnosta. Ei sun kannata stressata, teet sitä mikä susta tuntui hyvältä,sunhan blogi tämä on ja lukijat itse päättää mitä ne lukee. Ei maailma kaadu johonkin jos ei voi miellyttää kaikkia..Eikös se niin mee et ku toiselle kumartaa toiselle pyllistää.
  Oon muuten miettiny et onko teillä aina noin siistiä, vai onko teillä joskus pöydällä avaimet,lompakot ym krääsää esillä,lasten lelut levällään?!!.. Olis kiva saada lukea lisää yksityiskohtia lastenhuoneesta..
  Ihanaa syksyn täyteistä viikon alkua sulle..Ja hymyile se sopii sulle 😉

  Vastaa
  • Sara Parikka 26.09.2016

   Moi Laura, kiitos viestistä 🙂 IHanaa että ajattelet noin!
   Haha voi kuule, meillä on aina joku lompakko tms pöydällä 😀 lavastettua tämä! Pysyy ehkä 2sek sen jälkeen kun lapset heräävät. Mutta kyllähän eläminen saa kodissa näkyä 😉
   Hei oon muuten aina ollut just tota mieltä, että bloggaaja kirjottaa mitä kirjottaa ja en lue jos ei kiinnosta. Sitten joskus huomaan palaavani johonkin blogiin ja taas toisteppäin unohtavan jonkun blogin kokonaan. Kaikki ei ole kaikkia varten 🙂
   Tulen varmasti postailemaan paljon lastehuonejuttuja etenkin nyt kun uusi koti on etsinnässä 🙂
   IHanaa viikon alkua sinne myös ja kaikkea hyvää <3 Kiitos!

   Vastaa
 2. ester 26.09.2016

  Nätti Sara ja söpö tuo koira.❤️ Hyvää viikkoa joo!

  Vastaa
 3. Jk 26.09.2016

  Sun blogi on huippu, tykkään myös ihan arkisista asioista ja samanlaisten asioiden äärellä pyöritään. Mukava lukee 🙂 toivon et jatkat tulevaisuudessa! (mun viikot romahtaa muuten…:D)

  Vastaa
 4. J97 26.09.2016

  Miks mimosalla ei ole ruokatuolia??

  Vastaa
 5. kaisu 26.09.2016

  Kiva nähdä Lila kuvissa <3 Kaikki ketkä kirjottaa blogia, niin on varmasti saanu vaikka minkälaisia kommentteja ja palautetta, ite oon sitä mieltä että jokainen päättää mitä blogia lukee ja jos ei jonkun bloggarin ajatusmaailma/kirjoitustyyli nappaa niin voisi lopettaa lukemisen sen sijaan että kirjoittaa negatiivisia kommentteja. Asioista voi olla eri mieltä ilman, että aiheuttaa toiselle tarkoituksella pahan mielen. Tottakai sunkin postauksista jotkut on mun mielestä vähän kiinnostavampia kun toiset, ihan pelkästään meijän erilaisten elämäntilanteiden takia, mutta tykkään sun tyylistä kirjottaa niin kaikki postaukset tulee kuitenkin luettua. 🙂 Hyvää alkanutta viikkoa <3

  Vastaa
 6. taskuapinat 26.09.2016

  Moikka Sara!
  Mustkin on ihana lukea sun blogia ♡
  Odotan kovasti lastenhuone postausta ? on myös ihanaa et kirjoitat normaaleista arkiasioista ns. normaalin perheen äitinä. ?
  Tajusin täs just et meijän tytöt täytti muutamapäivä sitte 2v6kk ?
  Älä missään nimessä lopeta kirjoittelua tänne❣
  Täällä on tosi positiivinen ilmapiiri myös lukijoiden keskuudessa mikä on kiva juttu. Taidat tartuttaa positiivisuutta meille ruudun tälle puolelle ? ihanaa viikkoa koko perheelle.

  Vastaa
  • Sara Parikka 27.09.2016

   Ainiiiiii en muistanut että Jannika on syntynyt tasan samana päivänä <3<3<3 Onnea sinne pikku kaks ja puoli vuotiaalle 🙂 Me vähän juhlistettiin sitä daim kakulla 🙂
   Ihana kuulla että ajattelet noin, merkitsee tosi paljon mulle <3 Kaikkea hyvää sinne ja iso rutistus teidän mineille <3

   Vastaa
 7. Niina 26.09.2016

  Sinulla on avain ihana blogi (: oi Lilakin söpö näköinen tässä kuvassa (: tykkään lukea sun postauksista joka kertaa siitä tulee hyvä mieli. Sä oot nätti näköinen (: mitä ihon puhditus ainetta käytät? kun sulla on niin puhdas iho voitko sä tehdä siitä blogi joku kerta?

  Vastaa
  • Sara Parikka 27.09.2016

   <3<3<3 kiitos 🙂
   Itseasiassa torstaina (tai jos ei silloin niin pian anyway) on tulossa postausta aiheesta!

   Vastaa
 8. Mimmi 26.09.2016

  Mä ehdin vasta tänään lukeen sun edellisen postauksen enkä siis ehtinyt sua piristämään ? mutta tiedät että täällä on yks innokas lukija/sieluntoveri, joka toivoo että jaksat jatkossakin kirjotella ?❤ nykyään mennyt vähän harvemmaks tää mun kommentointi kun tuntuu että aika loppuu vuorokaudessa kesken, mutta käyn kyllä vähintään parin päivän välein lukeen teijän kuulumisia ja ajatuksissa ootte ? välillä oon ihan aikeissa kommentoidakin mut sit tulee joku häiriötekijä ja unohdan ? ihanaa alkavaa viikkoa, paljon tsemppiä, positiivista energiaa ja haleja sinne piristään mieltä ?

  Vastaa
  • Sara Parikka 27.09.2016

   Voih, sinä olet kyllä aina yhtä ihana <3 kai kun oot niin samanlainen 😉 Ollaan just hupppui hei 😀
   Tsemppiä sinne arkitouhuihin, voikaa hyvin <3

   Vastaa
   • Mimmi 27.09.2016

    Kiitos, kyllä tää arkirytmi alkaa tästä onneks ehkä pikkuhiljaa puljaantuun ?❤ no niimpä! ollaan me vaan niin ihania ??

    Vastaa
 9. Jenna 27.09.2016

  Tosi ihana kuulla että saat ihania kommentteja, mua kauhistuttaa lukea välillä netistä miten jotkut ihmiset kommentoi niin törkeitä asioita muille. Vaikka kaikesta ei pitäisi pidän silti mölyt mahassa 😀 Täällä kun käy lukemassa illalla postauksen kun on saanut lapsen nukkumaan, joka kerta saa vaan hymyn huulille<3 onnistut jakamaan niin paljon hyviä kokemuksia ja ihan arkisetkin asiat niin positiivisesti että tällä sivulla viihtyy mukavasti 🙂 ei ketään varmaan niitä huonoja päiviä jaksaisi ilolla lukea, heh 😀 olet Sara kuvissa niin kauniina! Niin kaunis hymykin että oli pakko suurentaa kuvaa 😀 Toivottavasti tyttösi perivät kauneutesi <3

  Vastaa
  • Sara Parikka 27.09.2016

   Noniinpä, samaa mäkin joskus ihmettelen.. en ikinä jaksais vaivautua kirjottaa jotain kakkaa jollekkin 😀

   Ihana kuulla Jenna, merkitsee paljon että aattelet noin ja jaksat vielä rustata sen tänne mulle luettavaksi!
   Ja hei voi a p u a 😀 kiiiiitos <3

   Vastaa