viikonlopun viettoon

yleinenTags:

Moikka! Tämän viikon jälkeen tuntuu kyllä superihanalta jäädä viikonlopun viettoon. Viimeiset kaksi viikkoa ovat täyttyneet asunnon myynti-osto, työ ja kaikenmaailman säädön yhteissummasta. Vielä jatketaan samalla drivella ainakin niin kauan että löydetään uusi koti. Tämä on mun viimeinen virallinen äitiysloma päivä (nyyyyh) vietän sen lasten kanssa ja mennään jonnekkin kivaan puistoon tms. Tuntuu kyllä että tuo äitiyspäivien loppu on yksi virallinen etappi pikkuvauva ajassa. Nyt meidän neiti on jo 9kk ja ei enää kauaa niin hän kävelee. <3

Tällä viikolla treenivaatteet ovat olleet kovassa käytössä ihan noin muuten vaan. Lasten kanssa joustavat, mukavat ja hengittävät vaatteet ovat plussaa. Siksipä treenivaatteet päätyvät päälle, vaikka itse treenaminen jäisi suorittamatta. Huomenna sen sijaan meillä on tiedossa maximi rentoutuspäivä (siitä lisää myöhemmin ;)) ja ensi viikolla saan vastauksia moniin teknisiin ongelmiin täällä blogissa. Eletään kaikinpuolin jänniä aikoja, mutta niinhän se taitaa mennä että asiat kasaantuu ryöppyihin ja kohta sitten taas tilanne rauhoittuu. Tykkäättekö te muuten käyttää treenivaatteita ihan muuten vain?

Energiaa viikonloppuun! <3Sara

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

4 kommenttia

 1. Elisa 30.09.2016

  Käytän treenivaatteita töissäkin.. Kosmetologin työssä on ihanaa kun vaatteet joustavat ja hengittävät koko päivän! Varsinaisen työtunikan alle saa siis helposti topin, urheilurintsikat ja -trikoot. Työpäivän jälkeen tekosyytkin salille lähtemisestä ovat vähissä, kun ei tarvitse edes vaatteita vaihtaa. 😀

  Vastaa
 2. Emmi K 30.09.2016

  Joo, mullakin varsinkin urheilutrikoot on kovassa käytössä! Niin mukavat ja joustavat jalassa 🙂 Ihanaa lokakuun alkua sinne!

  Vastaa
 3. Mimmi 30.09.2016

  Mä käytin kotona lasten kanssa ollessa melkein pelkästään treenivaatteita ? nykyään ei tuu enää juurikaan käytettyä. Kotona vois ottaa käyttöön taas ?

  Vastaa
 4. Pauliina 30.09.2016

  Täällä kanssa yksi urheiluvaatteiden, erityisesti trikoiden käyttäjä! Joskus joku kaveri sanoi, ettei kehtaa koulussa pitää urheiluhousuja, mutta minulla ne on kyllä useammin jalassa kuin farkut 🙂

  Vastaa