DW – BLACK

yleinenTags:

Huomenta! <3 Sain Daniel Wellingtonilta heidän uusimman kellon joka on juuri lanseerattu. Heiltä ei ole koskaan aikaisemmin löytynyt koko mustaa kelloa!

Mä tykkään tästä kellosta ihan älyttömästi ja se meni kirkkaasti syksyn ykkös kellokseni. Rakastan kaikkia all black asusteita, tuotteita, sisustusjuttuja ja oikeastaan mitä vain. Koko musta on niin tyylikäs, helppo yhdistää ja kertakaikkiaan magee! Ootteko samaa mieltä? Musta kellotaulu on särmikäs ja se sointuu niin kivasti mustien kenkien, laukun tai huivin kaveriksi. Näin DW:n sivuilla inspiskuvan mustasta kellotaulusta, mustalla kangasremmillä. Se näytti tosi rennolta ja samalla tyylikkäältä!

Tämä uusi DW:n kello sopisi mielestäni superhyvin myös miehelle ja on mielestäni aika turvallinen lahjavalinta kelle tahansa. Ehkä pukinkonttiin? 😉 Näin DW:n sivuilla inspiskuvan mustasta kellotaulusta, mustalla kangasremmillä. Näytti tosi rennolta ja samalla tyylikkäältä!

Toinen uutukainen näkyy näissä kuvissa, elikkäs tuo käsikoru. Se on myöskin syksyn aikana saapunut DW:lle ja sitä saa hopeana sekä ruusukullan värisenä. Mä tykkään miksailla eri kultia ja musta se näyttää vain kivalta jos on kultaa&hopeaa sekaisin. Toiset vannoutuvat vain toiseen väriin, mutta ainakin toistaiseksi olen tykännyt kummastakin. Kihla- ja vihkisormukseni ovat valkokultaa, joten ehkä luonnostaan tulee usein valittua hopeaa/valkokultaa, mutta ruusukulta ja keltakulta ovat kyllä myös mieleeni. Mikä kulta on teidän lempparia?

Tässä nämä ihanuudet joista oon saanut nauttia nyt muutaman päivän! 🙂 Teille lukijoille on -15% alennus Daniel Wellingtonin kaikista tuotteista koodilla: saraparikkaDW

 DW:llähän on muuten maailmanlaajuinen ja ilmainen kotiinkuljetus. 😉 Tämä alennuskoodi toimii myös VIP-koodina mustaan kelloon joka on 1.10-10.10 saatavilla vain tällä speasiaalilla vip-koodilla. Joten pääsette ensimmäisten joukossa tilamaan kellon. 😉

Rentouttavaa sunnuntaita! <3Sara

*yhteistyössä Daniel Wellington

* kello ja koru saatu Daniel Wellington

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

8 kommenttia

 1. ester 02.10.2016

  Tuo musta kello on hieno. 🙂

  Vastaa
 2. Didi 02.10.2016

  I love it! <3

  Vastaa
 3. Pia päivi 02.10.2016

  Moi. Ihana musta kello. Tosi hieno. ?.

  Vastaa
 4. Sanna 03.10.2016

  Wau, aivan ihana kello. <3 Rannekoru on tyylikäs.

  Vastaa