monday mood

yleinenTags:

Moi! Ihanaa alkanutta viikkoa :)! Meillä tämä tulee olemaan aika jännä. Jospa uusi koti löytyisi? Muutamat isot asiat blogissa ratkeaa. Parit reissut pitäisi varata ja nauttia vielä tuosta ruskasta ennen kun lehdet tippuu. On muuten ihana kuunnella 2 veen huomioita luonnosta. ”Äiti, kato miten kaunista!”. Niinpä, lapset kyllä huomaa ne pienimmätkin jutut ja osaa niistä iloita.

Käytiin eilen syyskävelyllä ja minä taas kesken lenkin pyöräytin hiukset kiinni. Mikähän siinä on, että aina vekslaan auki-kiinni. Odotan jo sitä että Mimosa on hiukan vanhempi eikä enää roiku hiuksissani. Se on tällä hetkellä suurin syy siihen miksi kannattaa varjella kutreja. 😀 Kummasta muuten tykkäätte enemmän, auki vai kiinni?

Tytöillä on ollut taas ihme kipuiluja ja kuumetta. Onneksi se on mennyt yhtä nopeasti pois kun on tullutkin. Toivotaan nyt että syyskipeydet olisi takana päin. Ootteko te ollu kipeenä tai teidän lapset?

<3Sara

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

18 kommenttia

 1. PETRA 03.10.2016

  Tykkään, että hiukset olisi auki, mutta neiti 9.5 kk myös tykkää roikkua minun hiuksissa. Imetyksen myötä myös hiukset ohenivat paljon, joten pitää näitä loppuja nyt varjella. Vaikka kiinnipitäminen myös katkoo hiuksia…

  Suurimmalta sairauksilta ollaan vältytty. Tuntuu, että neidin nenä on vuotanut koko syksyn, mutta se ei ole onneksi menoa haitannut.

  Ihania syyspäiviä sinne etelään ?

  Vastaa
  • Sara Parikka 03.10.2016

   Joo sama homma.. kuulostaa niin tutulta 🙂
   Meilläkin ovat kyllä varsinaisia nuhaneniä 😀
   Ihana juttu että ootte säästyneet suuremmilta kipeyksiltä 🙂
   Kiitos samoin sinne <3

   Vastaa
 2. Emilia 03.10.2016

  Meilläkin 10kk vanha poitsu tarraa hiuksiin kiinni, olivat sitten auki tai ponnarilla 😀 ollaan säästytty pahemmilta flunssilta, pientä nuhaa ollut vain 🙂 kivaa viikkoa! 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 03.10.2016

   haha, kuulostaa tutulle 😉
   Ihana kuulla että ootte säästyneet <3 Kiitos samoin!!

   Vastaa
 3. Sarkkukai 03.10.2016

  Kyllä itsekin tulee pidettyä hiuksia kiinni paljon poitsun takia, muuten tykkäisin pitää auki. Sulle sopii kummallakin tavalla tosi hyvin 🙂 isommilta sairauksilta yhtä kuumetta lukuunottamatta on meidän jäbä selvinnyt tän syksyn. Saa nähdä miten käy kun uusi arki ja päivähoito starttaa huomenna… 😀

  Vastaa
  • Sara Parikka 03.10.2016

   jep, sama homma 😀
   Ihana kuulla että siellä ollaan voitu hyvin 🙂
   Eikääää miten jännittävää <3 hurjan paljon tsemppiä! Kaikki varmasti menee superhyvin!

   Vastaa
   • Sarkkukai 03.10.2016

    Piti tulla vielä vastaamaan sun vastaukseen. 😀

    Jännää kyllä tosiaan, odotan kyllä tosi innolla, että pääsen tekemään koulun loppuun, jotta valmistun siksi, joka haluan olla ”isona”. Pikku-ukkeli on tosi reipas ja menee tuttuun paikkaan hoitoon onneksi. Kuitenkin niin surullista, tää on ikään kuin yhden aikakauden loppu. Mun vauva ei olekaan enää vauva, vaan jo iso poika ja munkin on aika nyt olla muutakin kuin vain äiti. Tippa linssissä oltu kerran jos toisenkin tänään ja sen vuoksi tuo sun vastaus oli ihana <3

    Oot kyllä mahtava, kun jaksat aina vastata kaikkiin kommentteihin ja tsempata meitä lukijoita, oli aihe mikä tahansa. KIITOS! <3

    Vastaa
    • Sara Parikka 03.10.2016

     Oi voin vaan kuvitella miten huippu fiilis on kun pääset tekemään loppuun sen mistä oot haaveillut. Salaa oon kyllä aina kade heille kenellä ”tie on selvä”, varmasti ihana tunne. 🙂
     Mutta joo tiedän sen haikeuden :(<3 mä itkin silmät päästäni kun jätin Matildan ensimmäisen kerran tarhaan.. se oli ihan järkkyttävää, vaikka lapsella kaikki oli superhyvin ja jäi sinne iloisena. 😀 äidille vähän raskaampi hetki.. heh.
     Ihan parasta että teijän poitsulla on tuttu paikka, niin voit huoletta jättää hänet sinne. 🙂 Mä ainakin opin tykkäämään tarhasta tosi paljon, kun siellä ne tyylii maalasi 07.30.. mitähän meillä kotona tapahtuu siihen aikaan..ööö.. 😀 ja tarhasta kerkesi tulla toooosi tärkeä Matildalle, joten on niitä hyviä puolia lapselle todella paljon. Ehkä se on enemmänkin rankkaa vanhemmille. Nämä ohi kiitävät vaiheet <3
     Voikaa hyvin!! ja tottakai tsemppaan, kun tekin teette aina mulle niin <3 Halaus!

     Vastaa
 4. Jansku 03.10.2016

  Moikka täältä flunssan kourista. Haluaisin olla enemmän hiukset auki, ja tämän takia myös leikkuutin pitkät hiukseni huomattavasti lyhyemmiksi vuosien jahkailun jälkeen (pitkiä ei vaan tullut pidettyä auki, aina jossakin oven välissä/laukun hihnan alla/supersähköiset tms.). Huomaan silti usein laittavani ne ponnarille, viimeistään ruokaillessa 😀 Jotenkin ne vaan on aina vähän tiellä auki! Hiukset kiinni kaventaa mielestäni kasvoja hieman, mutta hiukset auki taas sopii joihinkin kokonaisuuksiin paremmin. Ulkona liikkuessa lähes poikkeuksetta hiukset kiinni 😀

  Vastaa
  • Sara Parikka 03.10.2016

   hehe, hei sama juttu.. en oikein osaa syödä hiukset auki 😀
   Voi voimia flunssaan ja paljon paranemisia <3<3

   Vastaa
 5. taskuapinat 03.10.2016

  Moikka!
  Mä oon toistaviikkoa kipeenä, tänää määräsi lääkäri antibiotit. Ääni ollut poissa monta päivää 🙁
  Lapset pysynyt terveinä onneksi.
  Ihanaa syysviikkoa koko perheelle.

  Vastaa
  • Sara Parikka 03.10.2016

   Voi eiiii.. on ihan karmeeta kun ääni lähtee :/ VOIMIA <3 ja tosiaan onneksi lapset ovat terveenä, toivotaan että pysyvät <3
   Paljon paranemisia sinne <3

   Vastaa
 6. M-m 03.10.2016

  Sulle sopii kiinni hyvin myös. Itellä tyttö roikkuu hiuksissa koko ajan niin oon pitäny jo monta kuukautta kiinni.. Tottunut jo mut ehkä kohta voi taas pitää auki kunhan kasvojen ja hiusten räpläys loppuu 🙂
  Kivaa jos/kun pääsette muuttaan! Hirveesti tsemppiä siinähän on myös ne ikävät puolet ja lasten kaa ei ehkä helpoimmat. 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 03.10.2016

   kuulostaa NIIN tutulle 😀
   Jooh, kyllä muutto on aina aikamoinen ruljanssi, mutta toivottavasti seuraava koti on pitkäaikainen 🙂
   Ihanaa viikkoa sinne <3

   Vastaa
 7. Laura 03.10.2016

  Itsellä lyhyet hiukset joten ei lapsi ylety niihin 😀 täällä meidän pikkumies 1v ei ole ollut vielä koskaan kipeä!

  Vastaa
  • Sara Parikka 04.10.2016

   lyhyet ovat kyllä varmasti kätevät 🙂
   Ihana juttu että teidän poitsu on säästynyt noin pitkälle ilman kipeilyjä, ihan parasta!! <3

   Vastaa
 8. Sanja 04.10.2016

  En ymmärrä, mikä megaflunssa jyllännyt jo tovin ainakin meillä! Itse olin lähes 2vkoa todella räkäinen, ääni läks ja oli kamala yskä… mies säästyi räkötaudilta, mutta pojallamme oli peräti kaksi kertaa. Onko ne nää kelit vai mitä? Kun ei oikee tiedä, mitä pukis päälle – tuleeko vilu vai hiki. Mutta keleistä puheenollen, syksy on ihanaa aikaa! Varsinkin tämä kuiva syksy, mistä ollaan saatu nauttia ihanan auringonpaisteen kera?
  Ihanaa syksynjatkoa Sara teidän koko perheelle!❤️

  Vastaa
  • Sara Parikka 04.10.2016

   Sama homma, meillä on kans joku ihme pöpö! ja hei puhuttiin juuri tuosta naapurin kanssa, että johtuukohan keleistä!? tiedä näistä 😀 kiva kuulla että siellä on samat pohdinnat 🙂
   Ihanaa syksyä myös teille <3 toivottavasti pysytte terveinä!

   Vastaa