M & M

yleinenTags:

Nämä kaksi

Huumorintaju täysi kymppi

Kiihtyy ja tulistuu 0-100

Kokoaikainen kikkailu käynnissä

Nauru herkässä

Pilke silmäkulmassa

Temppuilu ja riehuminen

Kaksikko

Ollaan vietetty tänä syksynä paljon aikaa leikkipuistoissa. Ihana raikas ilma ja ulkoleikit purkaa hyvin taaperon energiaa. Jos joku ajattelisi, että isä leikkisi enemmin poikien leikkejä, niin ainakin meidän neiti on niin vahvaa tekoa että muusta viis. Hän lähtee kaikkiin Mikon juttuihin täysillä mukaan samalla kun mä päätän katsoa muualle. 😀 Matilda on kehittynyt kesän aikana älyttömän paljon kiipeilyssä ja tällä hetkellä se on mielekkäintä tekemistä. Lauttasaaren ”merirosvolaiva” on ihan paras ja sen neiti jaksaisi kiertää/kiivetä heittämällä 100 kertaa ympäri.

Nämä kuvat nappasin meidän edelliseltä reissulta, kun minä ja Mimosa tyydyttiin keinumiseen ja rannalla hengailuun.

Hei muuten mun toinen artikkeli on julkaistu Taaperoinfon sivuilla ja se löytyy täältä. Kirjoitan heidän sivuille kolme artikkelia liittyen taaperon ravintoon. Ensimmäinen käsittelee taaperoruokailua perheessä ja tämä toinen artikkeli käsittelee ruokasuosituksia taaperoperheen arjessa, sekä mm kiinteiden aloitukset jne. Käykää lukemassa jos kiinnostaa! 🙂 Kolmas artikkeli on vielä tulossa!

Kiitos vielä teille kaikille jotka kävitte kommentoimassa eilen mun postausta ja kaikille lukijoille ylipäätään. Te<3Sara

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

2 kommenttia

 1. taskuapinat 06.10.2016

  Moikka!
  Kävin lukemassa ton taapero ruokailu jutun. Olipas kiva 🙂 meillä sormi ruokailu alotettiin raejuustolla ? esikoisen kanssa. Ja sitä kyllä menikin paljon.
  Teijän M&M yhdistelmä on kyllä Matildan syntymästä asti näyttänyt ihanalta. Mikosta oikeen huoku rakkaus kun katseli teijän kuvia. Ja nyt Matildan kasvaessa juomaa että vauhti senkus kiihtyy tolla kaksikolla ?
  Terkkuja sinne ja paranemisia Mimosalle, on aina niin kurjaa kun lapset on kipeitä ?

  Vastaa
  • Sara Parikka 07.10.2016

   heei raejuusto pitääkin ottaa meillä loppukuusta käyttöön 🙂 hyvä kun muistutit 🙂
   Kiitos sanoistasi <3
   Ihanaa viikonloppua teidän perheelle :)<3

   Vastaa