kuulumiset sairastuvalta

yleinen

Moi<3 Mimosalla nousi eilen tosi kova kuume ja istuttiin puoli yötä neidin kanssa päivystyksessä. Onneksi nyt tilanne on jo hyvä ja lääkkeet ovat auttaneet tyttöä. On noi pikkuset niin raasuja kun sairastaa.. ja tietty just tänään neiti kaatui konttailessa niin että hammas upposi etuhuuleen. Mikä tuuri! 🙁 Nyt mennään tämä viikko vauhtikaksikon mukaan kotosalla ja yritetään keksiä täällä ajanvietettä. Virtaa nimittäin riittää vaikka kipeitä enemmän/vähemmän ovatkin. Huhhei! Tässä meidän kikkoja kipeyspäiville: (vinkkejä otetaan vastaan :D)

Tussit. Matilda sai tänään ensimmäistä kertaa omat tussit. Tytsy on ihan innoissaan ja keskittynyt tussien kanssa, mutta pitää kyllä tarkkana vahtia etten löydä väriä meidän sohvasta tms. 😀 Ollaan sovittu että yksi tussi kerrallaan ja tuntuu että tämä ”sääntö” auttaa Matildaakin koska muuten olisi houkutus avata kaikki samaan aikaan.

Tarrakirjat. Ne on ihan parhaita ja Matilda jaksaa ilahtua niistä aina kun sellaisen saa. Tänään oli vuorossa Prinsessa Sofia vihko.

Hedelmät ja vihannekset. Hyvää, maistuvaa ruokaa. Paljon hedelmiä, koska ruoka ei uppoa samalla tavalla. Kipeänä napsiminen ja herkkujen syönti on meillä vapaampaa.

Uusi kärry. Hommattin Mimosalle Brion kävelykärry, koska neiti yrittää työntää tuoleja jne. Kärrystä innoistui melkeinpä enemmän Matilda.. Ehkä siinä on uutuuden viehätys ja kohta Mimosa saa käryyn kokonaan käyttöönsä. Tämä lelujen jako on kyllä tosi ihana puoli pienessä ikäerossa. Tytöt leikkii jo nyt samoilla leluilla ja keksii yhdessä tekemistä.

Toiveina olisi, että työt paranee loppuviikkoa kohden, koska meillä on muutamia menoja ja asuntonäyttöjä koluttavana. Tossa toisessa kuvassa on muuten kodin1 hylly mitä himoitsen. Se löytyy -50%, mutta hitsit kun en tiedä millainen koti meille on tulossa. En tiedä onko järkevää ostaa varastoon pyörimään hyllyä jos se ei sitten olekkaan oikean kokoinen. Ootteko käyneet Anttialassa tai Kodin1 pyörimässä? Mä käväisen tosi usein kaupankäynnin yhteydessä ja joka kerta siellä on jotain uutta tavaraa alessa. Harvoin mitään lähtee mukaan, mutta muutamat isommat hankinnat kyllä houkuttaisi.

Ihanaa illanjatkoa, mä teen nyt iltapalaa ja meen tuijottaa telkkaria! 😀 <3Sara

collage_fotor09 collage_fotor98 collage_fotor09897

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

14 kommenttia

 1. Viivi 05.10.2016

  Moikka, voi ei toi mimosa:(( Olin kans eilen Jorvissa ja olitte siinä samassa odotustilassa kun te;) en nyt oikee viittiny tulla yhteiskuvaa pyytämään kun huomas että säkin oli tosi väsynyt. Mulla kans on etuhampaat huuleen läpi mennyt ja hammaslääkäri keikkaan seki meni, mutta paranemisia Mimosalle!

  Vastaa
 2. Sarkkukai 05.10.2016

  Voi Mimosaa 🙁 Se on kyllä niin raskasta katsoa kun lapsi sairastaa. Tsemppiä kovasti sinne ja nopeaa paranemista ❤

  Vastaa
 3. MIMMI 05.10.2016

  Voi eikä ? Mimosa reppana. On kyllä aina niin kamalaa kun noin pikkuset sairastaa ja mitään ei oikein voi tehdä auttaakseen.. Varsinkin jos tuttia syö niin unet on tosi inhottavia kun ei pysty tuttia syömään tukkosuuden takia ja tuttia sit kuitenkin itketään nukahtamiseen ?meillä kans aina sairastelut mennään niin että lapsille syötetään sitä mikä maistuu ja herkuttelu on sallittua. Mehua meillä saa myös juoda melkein niin paljon kun uppoo kipeenä ollessa, että varmasti saa tarpeeks nestettä. Ja hedelmät maistuu meilläkin aina kipeenä ollessa hyvin. Elokuvat pyörii melkein nonstoppina vaikka yleensä virtaa lapsilla riittää kun pienessä kylässä vaikka kipeenä oliskin ? meillä Jirillä tulee tosi usein astmaattista yskää/hengenahdistusta pienessäkin flunssassa, joka ilmenee aina makuulla ollessa. Välillä meni niin pahaks että oksenteli sen takia ? onneks saatiin muutaman sairastelu kerran jälkeen jo ventoline resepti jonka jälkeen ollut paljon helpompaa flunssassa.. paljon jaksamista sinne ❤ koskakohan teillä Matilda tajuaa alkaa Mimosaa houkutteleen taaperokärryn kyytiin istuun ja tuuppiin ympäri asuntoa ? meillä tuupittiin aikanaan vuoron perään Lumia ja pehmoleluja kärryssä. Se brion kärry vaan keikkaa tosi helposti, et meilläkin oli Lumin harjotellessa kävelyä siinä kaikkea vähän painavampaa kyydissä et oli vähän tukevampi ?

  Vastaa
  • Sara Parikka 07.10.2016

   Ihanaa kun jaoit ton miten teillä ollaan kun lapset sairastaa 🙂 ei oo enää yhtään huono omatunto siitä, koska meillä ihan sama homma että herkkuja menee ja piirretyt pyörii 🙂
   haha, mäki odotan että koska M&M työntää toisiaan kärryissä :D:D
   Mitä parhainta viikonloppua teidän perheelle <3

   Vastaa
 4. Annukka 05.10.2016

  Voi pieniä! Pikaista paranemista tytöille❤️

  Vastaa
 5. kaisu 06.10.2016

  Toivon pikaista paranemista sinne ja muista myös itse levätä välillä <3

  Vastaa
 6. Jenna 06.10.2016

  Voi pienokaista! Pikaisia parantumista sinne! 🙁 kyllä on sydäntä raastavaa katsoa kun lapsi sairastaa, tuntee olonsa niin avuttomaksi eikä voi oikein helpottaa oloa mitenkään. Flunssaa on tosi paljon liikkellä nyt ja en ihmettelis jos meille kotiutuis vielä tänä syksynä muutaman kerran 😀 muista levätä itsekkin aina kun lapset nukkuu jos on mahdollista <3 meillä oli toi sama kärry kovassa käytössä, nyt Maryam työntelee vaan nukkeja siinä 😀 Mimosa on kasvanut ihan kauheesti!! IHANA <3

  Vastaa
 7. Henriikka 06.10.2016

  Pikaista paranemistä Mimosalle ja Matildalle❤ oon ite ollu kuumeessa viime viikon maanantaista lähtien mut onneks nyt alkaa pikkuhiljaa helpottaa

  Vastaa