good vibes

yleinenTags:

Moi! Täällä viikonloppu starttaa kivoissa tunnelmissa kun lapset voivat hyvin, tehtiin eilen kaupat meidän kodista (!!!) ja vietetään pidennettyä viikonloppua. Nyt tytöt ovat päikkäreillä ja mä yritän hoitaa mailikasan pois viikonlopun tieltä. Ensi viikolla alkaaki blogin muutto ja sen seurauksena moni asia onneksi helpottuu. Vielä viimeinen puristus ja iso kasa selvitettäviä asioita.

Ihanaa syksyistä viikonloppua! Oon jo muutamana aamuna tuoksuttanut jouluntunnelmaa, kun ollaan syöty aamiaista kynttilänvalossa ja pöydällä on lojunut iso kasa satsumia. Pian sekin jo ovella kolkuttaa.. Toivottavasti uudessa kodissa. <3Sara

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

4 kommenttia

 1. Taika 07.10.2016

  Onnea uudesta kodista ja tsempit blogin muuttoonkin! 🙂 Itellä on kans etsinnässä uusi koti ja toivottavasti päästään keväällä muuttamaan. Niin ootan et pääsis sisustamaan uutta kotia. En ite tykkää enää tästä nykyisestä kakskerroksisestakodista pienten lasten kanssa, kun tuntuu et kaikki on aina väärässä kerroksessa.

  Mukavaa syksyistä viikonloppua snnekkin! 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 07.10.2016

   uutta kotia ei ole vielä löytynyt.. jaiks 😀
   täälläkin odotan kovasti että päästään uuteen kotiin, sisustamaan jne. Toivottavasti löydätte pian uuden kodin ja yhdessä kerroksessa 😉
   Ihanaa viikonloppua <3

   Vastaa
 2. kaisu 07.10.2016

  Moi 🙂 Kiva että saitte myytyä asunnon, onko teillä jo kiikarissa unelmien koti? Muuttamisessa on aina oma stressinsä, mutta se kaikki muu siinä uudessa kodissa on niin kivaa että unohtuu negatiiviset asiat 🙂 Varmaan ihan positiivisia muutoksia tulee sun blogiin kun sekin muuttaa uuteen paikkaan, ja aion jatkaa edelleen sen seuraamista 🙂 Ihanaa viikonloppua <3

  Vastaa
  • Sara Parikka 07.10.2016

   Kiitos <3
   ei oo vielä :D:D niinpä, uskotaan tähän 😉
   Ihana kuulla, kiitos sanoistasi <3 Parasta viikonloppua sinne myös!!!

   Vastaa