sisustusnettikauppa / Trademax

yleinenTags:

Moikka! Nyt kun uuden kodin etsintä käy kuumana, niin samalla oon pyörinyt hyvinkin ahkeraan sisustus verkkokaupoissa. Jonkin aikaa sitten löysin Trademaxin mikä on Ruotsin suurin huonkalujen verkkokauppa ja toimii nykyään myös Suomen markkinoilla. Hinnat ovat kohtuullisia ja valikoima todella laaja.

Olen haaveillut lähinnä uudesta sohvasta, tv-tasosta, valaisimista ja kaikesta piensisustuksesta. Kasasin teille tuohon alle muutaman kollaasin. Oon muuten löytänyt ihan uudestaa pinterestin ja naputtelen sitä aina tilaisuuden tullen. Aika kivoja ideoita alkaa kasaantumaan uutta kotia varten (mutta missä koti? :D) ja en malta odottaa että pääsen postailemaan niistä kunhan asia tulee ajankohtaiseksi.

Tällä hetkellä tsekkaan siis nettikauppoja läpi, jotta saa tilaukset vetämään heti kun se oikea kämppä löytyy. Pikkuhiljaa ollaan alettu purkamaan nykyistä kotia, myymään ja kierrättämään tavaraa. Kaikkea löytyy yllättävän paljon ja on kyllä huippua kun pääsee luopumaan käyttämättömästä tavarasta.

Jos laatuhuonekalut kiinnostaa niin suosittelen ehdottomasti kurkkaamaan Trademaxin sivut. Kannattaa tsekata sohvapöydät jotka on aivan ihania ja hinnaltaan oikein käypiä. Melkein pitäis saada uusi marmori/metallinen pöytä! Ilokseni saan jakaa teille -10% alennuskoodin Trademaxin verkkokauppaan koodilla SARAPARIKKA ja se on voimassa 30.11.2016 asti.

Leppoisaa sunnuntaita! <3Sara

*yhteistyössä Trademax

collage_fotor21_fotor1111

1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6

collage_fotor09898_fotor111

1 / 2 / 3

collage_fotor0909_fotor44

1 / 2 / 3 / 4 / 5

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

4 kommenttia

 1. JOhanna 09.10.2016

  Teillä elelläänkin nyt mielenkiintoisia aikoja! Ja aivan ihania nuo kollaasit, menis minunkin makuun 🙂 Nää sisustuspostaukset on vähän ”vaarallisia”, kun saattaa ykskaks olla sitä mieltä, että tarvitaan uusi sohva tai matto jajaja ? Sama kuin kuukauden se päivä, jolloin postilaatikkoon ilmestyy Koti ja Keittiö-lehti. Silloin meillä alkaa aina mylläys ja jotain uutta on saatava tai tuunattava entistä… Sisustaminen vaan on niiiin kivaaa!
  Onnea uuden Kodin etsintään! Löytyi se sitten mistä tahansa, yksi asia on aivan varma: Siitä tulee tosi kaunis ja kodikas <3

  Vastaa
  • Sara Parikka 10.10.2016

   noniinpä 😀 on kyllä jännää!!

   Haha, oon ihan samanlainen 😀 Sisustaminen on p a r a s t a <3
   Kiitos todella paljon kauniista sanoistasi!<3

   Vastaa
 2. Kikka 09.10.2016

  Vaikuttaapa kivalta nettikaupalta.. Täytynee tutustua lisää 😉
  Tykkään kyllä sisustuspostauksista!!

  Vastaa
  • Sara Parikka 10.10.2016

   Kiva kuulla 🙂 Kannattaa kyllä tutustua tuohon Trademaxiin 🙂

   Vastaa